reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Panierkaa90 w jakim stadium masz endometrioze? Czy w trakcie laparo oczyścili u Ciebie? U mnie 6 lat temu stwierdzono małe ogniska w macicy, ale Pani Doktor chce jeszcze sprawdzić drożność jajowodów ponieważ po poronieniu byłam łyżeczkowana i nie sprawdzono czy po zabiegu pojawiły się zrosty.

reklama
Panierkaa90 w jakim stadium masz endometrioze? Czy w trakcie laparo oczyścili u Ciebie? U mnie 6 lat temu stwierdzono małe ogniska w macicy, ale Pani Doktor chce jeszcze sprawdzić drożność jajowodów ponieważ po poronieniu byłam łyżeczkowana i nie sprawdzono czy po zabiegu pojawiły się zrosty.
Miałam torbiele na obu jajnikach 9 i 7 cm. Na szczęście udało się je usunąć pozostawiając jajniki. Droznosci nie miałam sprawdzonej. Ale jak wcześniej pisałam jutro mam wizytę i być może to będzie kolejnym krokiem. Operacje miałam rok temu.

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MARZEC

13 – anett96 – wizyta startowa do ivf
15 – jasani – beta hcg
18 - Bubu19821 - beta hcg
18 – zylwia – monitoring cyklu
19/20 – jolancik – monitoring cyklu
22 - adunnnia90 - beta hcg

CZERWIEC

09-11 – Evelevel – badania szpitalne

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Dziewczyny czy dopisać kogoś do kalendarza???
Kochana umniezmiana. do ivf moge podejc w kolejnym cyklu, wiec zeby nie tracic robie 4 ta IUI. Zatem 22 go monitoring cyklu :)

Dziewczyny które mają zrosty i nie tylko. Chciałam podzielić się z wami wiedzą (na przyszłość). Otóż gdybyście miały kiedyś cesarkę,to jest taki płyn który jest na receptę i trzeba się raczej samemu w niego zaopatrzyć, który powoduje że nie tworzą się zrosty i rany szybciej się goją. Moja koleżanka miała zrosty i nie stety ale musiała mieć operację usuwającą te zrosty. Więc można w jakiś sposób zapobiec. Ja osobiście zakupie go ( jeśli będę w ciazy, poród będzie nie stety przez cesarkę ze względów zdrowotnych). Czy któraś z was słyszała o tym płynie?

reklama
Do góry