reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ludek trzymam dziś kciuki za Twoją iui &&& :)

Witaj Emka29 napisz coś o sobie.

39f8egz2yx0jwf3r.png

reklama
Hej dziewczyny.
Ludek powodzenia :-)
Ja jeszcze w łóżku i brak motywacji żeby wstać. Jakoś od czasu iui nie mogę spać po nocach. Dzisiaj już trzy dni. Jak tak dalej pójdzie to będę padać ze zmęczenia. Brzuch cały czas boli jak na okres. I czasami chciałabym już go dostać i nie czekać dłużej. Rozmawiałam z lekarzem i przy in vitro pewnie szłabym krótkim protokołem, chociaż tyle pozytywnych informacji.

]
To mamy w ten sam dzien wizyte [emoji6]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
o jak pięknie- starujemy razem-teraz to już musi się udać, jestem bardzo ciekawa jakie leki co i jak, mam nadzieje że nie będzie przeciwwskazań żeby zacząć w tym cyklu, z tego co pamiętam to tak mówił że w każdej chwili możemy startować z ivf:) Jestem taka podniecona...Pocieszyłam się że nawet jeśli pierwszy transfer się nie uda, to póżniej płaci się już tylko za mrozaki 500 zł i transfer 14000 zł plus leki,wtedy bierze się coś na zatrzymanie owulacji czy cuś takiego:) Adunia w górę tyłki wiosna będzie dla nas owocna

]

o jak pięknie- starujemy razem-teraz to już musi się udać, jestem bardzo ciekawa jakie leki co i jak, mam nadzieje że nie będzie przeciwwskazań żeby zacząć w tym cyklu, z tego co pamiętam to tak mówił że w każdej chwili możemy startować z ivf:) Jestem taka podniecona...Pocieszyłam się że nawet jeśli pierwszy transfer się nie uda, to póżniej płaci się już tylko za mrozaki 500 zł i transfer 14000 zł plus leki,wtedy bierze się coś na zatrzymanie owulacji czy cuś takiego:) Adunia w górę tyłki wiosna będzie dla nas owocna
No wlasnie ja sie strasznie nakrecilam i boję sie rozczarowania. O ktorej masz wizyte w pon? Ja 9.45

No wlasnie ja sie strasznie nakrecilam i boję sie rozczarowania. O ktorej masz wizyte w pon? Ja 9.45

Ja 12:40:) Cierpliwie czekamy, ale od razu w miarę możliwości dawaj znać co i jak:)

I jeszcze jedno- żadnych rozczarowań, stawiamy wszystko na jedną kartę, musi być dobrze:) Poza tym nie jesteś sama z tym problemem, nawzajem będziemy rozwiewać nasze wątpliwości i dbać o dobre samopoczucie.Obawiam się ze po takich dawkach leku będę chodzić po ścianach, ostatnio już moja wątroba też daje znać, ale wiem że muszę wytrwać, bo cel jest bezcenny.

Dam napewno [emoji4] to co dzis @ przyszla?

Nie przyszła @ jeszcze ale sądzę ze schematem poprzednim pojawi się jutro najpóźniej w niedzielę, a jakbym się dzisiaj nie zapisała na wizytę to w poniedziałek na biega nikt by mnie nie przyjął, a szkoda marnować cyklu prawda...

reklama
Dziewczyny, a czy za mrożenie zarodków i bladticyst płacicie dodatkowo? U mnie w klinice 5700 to stymulacja punkcie i transfer. Mrożenie i później transfer mrozaczków to już dodatkowe koszty.

Do góry