reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Podobno po lekach wszystko szybciej ja na cyklu naturalnym owulacja 16 dc a teraz insem już drugi raz w 13 dc, a okres też po 16 dniach bo luteina opóźnia podobno

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
No mi wypada 10lutego :) teraz czuje straszne klucie tam na dole az dziwne... No jutro lece powtorzyc ta bete i zobaczymy :) a u Ciebie jak ?:)

reklama
U mnie mija weekend spokojnie. Odstresowuję się przed jutrzejszym minitoringiem. Mam nadzieję, ze zapadnie decyzja czy i kiedy druga iui :-)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiscie dawaj znac co i jak :)) 3mam kciuki zeby tam bylo wszystko pieknie :) ja dzis mialam klucia tam na dole jakies takie dziwne bole a teraz w sumie jak na okres troche mnie boli brzuch no nie wiem...jutro ide powtorzyc bete :)

reklama
U mnie mija weekend spokojnie. Odstresowuję się przed jutrzejszym minitoringiem. Mam nadzieję, ze zapadnie decyzja czy i kiedy druga iui :-)

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki, wizyta która poprzedza IUI jest najbardziej emocjonująca, wierzymy że w tych pecherzykach jest początek naszego upragnionego cudu;) i ta nadzieja...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry