reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny, też kończę przygodę z IUI. Niestety u mnie się nie sprawdziła. Wynik trzeciej próby - 1,52 mIU/ml. Na końcu marca idę na pierwszą wizytę w związku z in vitro, a w maju transfer, będę miała długi protokół. A przed tą wizytą jeszcze będę miała histeroskopię.

Życzę każdej dwóch kresek i większego szczęścia niż ja miałam! :)
Przykro mi. Myślę że IVF da ci upragniony prezent

reklama
Paulina a czy masz teraz plamienia albo ból brzucha? skontaktuj się z lekarzem on powie co dalej. Czytałam o tym że może być na początku ciąża blizniacza która daje wysoka betę a jeden zarodek obumiera i kolejna beta wzrasta ale już nie tak znacznie. Ja bym na twoim miejscu jeszcze jutro zrobiła hcg i koniecznie do lekarza
Plamienie nadal jest. Bez bólu brzucha. Dzisiaj mam wizytę umówioną.

Dziewczyny, też kończę przygodę z IUI. Niestety u mnie się nie sprawdziła. Wynik trzeciej próby - 1,52 mIU/ml. Na końcu marca idę na pierwszą wizytę w związku z in vitro, a w maju transfer, będę miała długi protokół. A przed tą wizytą jeszcze będę miała histeroskopię.

Życzę każdej dwóch kresek i większego szczęścia niż ja miałam! :)
Tak mi przykro [emoji20]
Zycze Ci zeby te miesiące szybko Ci zlecialy a in vitro przynioslo upragnione II kreski i bliźniaki [emoji6]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ludek tak mi przykro :( wiem co czujesz... Pamiętaj, że i tak Ci kibicujemy by Twoje marzenie się spełniło jeśli już nie dzięki iui to na pewno uda się dzięki in vitro. Będę trzymać kciuki i zaglądaj tu czasem do nas ;)

Ja będę podchodzić 3 raz pod koniec marca (między 22-25???) jeśli się znowu nie uda to ostatnie podejście kwiecień lub maj :(

39f8egz2yx0jwf3r.png

Dzięki, na pewno będę się chwaliła co dzieje się u mnie :) Dziękuję za ciepłe słowa :) Życzę Tobie udanej IUI!

Tak mi przykro [emoji20]
Zycze Ci zeby te miesiące szybko Ci zlecialy a in vitro przynioslo upragnione II kreski i bliźniaki [emoji6]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję adunnnia, myślę że szybko zleci. W kwietniu już zaczynam antykoncepcję. A w marcu kontrolna histeroskopia. Do tego czasu odpocznę, będę więcej ćwiczyć, się wyciszę i pewnie też odpocznę od forum. A jak wrócę chcę czytać tylko o udanych IUI i transferach :rofl2: Bliźniaki to byłoby super :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję adunnnia, myślę że szybko zleci. W kwietniu już zaczynam antykoncepcję. A w marcu kontrolna histeroskopia. Do tego czasu odpocznę, będę więcej ćwiczyć, się wyciszę i pewnie też odpocznę od forum. A jak wrócę chcę czytać tylko o udanych IUI i transferach :rofl2: Bliźniaki to byłoby super :tak:
Powodzenia! I dużo zdrowia i spełnienia marzeń. Wszystkich.

Do góry