reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nie mialam na myśli wizyty tylko wiarygodny wynik od poniedzialkowego wieczornego dupka do wyniku bety w wtorek?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem. Tylko, że jak ostatnią weźmiesz w pondz wieczorem a wizytę masz w środę to już jest dwa dni.
Więc jak beta wyjdzie pozytywna a nie masz możliwości iść od razu na wizytę, to chociaż zadzwoń do gina i niech on zadecyduje co dalej z lekami. Bo jak zaczniesz plamić to może być za późno... Rozumiesz?...

Rozumiem. Tylko, że jak ostatnią weźmiesz w pondz wieczorem a wizytę masz w środę to już jest dwa dni.
Więc jak beta wyjdzie pozytywna a nie masz możliwości iść od razu na wizytę, to chociaż zadzwoń do gina i niech on zadecyduje co dalej z lekami. Bo jak zaczniesz plamić to może być za późno... Rozumiesz?...
No tak odrazu zrobie. We wtorek jakby co dzwonie do gina. Fajnie ze doszlysmy do porozumienia [emoji4]

Ja np. Do 4 miesiaca bralam progesteron w 3 postaciach: na dzien 2 tabl dupka...6 tabl dopochwowo luteiny i 2 zstrzyki prolutexu...leki te kosztowaly mnie ok 2 tys na miesiac a jestem dolna granica sredniej klasy zarobkowej...ale kazde pieniadze kazda matka moze i znajdzie na dziecko...zastrzyki najdrozsze ale najczystrza forma progesteronu ktora przyswajal moj organizm...niczego nie zaluje...

No tak odrazu zrobie. We wtorek jakby co dzwonie do gina. Fajnie ze doszlysmy do porozumienia [emoji4]

To teraz cofnij się do wczorajszych postów, w których pisałam dokładnie to samo i co Ciebie tak bulwersowało.
Wypadałoby przeprosić za swoje zachowanie.
Stres w Twoim przypadku jest bardzo nie wskazany. Bo jeżeli Mały Ludzik się właśnie w Tobie mebluje, to on bardzo nie lubi wysokiej prolaktyny. :p
A mimo wszystko, życzę Ci wysokiej bety, nawet bliźniaczej, a co!

Pamietajcie dziewczyny...tak jak nam ktos pomogl kiedys tak i my chcemy pomoc...my tez stracilysmy miesiace i lata w niewiedzy i z roznymi specjalistami...a czas kazdej ucieka...

reklama
To teraz cofnij się do wczorajszych postów, w których pisałam dokładnie to samo i co Ciebie tak bulwersowało.
Wypadałoby przeprosić za swoje zachowanie.
Stres w Twoim przypadku jest bardzo nie wskazany. Bo jeżeli Mały Ludzik się właśnie w Tobie mebluje, to on bardzo nie lubi wysokiej prolaktyny. [emoji14]
A mimo wszystko, życzę Ci wysokiej bety, nawet bliźniaczej, a co!
Nie dziekuje zeby nie zapeszac. Mogę przeprosić a co!

Przepraszam wszystkie które urazilam! [emoji4]

moze zle do tego podeszlam. Tylko wy tez odrazu nacisk nalozylyscie ze robie zle i lekarz nie taki.

Do góry