reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tak tak tak.... Jeszcze nic nie wiem wszystko będę wiedziała 6 marca. Więc pewnie w kwietniu będę miała ivf... Bo pewnie miesiąc anty... Dziś zrobiłam amh... I wczoraj zapadła decyzja o ivf... Koszt b. Duży ale czego się nie robi..

Kiedy wynik amh?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Tak tak tak.... Jeszcze nic nie wiem wszystko będę wiedziała 6 marca. Więc pewnie w kwietniu będę miała ivf... Bo pewnie miesiąc anty... Dziś zrobiłam amh... I wczoraj zapadła decyzja o ivf... Koszt b. Duży ale czego się nie robi...

Joko trzymam kciuki i kibicuje. Pisz co i jak na biezaco[emoji4]

Tak tak tak.... Jeszcze nic nie wiem wszystko będę wiedziała 6 marca. Więc pewnie w kwietniu będę miała ivf... Bo pewnie miesiąc anty... Dziś zrobiłam amh... I wczoraj zapadła decyzja o ivf... Koszt b. Duży ale czego się nie robi...

Joko trzymam kciuki i kibicuje. Pisz co i jak na biezaco[emoji4]

Jasne... Ty będziesz pierwsza więc to ty pisz... Wynik jutro albo we wtorek.... Ciekawe czy będę szła długim protokołem czy krótkim... Pewnie długim... Czyli w kwietniu dopiero zacznę TEN cykl...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Jasne... Ty będziesz pierwsza więc to ty pisz... Wynik jutro albo we wtorek.... Ciekawe czy będę szła długim protokołem czy krótkim... Pewnie długim... Czyli w kwietniu dopiero zacznę TEN cykl...

Czemu mowisz ze dlugim? W pon mam wizyte wiec juz bede wiedziala co gdzie jak i kiedy to dam Ci znac [emoji4]

Z tobą wszystko jest ok to może dlatego idziesz krótkim... Ja się w tym w ogóle nie orientuje... Ciekawe czy przy pcos idzie się krótkim czy dlugim

reklama
Estrofem mialam zaczac brac od 25dc cykle mam 27 dniowe. Dzis mam 2 dc i estrofem.biore do niedz bo w dzien w ktorym mam wizyte juz nie mam.brac

To chyba bardzo indywidualnie, u mnie oprócz wrogiego śluzu wszystko działało jak należy, mam tylko nadzieje ze nie będzie żadnej przerwy, bynajmniej nic nie wspominał, kazał najpóźniej do 3 dc. się zgłosić żeby od razu właśnie tego 3 dc. rozpocząć stymulację. Podobno są różne leki, nie wiem jakie zastosuje doktor w moim przypadku. Tego wszystkiego dowiem się na wizycie. Wiem Wiem żej ets forum o invitro, ale tu się już znamy i jakoś tak przyjemniej...

Do góry