Addunia to masz jak ja tez robimy cykl przerwy tylko ze Ty potem in vitro a my jeszcze iui.Tak jest ten cykl przerwy a za miesiac prawdopodobnie in vitro. Tez mam duże nadzieje z in vitro procentowo to lepiej wyglada niz IUI ale tez nie chce sie nastawiac. Chociaz teraz moje podejscie juz jest inne, zyje z mysla ze wkoncu nam sie uda a nie ze w tym miesiącu nam sie musi udac.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Tfu nie Joko tylko JalancikJoko wpisz mi proszę na 27 go monitoring.
Dziewczyny jak mija dzien?
Czyli decydujecie się na IUI?!Addunia to masz jak ja tez robimy cykl przerwy tylko ze Ty potem in vitro a my jeszcze iui.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Fanka BB :)
Dzien kiepsko...wczoraj z pracy wrocilam z takim bolem glowy, gorączka i jeszcze mnie ten kaszel meczy ale teraz to juz wiem ze na spokojnie moge leki brac wiec od wczoraj sie kuruje lekami...jakas masakra to grypsko nie moge go wypedzic.Joko wpisz mi proszę na 27 go monitoring.
Dziewczyny jak mija dzien?
Tak jest to pewnie mniej wiecej razem bedziemy podchodzily do kolejnych prob Ty do IUI a ja in vitro
nowiec tak: lekarza niechce zmieniac wiec skoro i tak do kwietnia mamy czekac to do tego czasu zrobimy iui w sumie nam sie udalo naturalnie wiec moze i sie uda.. wole sprobowac nic bezczynnie czekac do kwietnia. niby szkoda kasy ale nie zbiedniejemy wydajac ten tysiac niecaly a nuż sieuda..
a Ty jaki plan?
Awans przyjelas?
a Ty jaki plan?
Awans przyjelas?
to moze wez wolne i polez. to trzeba wylezec. ciagnie sie cholerstwo dlugo, mi tez siedlugo ciagnelo. albo idz do lekarza, leki odpowiednie przepisze i moze da zwolnienie - odpoczniesz. ja teraz kolejna wizta 25 go stycznia monitoring.Dzien kiepsko...wczoraj z pracy wrocilam z takim bolem glowy, gorączka i jeszcze mnie ten kaszel meczy ale teraz to juz wiem ze na spokojnie moge leki brac wiec od wczoraj sie kuruje lekami...jakas masakra to grypsko nie moge go wypedzic.
Tak jest to pewnie mniej wiecej razem bedziemy podchodzily do kolejnych prob Ty do IUI a ja in vitro
Dziewczyny brałyscie kiedys antyki? dobrze sie po nich czulyscie??
adunnnia90
Tez bym wolala probowac niz siedziec bezczynnie [emoji4]nowiec tak: lekarza niechce zmieniac wiec skoro i tak do kwietnia mamy czekac to do tego czasu zrobimy iui w sumie nam sie udalo naturalnie wiec moze i sie uda.. wole sprobowac nic bezczynnie czekac do kwietnia. niby szkoda kasy ale nie zbiedniejemy wydajac ten tysiac niecaly a nuż sieuda..
a Ty jaki plan?
Awans przyjelas?
adunnnia90
No od wczoraj od 18 caly czas leze. Jutro jeszcze wole mam a potem juz musze maszerowac do pracy. Mam nadzieje ze jak wyleze to mi przejdzie a jak nie to będę musiala sie wybrac do lekarza po konkretne leki.to moze wez wolne i polez. to trzeba wylezec. ciagnie sie cholerstwo dlugo, mi tez siedlugo ciagnelo. albo idz do lekarza, leki odpowiednie przepisze i moze da zwolnienie - odpoczniesz. ja teraz kolejna wizta 25 go stycznia monitoring.
Dziewczyny brałyscie kiedys antyki? dobrze sie po nich czulyscie??
Ja nigdy nie brałam anty wiec Ci nie pomoge a co zle sie czujesz?
reklama
o to dobrze to lez. szkoda ze w piatek musisz wstac bo tak to byś ciurkiem 6 dni polezalo to by przeszlo.No od wczoraj od 18 caly czas leze. Jutro jeszcze wole mam a potem juz musze maszerowac do pracy. Mam nadzieje ze jak wyleze to mi przejdzie a jak nie to będę musiala sie wybrac do lekarza po konkretne leki.
Ja nigdy nie brałam anty wiec Ci nie pomoge a co zle sie czujesz?
wiesz co po antykach mam na pewno nastroj mega obnizony i mnie mdliiiiiii .oropnosc
Podziel się: