reklama
katharina203
Fanka BB :)
Ja np nie ograniczam sie do jednego forum...zaczynalam od iui i mam sentyment do tego forum...jestem tez na kto po in vitro i na ciezarowki po in vitro...i nikt mnie wygoni z zadnego...jestem w ciazy i bede tez pisac na iui...a jak komus sie to nie podoba to niech nie czyta moich postowChyba nas tu nie chcą? Poczytałam trochę na forum, tam dziewczyny albo po wielokrotnie ivf albo w ciąży, przeskocze ale pod warunkiem że ty tam będziesz...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
P.s. emilianko ostatnie zdania nie do ciebie tak dla jasnosci
Dziewczyny- ja pierwsza wspomniałam o tym drugim forum i dla jasności nikt nikogo stąd nie wyrzuca, to wolny kraj :-) Sama jestem na forum i o in vitro i tutaj. Chodzi o to żeby o szczegółach dotyczących procedury rozmawiać tam, a o szczegółach inseminacji tu. Gdy ja podchodziłam pierwszy raz do iui omijałam fora o in vitro, bo było mi przykro myslec, ze i mi z iui może się nie udać. I tam dziewczyny naprawdę mają rozległą wiedzę i doświadczenie w kwestii in vitro. Mam nadzieję, ze do zobaczenia i tu i tam :-)
ludek
Popieram poprzednie wpisy, wszyscy mają zostać a ewentualnie udzielać się też na innych forach ;-)
Wiola, szkoda że monitoring nie pocieszyl. Uważam że zamiast odpoczywać lepiej zrobić iui na cyklu stymulowanym. Ja caly czas mam stymulowane.
Dziewczyny, dziękuję za dobre słowa i kciuki! Jestem po trzeciej i ostatniej iui. Mąż dobrze popracowal i dal od siebie 16 mln plemnikow U mnie ostatecznie po tej 100% drożnej stronie jest jeden dobry pecherzyk 20 mm i jeden mniejszy 17 mm. Po tej wątpliwej stronie 28 i 23. Mogło by być lepiej ale jednak wierzę w sukces!
Mimo trzymanych kciukow z lekarzem też rozmawialiśmy co dalej jak się nie uda. W tej sytuacji startuje z in vitro. Na końcu następnego cyklu mam się zjawic a transfer w maju. Leki będę miała refundowane.
Można mnie wpisać do tabelki 6.03 testowanie.
Za wszystkie trzymam kciuki
Wiola, szkoda że monitoring nie pocieszyl. Uważam że zamiast odpoczywać lepiej zrobić iui na cyklu stymulowanym. Ja caly czas mam stymulowane.
Dziewczyny, dziękuję za dobre słowa i kciuki! Jestem po trzeciej i ostatniej iui. Mąż dobrze popracowal i dal od siebie 16 mln plemnikow U mnie ostatecznie po tej 100% drożnej stronie jest jeden dobry pecherzyk 20 mm i jeden mniejszy 17 mm. Po tej wątpliwej stronie 28 i 23. Mogło by być lepiej ale jednak wierzę w sukces!
Mimo trzymanych kciukow z lekarzem też rozmawialiśmy co dalej jak się nie uda. W tej sytuacji startuje z in vitro. Na końcu następnego cyklu mam się zjawic a transfer w maju. Leki będę miała refundowane.
Nie damy się wygonić...Popieram poprzednie wpisy, wszyscy mają zostać a ewentualnie udzielać się też na innych forach ;-)
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Jak najszybciej zycze zebys znalazla sie jak i wszystkie dziewczyny podchodzace do ivf na forum ciezarowki po in vitro a te ktorym sie uda iui bede odwiedzac tu...Dziewczyny- ja pierwsza wspomniałam o tym drugim forum i dla jasności nikt nikogo stąd nie wyrzuca, to wolny kraj :-) Sama jestem na forum i o in vitro i tutaj. Chodzi o to żeby o szczegółach dotyczących procedury rozmawiać tam, a o szczegółach inseminacji tu. Gdy ja podchodziłam pierwszy raz do iui omijałam fora o in vitro, bo było mi przykro myslec, ze i mi z iui może się nie udać. I tam dziewczyny naprawdę mają rozległą wiedzę i doświadczenie w kwestii in vitro. Mam nadzieję, ze do zobaczenia i tu i tam :-)
Dziękuję [emoji8] teraz czekam na rezultat drugiej iui i zobaczymy co dalej [emoji4]Jak najszybciej zycze zebys znalazla sie jak i wszystkie dziewczyny podchodzace do ivf na forum ciezarowki po in vitro a te ktorym sie uda iui bede odwiedzac tu...
Dziewczyny macie, któraś taki zestaw leków po iui: rano encorton i acard, wieczorem acard i luttagen. Nie wiem po czym, ale wieczorami chodzę jak pijana. Wczoraj ledwie doszłam do łazienki przez zawroty głowy. Dzieje się tak tylko wieczorami.
reklama
adunnnia90
Ja tam jestem...ale tylko czytam wole udzielac sie tutaj. Tak jak joko napisala nie damy sie wygonic tymbardziej ze po wpisach dZiewczyn widze ze chca tu nas [emoji4]Chyba nas tu nie chcą? Poczytałam trochę na forum, tam dziewczyny albo po wielokrotnie ivf albo w ciąży, przeskocze ale pod warunkiem że ty tam będziesz...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: