reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
nowiec tak: lekarza niechce zmieniac wiec skoro i tak do kwietnia mamy czekac to do tego czasu zrobimy iui w sumie nam sie udalo naturalnie wiec moze i sie uda.. wole sprobowac nic bezczynnie czekac do kwietnia. niby szkoda kasy ale nie zbiedniejemy wydajac ten tysiac niecaly a nuż sieuda..
a Ty jaki plan?
Awans przyjelas?:)
Ja IUI w tym cyklu mam nadzieję. Ostatnią chyba!!!! Pogadam z moją we wtorek jak to widzi. Ale od początku cyklu boli mnie jajnik strasznie i nie wiem czy to przez to że urósł przez moje pcos czy jakieś cholerstwo (np torbiel).
Awans przyjęłam nie miałam innego wyjścia (przyjmujesz albo wylatujesz)... Trochę kiepsko bo na razie bez zmiany płacy...
Szukam czegoś innego po prostu....

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej ! :) wlasnie mi przyszly wyniki prolaktyny norma jest od 5.18 a ja mam 2.95 ...lekarz mi kazal brac leki na obnizenie prolaktyny dopoki nie zajde w ciaze ... ja ocene owu jade 24 stycznia a potem IUI...myslicie ze powinnam do niego dzwonic ? Czy to przeszkadza ze jest az tak.niska ?

Ja jak robiłam iui to tez brałam leki na zbicie prl bo lekarz mówił że lepiej żeby była nisko. I tez miałam poniżej normy w pierwszej fazie cyklu i mówił żeby się tego nie bać.

Ja IUI w tym cyklu mam nadzieję. Ostatnią chyba!!!! Pogadam z moją we wtorek jak to widzi. Ale od początku cyklu boli mnie jajnik strasznie i nie wiem czy to przez to że urósł przez moje pcos czy jakieś cholerstwo (np torbiel).
Awans przyjęłam nie miałam innego wyjścia (przyjmujesz albo wylatujesz)... Trochę kiepsko bo na razie bez zmiany płacy...
Szukam czegoś innego po prostu....

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli zaczelas szukac nowej pracy..
wiesz co mi jak sie robia te torbiele to nic mnie nie bolało..Daj znak co Ci powie.

Hej ! :) wlasnie mi przyszly wyniki prolaktyny norma jest od 5.18 a ja mam 2.95 ...lekarz mi kazal brac leki na obnizenie prolaktyny dopoki nie zajde w ciaze ... ja ocene owu jade 24 stycznia a potem IUI...myslicie ze powinnam do niego dzwonic ? Czy to przeszkadza ze jest az tak.niska ?

Spokojnie, to nie jest jakiś mega niski wynik. przed zajściem prl nie jest do niczego większego wymagana.

Add brawa za podejśie i mocne kciuki aby zostało nagrodzone.

Hej dziewczyny. Można do Was dołączyć? Tydzień temu w środę miałam pierwsza iui. Dzisiaj zrobiłam test i niestety negatywny. Myślicie, ze to za wcześnie? Od wczoraj coraz bardziej boli mnie brzuch jak na okres, który powinien być w najbliższy poniedziałek. Tak bardzo wierzyłam, ze się nam uda...

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

STYCZEŃ

19 - Moniczka2 - beta hcg
24 - zylwia - monitoring cyklu
24 - joko86 - monitoring cyklu
27 – anett96 – monitoring cyklu
31 – evelevel – beta hcg

LUTY

27 – azjak – laparoskopia z histeroskopią

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Winston Churchill

Czesc Oska.
Witamy we wspolnej walce [emoji16]
Tydzien to stanowczo za malo zeby wyszedl jakikolwiek wynik testu. Standardowo kazdy gin radzi zeby zrobic 13 lub14 dnia.
A jaka masz przyczyne niepowodzen?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Oska305 wydaje mi się, że za wcześnie na test, dziewczyny robią zazwyczaj bete 13-15 dni po co daje pewny wynik. A jakie u Ciebie wskazania do IUI ?

reklama
U mnie wszystko w porządku, ale u męża kiepsko. Ma chorobe Hashimoto i prawdopodobnie to zwalcza jego armię. Teraz już drugi miesiąc jest na Profertilu i coś się zaczyna ruszać :-). W lipcu w 14 tygodniu odszedł nasz Synek i jakoś mnie to odbiło. Ale walczymy dalej.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry