reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kto kogo obraza... Chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem to one poprostu nie umieją sie podgodzic ze ktos ma inne zdanie od nich [emoji4]
A co do wchodzenia na forum to chyba po to jest zeby kazdy mial swoje zdanie a nie sluchal rad typu ja najlepiej wiem wszystko inne jest beeee[emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Aby zakonczyc temat tej żenady napisze po raz ostatni:

Adunia jest mi ciebie zal..
Zrobilas wojne na forum tylko po to zeby potem podkulic ogon i przeprosic.. to dobrze ale mam wrazenie ze po prostu sie przestraszylas... sama dobrze wiesz czego... w wielu klinikach pracuja psycholodzy i wydaje mi sie ze moze dobrze by bylo sie skonsultowac bo masz problem z emocjami i jestes chyba troche zachwiana emocjonalnie. Nie pisze tego zlosliwie ale zeby ci pomoc bo wydaje mi sie ze tego potrzebujesz.
Piszesz ze 3 lata sie staracie.. jezeli to 3 lata pod okiem tego samego lekarza to chyba troche czasu zmarnowalas..

Mam nadzieje ze jestes w ciazy i bedziesz dawala zlote rady na watku dla zaciazonych.

reklama
Hanuta!!!!!! Bardzo się cieszę i gratuluję z całego serducha! Rośnijcie zdrowo.
Życzę spokojnych i nudnych 9 miesięcy!
Ja w 14 dniu po IUI miałam bete ponad 100. A Ty ponad 400! Może...może...nie jeden a dwa Ludziki w Tobie zamieszkało? Super!!!

Czekamy na kolejne piękne bety!

Miłego dnia!

Aby zakonczyc temat tej żenady napisze po raz ostatni:

Adunia jest mi ciebie zal..
Zrobilas wojne na forum tylko po to zeby potem podkulic ogon i przeprosic.. to dobrze ale mam wrazenie ze po prostu sie przestraszylas... sama dobrze wiesz czego... w wielu klinikach pracuja psycholodzy i wydaje mi sie ze moze dobrze by bylo sie skonsultowac bo masz problem z emocjami i jestes chyba troche zachwiana emocjonalnie. Nie pisze tego zlosliwie ale zeby ci pomoc bo wydaje mi sie ze tego potrzebujesz.
Piszesz ze 3 lata sie staracie.. jezeli to 3 lata pod okiem tego samego lekarza to chyba troche czasu zmarnowalas..

Mam nadzieje ze jestes w ciazy i bedziesz dawala zlote rady na watku dla zaciazonych.
Kredka no chyba troche przesadzilas z tym osądem... naprawdę.
Wstyd.

reklama
Anett co tam u Ciebie? Jak plany na weeknd? Jak tam nastawienie do powrotu do pracy? [emoji4] i jak detoks od lekow zrobiony? Jak zdrowko?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Addunia, co do weekendu to niestety moj maz dzis pracuje i jutro tez, wiec skocze do rodzicow na obiadek i z nimi posiedze:)
Co do pracy jeszcze mam 2 tygodnie - zaczynam troche stresowac bo to duzewyzwanie, bede tam budowala zespol wiec stresuje bo ja rok w domu siedze i boje ze nie podołam :) ale jak wpadne w wir to poleci :)
planujemy na kolejny weekend jechac do spa i naladowac akumulatory:)
zrowko juz lepiej ale mialam takie dziwne leki po ktorych bardzo zle sie czulam, dziwne takie pierwszy raz takie mi ktos zalecił..
Detoks jeszcze nie , narazie jestem za słaba po kilku dniach mysle zrobie.
W pon. wizyta u ginek - zaczynam z nia temat in vitro. Dam Wam znaka co powiedziała.
Au Ciebie jakie plany na weekend?
Trzymam kciuki za testowanie!!! :)

Do góry