reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jeju dziewczyny ale się stresuje. Jutro pierwszy monitoring przed pierwszą iui.. Ciekawe czy pęcherzyki rosną i czy wszystko ok...
Bubu, ciesz się monitoringiem ;-) Jutro zobaczysz je na monitorze i poczujesz się lepiej ;-) Po to masz ocenę cyklu by dobrać najdogodniejszy moment na iui, nic na siłę i nie na ślepo ;-)

Ja tez jestem po pierwszej IUI...odrazu poszlam na bete ale za wczesnie i jutro mam powtorzyc ale nie nastawiam sie ;) szykujemy sie do kolejnej ale nie wiem czy odrazu czy cykl przerwy nie wiem ....a Ty jak cos odrazu startujesz z nastepna ?:)
Zylwia, czujesz się jak co miesiąc przed @? Nie chcę sobie wkręcać ale ja jakoś bardziej czuje ból w pachwinach...może po prostu @ przyjdzie szybciej.

Zylwia, czujesz się jak co miesiąc przed @? Nie chcę sobie wkręcać ale ja jakoś bardziej czuje ból w pachwinach...może po prostu @ przyjdzie szybciej.
No powiem Ci ze niby w piatek ma przyjsc ale nic mnie nie boli jak narazie ... :) no zobaczymy... Jutro powtorze ta bete :)

wiecie co tak czytam i sobie uświadamiam że to już jutro zaczyna się tydzień oczekiwany :) bedzie iui.......już się nie mogę doczekać....jakieś podekscytowanie w zasadzie to mineło troche czasu od ostatniej a mnie się wydaje że to było kila dni a to już 2 miesiące zleciało.....

reklama
Do góry