reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
adunnnia ale z ciebie wrzod na...
Moze zaloz swoj watek i tam sobie wprowadzaj swoje zasady bo tutaj tylko robisz krzywde.. a twoje pseudo kontry to zenada...
I NIE ŻYCZE SOBIE ZEBYS OBRAŻALA MOJE FORUMOWE KOLEZANKI !!!
Kto kogo obraza... Chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem to one poprostu nie umieją sie podgodzic ze ktos ma inne zdanie od nich [emoji4]
A co do wchodzenia na forum to chyba po to jest zeby kazdy mial swoje zdanie a nie sluchal rad typu ja najlepiej wiem wszystko inne jest beeee[emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też beta <0,1 mIU/ml .
Ja na nic innego nie liczyłam bo to był cykl przerwy ale dziewczyny mnie tu trochę wystraszyły jak już pisałam wcześniej. Teraz mogę sobie spokojnie czekać na @. A czuję że nadchodzi wielkimi krokami. I od nowego cyklu startować z IUI. Chyba ostatnią...

dziewczyny po in vitro bardzo proszę o radę odnośnie klinik in vitro w warszawie i mniej więcej kosztów... czy w 13 tys. jest szansa się zmieścić razem z lekami?? Jakie badania trzeba mieć zrobione i jak długo są one ważne... ja mam wirusologię całą swoją i męża.. poza tym chlamydie i czystość (ale czystość to wiem ze ważna tylko 2 m-ce). Poza tym jak wygląda in vitro technicznie. Czy np. jak często mąż musi być w klinice w czasie całej procedury bo on ma strasznie ciężko z wyrwaniem się z pracy. bardzo proszę o informację na ten temat jeśli możecie mi doradzić to będę bardzo wdzięczna.
Tak mi przykro [emoji20] . To co koniec z IUI?

Kto kogo obraza... Chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem to one poprostu nie umieją sie podgodzic ze ktos ma inne zdanie od nich [emoji4]
A co do wchodzenia na forum to chyba po to jest zeby kazdy mial swoje zdanie a nie sluchal rad typu ja najlepiej wiem wszystko inne jest beeee[emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]

Daj spokoj juz dziewczyno bo meczysz...jak twoj maz moze z taka przewrazliwiona na swoim punkcie maruda i wiecznie obrazona osoba wytrzymac...nie komentuj juz...

Joko, Jolancik - bardzo mi przykro. Ale mam nadzieję, że nie składacie broni.

Hanuta, a Tobie już gratuluję. Ovitrelle utrzymuje się w organizmie do ok 10 dnia od podania. Więc te dwie krechy to musi być TO!

Kredzia, jesteś wielka!

Witam Starą Gwardię! Miło znowu Was spotkać :)

Daj spokoj juz dziewczyno bo meczysz...jak twoj maz moze z taka przewrazliwiona na swoim punkcie maruda i wiecznie obrazona osoba wytrzymac...nie komentuj juz...
I kto tu kogo obraza ja Twojej ciazy ani meza nie obrazam ani nie poruszam w temacie i kto tu mowi o dobrym wychowaniu....[emoji122] [emoji122] [emoji106] [emoji106]

I kto tu kogo obraza ja Twojej ciazy ani meza nie obrazam ani nie poruszam w temacie i kto tu mowi o dobrym wychowaniu....[emoji122] [emoji122] [emoji106] [emoji106]

Sluchaj to ty napisalas ze nie jestem wzorem do doradzania bo mi sie iui nie udaly...ja jestem tylko ciekawa czy tobie sie udadza i nie opuszcze tego forum dopoki sie tego nie dowiem...napisze cos jeszcze...masz problemy z czytaniem i przetwarzaniem tego co czytasz...czy ja obrazilam twojego meza???? Najlepiej udaja ci sie riposty w postaci braw i kciukow...hahaha

Sluchaj to ty napisalas ze nie jestem wzorem do doradzania bo mi sie iui nie udaly...ja jestem tylko ciekawa czy tobie sie udadza i nie opuszcze tego forum dopoki sie tego nie dowiem...napisze cos jeszcze...masz problemy z czytaniem i przetwarzaniem tego co czytasz...czy ja obrazilam twojego meza???? Najlepiej udaja ci sie riposty w postaci braw i kciukow...hahaha
Nie bede juz z Tobą dyskutowac bo po co skoro i tak masz racje...szkoda czasu. Koniec tematu [emoji106] [emoji106] [emoji106]

reklama
Do góry