reklama
Hej dziewczyny.
Ludek powodzenia :-)
Ja jeszcze w łóżku i brak motywacji żeby wstać. Jakoś od czasu iui nie mogę spać po nocach. Dzisiaj już trzy dni. Jak tak dalej pójdzie to będę padać ze zmęczenia. Brzuch cały czas boli jak na okres. I czasami chciałabym już go dostać i nie czekać dłużej. Rozmawiałam z lekarzem i przy in vitro pewnie szłabym krótkim protokołem, chociaż tyle pozytywnych informacji.
Ludek powodzenia :-)
Ja jeszcze w łóżku i brak motywacji żeby wstać. Jakoś od czasu iui nie mogę spać po nocach. Dzisiaj już trzy dni. Jak tak dalej pójdzie to będę padać ze zmęczenia. Brzuch cały czas boli jak na okres. I czasami chciałabym już go dostać i nie czekać dłużej. Rozmawiałam z lekarzem i przy in vitro pewnie szłabym krótkim protokołem, chociaż tyle pozytywnych informacji.
adunnnia90
Fanka BB :)
To mamy w ten sam dzien wizyte [emoji6]Wpisz mnie Jolancik 20.02.2017- wizyta w klinice przed ivf
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Emilianka6966
]
o jak pięknie- starujemy razem-teraz to już musi się udać, jestem bardzo ciekawa jakie leki co i jak, mam nadzieje że nie będzie przeciwwskazań żeby zacząć w tym cyklu, z tego co pamiętam to tak mówił że w każdej chwili możemy startować z ivf Jestem taka podniecona...Pocieszyłam się że nawet jeśli pierwszy transfer się nie uda, to póżniej płaci się już tylko za mrozaki 500 zł i transfer 14000 zł plus leki,wtedy bierze się coś na zatrzymanie owulacji czy cuś takiego Adunia w górę tyłki wiosna będzie dla nas owocna
adunnnia90
No wlasnie ja sie strasznie nakrecilam i boję sie rozczarowania. O ktorej masz wizyte w pon? Ja 9.45]
o jak pięknie- starujemy razem-teraz to już musi się udać, jestem bardzo ciekawa jakie leki co i jak, mam nadzieje że nie będzie przeciwwskazań żeby zacząć w tym cyklu, z tego co pamiętam to tak mówił że w każdej chwili możemy startować z ivf Jestem taka podniecona...Pocieszyłam się że nawet jeśli pierwszy transfer się nie uda, to póżniej płaci się już tylko za mrozaki 500 zł i transfer 14000 zł plus leki,wtedy bierze się coś na zatrzymanie owulacji czy cuś takiego Adunia w górę tyłki wiosna będzie dla nas owocna
Emilianka6966
Ja 12:40 Cierpliwie czekamy, ale od razu w miarę możliwości dawaj znać co i jakNo wlasnie ja sie strasznie nakrecilam i boję sie rozczarowania. O ktorej masz wizyte w pon? Ja 9.45
adunnnia90
Dam napewno [emoji4] to co dzis @ przyszla?Ja 12:40 Cierpliwie czekamy, ale od razu w miarę możliwości dawaj znać co i jak
Emilianka6966
Ja 12:40 Cierpliwie czekamy, ale od razu w miarę możliwości dawaj znać co i jakNo wlasnie ja sie strasznie nakrecilam i boję sie rozczarowania. O ktorej masz wizyte w pon? Ja 9.45
I jeszcze jedno- żadnych rozczarowań, stawiamy wszystko na jedną kartę, musi być dobrze Poza tym nie jesteś sama z tym problemem, nawzajem będziemy rozwiewać nasze wątpliwości i dbać o dobre samopoczucie.Obawiam się ze po takich dawkach leku będę chodzić po ścianach, ostatnio już moja wątroba też daje znać, ale wiem że muszę wytrwać, bo cel jest bezcenny.No wlasnie ja sie strasznie nakrecilam i boję sie rozczarowania. O ktorej masz wizyte w pon? Ja 9.45
Emilianka6966
Nie przyszła @ jeszcze ale sądzę ze schematem poprzednim pojawi się jutro najpóźniej w niedzielę, a jakbym się dzisiaj nie zapisała na wizytę to w poniedziałek na biega nikt by mnie nie przyjął, a szkoda marnować cyklu prawda...
reklama
Podziel się: