Emilianka6966
Fanka BB :)
a robiłaś w tym samym labo, różne są normy i nieraz pomyłek sporo Jeszcze bez paniki, nie spadła tylko jest deczko wyższa, spokojnieDziewczynki. Dzisiaj beta tylko 484
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a robiłaś w tym samym labo, różne są normy i nieraz pomyłek sporo Jeszcze bez paniki, nie spadła tylko jest deczko wyższa, spokojnieDziewczynki. Dzisiaj beta tylko 484
"Świeże ananasy są bogate w bromelaninę, substancję, która – jak udowadniają badania naukowe, pomaga w zagnieżdżaniu się jajeczka. Bromelina rozrzedza krew, zmiękcza ścianki macicy i działa przeciwzapalnie. ALE UWAGA: kobietom w ciąży, czyli po zagnieżdżeniu się zarodka, lekarze odradzają jedzenie tego owocu."Dziewczyny! Od kiedy jeść tego ananasa? Przed iui czy po?I na co on wpływa? Gdzieś na forum już to było. ..ale nie mogę znaleźć
A myślicie że przyjma wyniki z innej kliniki bo mam szansę niektóre badania robić na fundusz Ale nie wiem czy w innej klinice mi je przyjmą.. .
Hej dziewczyny. Moja przygoda z iui się kończy. Dziś miałam pierwsza wizytę przed in vitro. Mocno za Was wszystkie trzymam kciuki. Powodzenia :-)
O iui nie wiem ale przed transferem je sie 2-3 dni przed i 2-3 dni po...po 2 plasterki swiezego...nie z puszki..."Świeże ananasy są bogate w bromelaninę, substancję, która – jak udowadniają badania naukowe, pomaga w zagnieżdżaniu się jajeczka. Bromelina rozrzedza krew, zmiękcza ścianki macicy i działa przeciwzapalnie. ALE UWAGA: kobietom w ciąży, czyli po zagnieżdżeniu się zarodka, lekarze odradzają jedzenie tego owocu."
Read more at Link do: Słodkości, które nie tuczą. Wypróbuj te przepisy i jedz bez wyrzutów sumienia (i insuliny) - ostatnio wypróbowałam ten przepis z ananasem pycha - polecam
Więc myśle ze powinno się jeść zaraz po iui przez ok. tydzień
Od jutra zaczynam zastrzyki. Leki mam refundowane i zapłaciłam niecałe 160 zł. Bez refundacji było by 1800. Jakoś się boję tego wszystkiego. Ale już co ma być to będzie...Oska, mocno trzymam kciuki! Już wiesz kiedy startujecie? Będziesz miała leki refundowane?
Dziewczynki. Dzisiaj beta tylko 484
Aa dziewczynki kochane jestem już po stymulacji do ivf i jutro punkcja Nie tracę nadziei, w moim przypadku iui się nie powiodło, mam nadzieję ze ivf da mi większe szanse, mocno to wierze.Zaglądam do Was i podczytuję, bo tu stawiałam pierwsze kroki do iui- za wszystkie trzymam kciuki,nie poddajemy się i walczymy do końca o upragniony cud!!!