reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Obiecuje w poniedzialek grzecznie pomszerowac na betę. A wskazanie do iui to właśnie nasienie meza. W maju kończę 34 lata i jakoś zaczynam coraz bardziej pakować. A czy Wy nie mialyscie takich okresowych bóli tydzień przed @? Nie oznacza to niepowodzenia?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie wszystko w porządku, ale u męża kiepsko. Ma chorobe Hashimoto i prawdopodobnie to zwalcza jego armię. Teraz już drugi miesiąc jest na Profertilu i coś się zaczyna ruszać :-). W lipcu w 14 tygodniu odszedł nasz Synek i jakoś mnie to odbiło. Ale walczymy dalej.

w 14 tym? a wiecie jaka byla przyczyna?bardzo mi przykro.

To byla terminacja. Wady serca i genetyczne. Prosze tylko nie osadzajcie mnie. I tak nie mogę się po tym pozbierać. Zastanawiam się nad wizyta u specjalisty, bo najpierw terminacja, a teraz bezowocne starania to trochę na mnie za dużo.

To byla terminacja. Wady serca i genetyczne. Prosze tylko nie osadzajcie mnie. I tak nie mogę się po tym pozbierać. Zastanawiam się nad wizyta u specjalisty, bo najpierw terminacja, a teraz bezowocne starania to trochę na mnie za dużo.

Absolutnie nie bedziemy osądzac.
Trzymam kciuki zeby sie udalo i tak jak dziewczyny pisza - test byl za wczesnie wiec nie wszystko stracone :)

Mial i ogólne badanie nasienia i test fragmentacji dna plemnika. Ja mialam na wrogisc śluzu i co tylko sie dało. Drożność też w porządku. Ogólnie w dwa miesiące poszło nam już prawie 3000 zł. Ale coś za coś. Teraz każde podejście do iui to 600 plus koszty wizyt monitoringu

Mial i ogólne badanie nasienia i test fragmentacji dna plemnika. Ja mialam na wrogisc śluzu i co tylko sie dało. Drożność też w porządku. Ogólnie w dwa miesiące poszło nam już prawie 3000 zł. Ale coś za coś. Teraz każde podejście do iui to 600 plus koszty wizyt monitoringu

a w jakiej klinice sie leczysz i w jakim miescie?

Witaj Oska. Nie ma co doszukiwać się "kary" za to co było w postaci niepowodzeń. Jedyne co to tamte niepowodzenia mogły być też spowodowane obecnymi problemami. Szukajcie przyczyny i działajcie. Kciuki forum macie:)

reklama
Do góry