reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zylwia jak się czujesz? U mnie chyba zbliża się wielką mapa bo zaczyna bolec jak na nia także chyba musze się powoli przygotowywać do kolejnego iui. ..
No wczoraj jeszcze nie za bardzo i jeszcze caly dzien w pracy ale na pewno lepiej niz za pierwszym razem ;) licze tylko na pozytywne wyniki u mnie ;) a co tam u Ciebie ? Jak sytuacja z M ? A kiedy masz dostac @ ? W piatek ??? Ja mam nadzieje ze jednal nie przyjdzie !! :)

reklama
cześć Dziewczyny.... powiedzcie mi czy jest szansa na zwolnienie w dniu iui ?? Jolancik mój bierze FertilMan i ma bardzo podobne wyniki do Twojego M po lekach... cały czas bierze FertilMan, dodatkowo daje mu Maca plus Selen, L-karnityne, Cynk, i witamine C. :) Mam nadzieje ze wyniki będą jeszcze lepsze:)

cześć Dziewczyny.... powiedzcie mi czy jest szansa na zwolnienie w dniu iui ?? Jolancik mój bierze FertilMan i ma bardzo podobne wyniki do Twojego M po lekach... cały czas bierze FertilMan, dodatkowo daje mu Maca plus Selen, L-karnityne, Cynk, i witamine C. :) Mam nadzieje ze wyniki będą jeszcze lepsze:)

Hej. Jak najbardziej powinnaś dostać l4 to jest w jakimś sensie zabieg inwazyjny wiec lekarz powinien Ci wystawić [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dostałam zwolnienie:) nie bylo żadnego problemu.

I jestem po wizycie. Decyzja podjęta. Będzie IVF. Tak myślę, że mogłam jeszcze raz spróbować IUI, bo podobno do 3 razy sztuka. Ale nie ma co gdybać, tymbardziej, że zaproponowano nam wzięcie udziału w badaniu klinicznym więc koszt to będą tylko wyniki, które będziemy musieli powtarzać. Mam nadzieję, że się zakwalifikujemy. A w ogóle to mam nadzieję na naturalsa w tym cyklu

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MARZEC

22 - adunnnia90 – beta hcg
22 - anett96 – monitoring cyklu
22 - panierkaa90 - IUI

24 - Jaka - wizyta kontrolna
27 - Oska305 – beta hcg
29 - Bubu19821 - monitoring cyklu
31 - jasani - wizyta u lekarza

KWIECIEŃ

01 - natalix0 - monitoring cyklu
09 – froncia – wizyta u lekarza

CZERWIEC

09-11 – Evelevel – badania szpitalne

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, ja próbuje podnieść się po ostatniej porażce. Wczoraj przyszło krwawienie, do tego straszne choróbsko mnie wzięło. Wczoraj nie miałam nawet siły wstać z łóżka. Zaczynam podczytywać forum o in vitro. Chyba muszę się tam przenieść. 31.03 mam spotkanie z lekarką i zobaczymy co dalej. Jolancik możesz mnie wpisać do kalendarza.

Cześć dziewczyny, ja próbuje podnieść się po ostatniej porażce. Wczoraj przyszło krwawienie, do tego straszne choróbsko mnie wzięło. Wczoraj nie miałam nawet siły wstać z łóżka. Zaczynam podczytywać forum o in vitro. Chyba muszę się tam przenieść. 31.03 mam spotkanie z lekarką i zobaczymy co dalej. Jolancik możesz mnie wpisać do kalendarza.
Hej jasani, dobrze wiem co czujesz. Po pierwszej iui z resztą nie udanej zalamałam się. Trwało to trzy dni. W końcu się podniosłam i stw że nie ma co się poddawać, trzeba walczyć. Podchodzę do jeszcze jednej IUI. Jak się nie uda to będzie in vitro. podczytuje trochę to forum i coraz bardziej przemawia przeze mnie zabieg in vitro. Muszę jeszcze z lekarzem o tym porozmawiać, co on na to.

reklama
Do góry