Panierkaa90 w jakim stadium masz endometrioze? Czy w trakcie laparo oczyścili u Ciebie? U mnie 6 lat temu stwierdzono małe ogniska w macicy, ale Pani Doktor chce jeszcze sprawdzić drożność jajowodów ponieważ po poronieniu byłam łyżeczkowana i nie sprawdzono czy po zabiegu pojawiły się zrosty.
reklama
panierkaa90
Fanka BB :)
Miałam torbiele na obu jajnikach 9 i 7 cm. Na szczęście udało się je usunąć pozostawiając jajniki. Droznosci nie miałam sprawdzonej. Ale jak wcześniej pisałam jutro mam wizytę i być może to będzie kolejnym krokiem. Operacje miałam rok temu.Panierkaa90 w jakim stadium masz endometrioze? Czy w trakcie laparo oczyścili u Ciebie? U mnie 6 lat temu stwierdzono małe ogniska w macicy, ale Pani Doktor chce jeszcze sprawdzić drożność jajowodów ponieważ po poronieniu byłam łyżeczkowana i nie sprawdzono czy po zabiegu pojawiły się zrosty.
Kochana umniezmiana. do ivf moge podejc w kolejnym cyklu, wiec zeby nie tracic robie 4 ta IUI. Zatem 22 go monitoring cyklu,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
MARZEC
13 – anett96 – wizyta startowa do ivf
15 – jasani – beta hcg
18 - Bubu19821 - beta hcg
18 – zylwia – monitoring cyklu
19/20 – jolancik – monitoring cyklu
22 - adunnnia90 - beta hcg
CZERWIEC
09-11 – Evelevel – badania szpitalne
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Dziewczyny czy dopisać kogoś do kalendarza???
adunnnia90
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Kochana umniezmiana. do ivf moge podejc w kolejnym cyklu, wiec zeby nie tracic robie 4 ta IUI. Zatem 22 go monitoring cyklu
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja brałam lamettę. Po closti mialam tylko 1 pecherzyk i nie pekl i torbiele mi sie robily a po lamettcie ładnie pecherzyki rosly 3 sztukiO to super mi doktorka zmienila na Lamette czy ktos z was bral ? Jolancik teraz musi sie udac !!
Dziekuje za odpowiedz a mialas podobne bole do tych ktore ja opisywalam ?Ja brałam lamettę. Po closti mialam tylko 1 pecherzyk i nie pekl i torbiele mi sie robily a po lamettcie ładnie pecherzyki rosly 3 sztuki
Trzymam!!!!!! Dawaj znaka opowiedz coś - jak było ?Hej Dziewczyny. Miałam dzisiaj punkcję i w środę transfer[emoji7] Trzymajcie kciukasy :-)
Bubu19821
Dziewczyny które mają zrosty i nie tylko. Chciałam podzielić się z wami wiedzą (na przyszłość). Otóż gdybyście miały kiedyś cesarkę,to jest taki płyn który jest na receptę i trzeba się raczej samemu w niego zaopatrzyć, który powoduje że nie tworzą się zrosty i rany szybciej się goją. Moja koleżanka miała zrosty i nie stety ale musiała mieć operację usuwającą te zrosty. Więc można w jakiś sposób zapobiec. Ja osobiście zakupie go ( jeśli będę w ciazy, poród będzie nie stety przez cesarkę ze względów zdrowotnych). Czy któraś z was słyszała o tym płynie?
ja po lamecie nic takiego nie mialamNie pojechalam nigdzie do szpitala ale meczylam sie do poznej nocy (( i do teraz czuje taki dyskomfort...miala tak ktoras z Was przy Lamette? Jeszcze musze zazyc 2tabletki
reklama
Masakra dzis zazylam w poludnie ale narazie ok zobaczymy, dzis ide na zmiane nocna ... Juz nie moge sie doczekac IUI mam nadzieje ze w tym cyklu zadnych przeszkod nie bedzieja po lamecie nic takiego nie mialam
Podziel się: