reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Anett to nie osad tylko rada. Wiele dziewczyn nie moze sobie poradzic z problemem i to nic wstydliwego wrecz przeciwnie! Po to psycholodzy sa zatrudniani w klinikach bo jest taka potrzeba a wiele dziewczyn o tym nie wie albo sie wstydzi... walka o dziecko to pewno jedna z najeiekszych jakie toczymy w zyciu wiec lekko nie jest nikomu..

reklama
Anett96 przestańcie nadinterpretowac wypowiedzi innych. Nikt pisze tu złośliwie czy żeby sprawić komuś przykrość. Wszystkie wiemy jakie staranie o Maluszka jest bolesne I jak comiesięczne rozczarowanie siada na psychice. Czasem pomoc specjalisty jest wskazana. Nie każda z nas potrafi sobie poradzić z nagromadzonymi emocjami. I to tyle, bez złośliwości I złych intencji

Aby zakonczyc temat tej żenady napisze po raz ostatni:

Adunia jest mi ciebie zal..
Zrobilas wojne na forum tylko po to zeby potem podkulic ogon i przeprosic.. to dobrze ale mam wrazenie ze po prostu sie przestraszylas... sama dobrze wiesz czego... w wielu klinikach pracuja psycholodzy i wydaje mi sie ze moze dobrze by bylo sie skonsultowac bo masz problem z emocjami i jestes chyba troche zachwiana emocjonalnie. Nie pisze tego zlosliwie ale zeby ci pomoc bo wydaje mi sie ze tego potrzebujesz.
Piszesz ze 3 lata sie staracie.. jezeli to 3 lata pod okiem tego samego lekarza to chyba troche czasu zmarnowalas..

Mam nadzieje ze jestes w ciazy i bedziesz dawala zlote rady na watku dla zaciazonych.
Nie znasz mojej historii...ale po co Ci to szkoda sie wypisywac [emoji4] ja przeprosilam bo miałam na to odwage a mnie nikt nie przeprosil za slowa które padly w moja strone...wiec to chyba o czyms swiadczy....
A co do lekarzy to widze ze nadal do Ciebie nie dotarlo ze kazdy jest inny i ma swoje praktyki...ale temat juz wczoraj zamknelysmy!
Kredka no chyba troche przesadzilas z tym osądem... naprawdę.
Wstyd.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Addunia, co do weekendu to niestety moj maz dzis pracuje i jutro tez, wiec skocze do rodzicow na obiadek i z nimi posiedze:)
Co do pracy jeszcze mam 2 tygodnie - zaczynam troche stresowac bo to duzewyzwanie, bede tam budowala zespol wiec stresuje bo ja rok w domu siedze i boje ze nie podołam :) ale jak wpadne w wir to poleci :)
planujemy na kolejny weekend jechac do spa i naladowac akumulatory:)
zrowko juz lepiej ale mialam takie dziwne leki po ktorych bardzo zle sie czulam, dziwne takie pierwszy raz takie mi ktos zalecił..
Detoks jeszcze nie , narazie jestem za słaba po kilku dniach mysle zrobie.
W pon. wizyta u ginek - zaczynam z nia temat in vitro. Dam Wam znaka co powiedziała.
Au Ciebie jakie plany na weekend?
Trzymam kciuki za testowanie!!! :)
My chcemy sie dzis wybrac do kina na Poprostu przyjazn, a potem chyba odpoczynek w domu[emoji4] jakos na nic nie mam ochoty tylko bym lezala...a jeszcze mnie kaszel meczy strszanie. Nie dziekuje...jeszcze 4 dluuuugie dni. Nie wyszukuje u siebie zadnych objawow bo po co zobaczymy co bedzie jak nie wyjdzie to i ja bede blizej in vitro.
Oj po roku przerwy to na poczatku ciezko bedzie chyba w ten wir pracy wpasc ale dasz rade [emoji4] a nie bedziesz miala problemu w nowej pracy z wolnym jak bedziesz potrzebowac do in vitro?

My chcemy sie dzis wybrac do kina na Poprostu przyjazn, a potem chyba odpoczynek w domu[emoji4] jakos na nic nie mam ochoty tylko bym lezala...a jeszcze mnie kaszel meczy strszanie. Nie dziekuje...jeszcze 4 dluuuugie dni. Nie wyszukuje u siebie zadnych objawow bo po co zobaczymy co bedzie jak nie wyjdzie to i ja bede blizej in vitro.
Oj po roku przerwy to na poczatku ciezko bedzie chyba w ten wir pracy wpasc ale dasz rade [emoji4] a nie bedziesz miala problemu w nowej pracy z wolnym jak bedziesz potrzebowac do in vitro?

My chcielismy do kina ale kaos nic nie widzialam dla siebie. ja mam to samo ze tylko bym lezala co i zreszta robie. komp i tv.
No własnie ja nie wiem co ja zrobie z tym invitro i nowej pracy jak to pogodze?? bede myslec jak juz dojdzie do tego :)

My chcielismy do kina ale kaos nic nie widzialam dla siebie. ja mam to samo ze tylko bym lezala co i zreszta robie. komp i tv.
No własnie ja nie wiem co ja zrobie z tym invitro i nowej pracy jak to pogodze?? bede myslec jak juz dojdzie do tego :)
Dokladnie wszystko wyjdzie w praniu jak to mowia [emoji4]

reklama
Do góry