bertha
Fanka BB :)
Vadera, kath, dzięki za badania. 20.01 mam wizytę to sie dowiem więcej od mojego gina o procedurze.
A powiedzcie mi o tych metodach icsi, imsi, czy to imsi jest dużo lepsze, czy icsi juz jest tez całkiem dobre? W klinice mojej nie widze zeby mieli imsi..
nie maja tez badania genetycznego zarodków a bym pewnie zrobiła.... bo jak to jest, wszystkie wady juz u takiego kilkudniowego zarodka mozna wyczytać? Rozumiem ze te wynikające wprost z naszych kariotypow tak, ale kiedy powstają takie losowe wady?
U mnie jak mam 10-11mm w okolicach owu to gin mówi ze idealnie. Do czasu zagnieżdżania endo jeszcze wtedy podrasta.
Jak mam w owu 13-14mm, to mówi ze za grube.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
A powiedzcie mi o tych metodach icsi, imsi, czy to imsi jest dużo lepsze, czy icsi juz jest tez całkiem dobre? W klinice mojej nie widze zeby mieli imsi..
nie maja tez badania genetycznego zarodków a bym pewnie zrobiła.... bo jak to jest, wszystkie wady juz u takiego kilkudniowego zarodka mozna wyczytać? Rozumiem ze te wynikające wprost z naszych kariotypow tak, ale kiedy powstają takie losowe wady?
Nigdy! Dopóki lekarze (minimum trzech) mi nie powiedza że wskazaniem jest adopcja nie złożę broni... Ja wiedziałam jaki będzie wynik tylko dzięki Tobie poleciałam zrobić bete bo mnie wczoraj nastraszylas... Ale teraz jestem spokojna... Okres będzie jutro bo już zaczęłam plamić... Czyli za jakieś dwa tygodnie druga i ostatnia IUI... Super!!!! Tylko dzisiaj tak zajrzałam do dokumentów i zastanawiam się jak miałam endometrium 9 dzień w dniu IUI to nie za mało? Moja gin powiedziała że ok ale teraz to sama nie wiem
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jak mam 10-11mm w okolicach owu to gin mówi ze idealnie. Do czasu zagnieżdżania endo jeszcze wtedy podrasta.
Jak mam w owu 13-14mm, to mówi ze za grube.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom