reklama
Nina001
Fanka BB :)
Bubu, ciesz się monitoringiem ;-) Jutro zobaczysz je na monitorze i poczujesz się lepiej ;-) Po to masz ocenę cyklu by dobrać najdogodniejszy moment na iui, nic na siłę i nie na ślepo ;-)Jeju dziewczyny ale się stresuje. Jutro pierwszy monitoring przed pierwszą iui.. Ciekawe czy pęcherzyki rosną i czy wszystko ok...
Nina001
Zylwia, czujesz się jak co miesiąc przed @? Nie chcę sobie wkręcać ale ja jakoś bardziej czuje ból w pachwinach...może po prostu @ przyjdzie szybciej.Ja tez jestem po pierwszej IUI...odrazu poszlam na bete ale za wczesnie i jutro mam powtorzyc ale nie nastawiam sieszykujemy sie do kolejnej ale nie wiem czy odrazu czy cykl przerwy nie wiem ....a Ty jak cos odrazu startujesz z nastepna ?
![]()
Bubu19821
Dziękuję.. Od razu mi lepiejBubu, ciesz się monitoringiem ;-) Jutro zobaczysz je na monitorze i poczujesz się lepiej ;-) Po to masz ocenę cyklu by dobrać najdogodniejszy moment na iui, nic na siłę i nie na ślepo ;-)
Nina001
Będzie dobrze!!!Dziękuję.. Od razu mi lepiej![]()
No powiem Ci ze niby w piatek ma przyjsc ale nic mnie nie boli jak narazie ...Zylwia, czujesz się jak co miesiąc przed @? Nie chcę sobie wkręcać ale ja jakoś bardziej czuje ból w pachwinach...może po prostu @ przyjdzie szybciej.
cikulinka
wiecie co tak czytam i sobie uświadamiam że to już jutro zaczyna się tydzień oczekiwany
bedzie iui.......już się nie mogę doczekać....jakieś podekscytowanie w zasadzie to mineło troche czasu od ostatniej a mnie się wydaje że to było kila dni a to już 2 miesiące zleciało.....
cikulinka
powtórz i dawaj znać ja nie nprzestaje kciuków tzrymaćNo powiem Ci ze niby w piatek ma przyjsc ale nic mnie nie boli jak narazie ...no zobaczymy... Jutro powtorze ta bete
![]()
reklama
Powtorzepowtórz i dawaj znać ja nie nprzestaje kciuków tzrymać
Podziel się: