reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Spokojnie test ciążowy Ci nie wyjdzie, zrób sobie za 3 dni betę, no i masę kobiet miało te same objawy na okres a były w ciąży, nie trać jeszcze nadziei, przytulam mocno;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

No powiem Ci ze niby w piatek ma przyjsc ale nic mnie nie boli jak narazie ... :) no zobaczymy... Jutro powtorze ta bete :)

Zylwia, ty masz tak długa fazę lutealna? W piątek miałaś 10dpo, czyli masz 16dniowa fazę lutelna? Ja zawsze 14dpo dostaje @.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Zylwia, ty masz tak długa fazę lutealna? W piątek miałaś 10dpo, czyli masz 16dniowa fazę lutelna? Ja zawsze 14dpo dostaje @.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Ja w ogole mialam plodny sluz od 11dnia cyklu i juz mialam IUI w 12 dniu... Mam cykle 28dni i jak liczylam wczesniej niby z tym kalkulatorem dni plodnych to mi wypadaly 14-16dnia cyklu a nie wiem czy to przez te leki tak ?

Ja w ogole mialam plodny sluz od 11dnia cyklu i juz mialam IUI w 12 dniu... Mam cykle 28dni i jak liczylam wczesniej niby z tym kalkulatorem dni plodnych to mi wypadaly 14-16dnia cyklu a nie wiem czy to przez te leki tak ?
No właśnie ja się niecierpliwie z tego też powodu. Ja mam 29 dniowe cykle. Pierwszy monitoring mam mieć w 13 dc! Zawsze 14 dc mam owulacje i wydaje mi się że trochę za późno będzie na IuI

No właśnie ja się niecierpliwie z tego też powodu. Ja mam 29 dniowe cykle. Pierwszy monitoring mam mieć w 13 dc! Zawsze 14 dc mam owulacje i wydaje mi się że trochę za późno będzie na IuI
No wlasnie powiem Ci,ze to pierwsza IUI i tak bardzo wszystkiego nie wiedxialam ,myslalam ze to przez te leki tak te dni plodne szybko no i na to wychodzi bo pierwsze co pytanie tez bylo czy plodny sluz no i ocena ... Pare dziewczyn sie dziwilo ze tak szybko poszlo ;)

No wlasnie powiem Ci,ze to pierwsza IUI i tak bardzo wszystkiego nie wiedxialam ,myslalam ze to przez te leki tak te dni plodne szybko no i na to wychodzi bo pierwsze co pytanie tez bylo czy plodny sluz no i ocena ... Pare dziewczyn sie dziwilo ze tak szybko poszlo ;)
Każdy organizm jest inny. U mnie nie występuje śluz płodny, tzn ja go nie wyczuwam w ogóle... Sama już nie wiem.. Jutro mam wizytę w klinice i pewnie wszystko się wyjaśni... Powoli wariuje już od tego wszystkiego...

Każdy organizm jest inny. U mnie nie występuje śluz płodny, tzn ja go nie wyczuwam w ogóle... Sama już nie wiem.. Jutro mam wizytę w klinice i pewnie wszystko się wyjaśni... Powoli wariuje już od tego wszystkiego...
No najgorsze to czekanie przed IUI a pozniej po IUI..mi np Doktorka kazala jutro powtorzyc bete... W sumie nie wiem po co :(

reklama
Podobno po lekach wszystko szybciej ja na cyklu naturalnym owulacja 16 dc a teraz insem już drugi raz w 13 dc, a okres też po 16 dniach bo luteina opóźnia podobno

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry