reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tak jest ten cykl przerwy a za miesiac prawdopodobnie in vitro. Tez mam duże nadzieje z in vitro procentowo to lepiej wyglada niz IUI ale tez nie chce sie nastawiac. Chociaz teraz moje podejscie juz jest inne, zyje z mysla ze wkoncu nam sie uda a nie ze w tym miesiącu nam sie musi udac.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Addunia to masz jak ja tez robimy cykl przerwy tylko ze Ty potem in vitro a my jeszcze iui.

reklama
Joko wpisz mi proszę na 27 go monitoring.
Dziewczyny jak mija dzien?
Dzien kiepsko...wczoraj z pracy wrocilam z takim bolem glowy, gorączka i jeszcze mnie ten kaszel meczy ale teraz to juz wiem ze na spokojnie moge leki brac wiec od wczoraj sie kuruje lekami...jakas masakra to grypsko nie moge go wypedzic.
Tak jest to pewnie mniej wiecej razem bedziemy podchodzily do kolejnych prob Ty do IUI a ja in vitro

nowiec tak: lekarza niechce zmieniac wiec skoro i tak do kwietnia mamy czekac to do tego czasu zrobimy iui w sumie nam sie udalo naturalnie wiec moze i sie uda.. wole sprobowac nic bezczynnie czekac do kwietnia. niby szkoda kasy ale nie zbiedniejemy wydajac ten tysiac niecaly a nuż sieuda..
a Ty jaki plan?
Awans przyjelas?:)

Dzien kiepsko...wczoraj z pracy wrocilam z takim bolem glowy, gorączka i jeszcze mnie ten kaszel meczy ale teraz to juz wiem ze na spokojnie moge leki brac wiec od wczoraj sie kuruje lekami...jakas masakra to grypsko nie moge go wypedzic.
Tak jest to pewnie mniej wiecej razem bedziemy podchodzily do kolejnych prob Ty do IUI a ja in vitro

to moze wez wolne i polez. to trzeba wylezec. ciagnie sie cholerstwo dlugo, mi tez siedlugo ciagnelo. albo idz do lekarza, leki odpowiednie przepisze i moze da zwolnienie - odpoczniesz. ja teraz kolejna wizta 25 go stycznia monitoring.

Dziewczyny brałyscie kiedys antyki? dobrze sie po nich czulyscie??

nowiec tak: lekarza niechce zmieniac wiec skoro i tak do kwietnia mamy czekac to do tego czasu zrobimy iui w sumie nam sie udalo naturalnie wiec moze i sie uda.. wole sprobowac nic bezczynnie czekac do kwietnia. niby szkoda kasy ale nie zbiedniejemy wydajac ten tysiac niecaly a nuż sieuda..
a Ty jaki plan?
Awans przyjelas?:)
Tez bym wolala probowac niz siedziec bezczynnie [emoji4]

to moze wez wolne i polez. to trzeba wylezec. ciagnie sie cholerstwo dlugo, mi tez siedlugo ciagnelo. albo idz do lekarza, leki odpowiednie przepisze i moze da zwolnienie - odpoczniesz. ja teraz kolejna wizta 25 go stycznia monitoring.

Dziewczyny brałyscie kiedys antyki? dobrze sie po nich czulyscie??
No od wczoraj od 18 caly czas leze. Jutro jeszcze wole mam a potem juz musze maszerowac do pracy. Mam nadzieje ze jak wyleze to mi przejdzie a jak nie to będę musiala sie wybrac do lekarza po konkretne leki.
Ja nigdy nie brałam anty wiec Ci nie pomoge a co zle sie czujesz?

reklama
No od wczoraj od 18 caly czas leze. Jutro jeszcze wole mam a potem juz musze maszerowac do pracy. Mam nadzieje ze jak wyleze to mi przejdzie a jak nie to będę musiala sie wybrac do lekarza po konkretne leki.
Ja nigdy nie brałam anty wiec Ci nie pomoge a co zle sie czujesz?

o to dobrze to lez. szkoda ze w piatek musisz wstac bo tak to byś ciurkiem 6 dni polezalo to by przeszlo.
wiesz co po antykach mam na pewno nastroj mega obnizony i mnie mdliiiiiii .oropnosc

Do góry