reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Z innej beczki ;) dzwonili z kliniki, mam przyjsc jutro rano (to przeciez tylko 4 raz od poniedzlku hehe), pytalam o wyniki krwi, ale pielegniarka nie byla w stanie nic powiedziec na ten temat-mam przyjsc jutro i juz. Ale kazala sie dalej stymulowac wiec wnioskuje ze owulacji jeszcze nie bylo a szansa na IUI jeszcze jakas jest. Ciag dalszy jutro.
To trzymamy kciuki :)

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Za pokore uwazasz słuchać dziewczyn które medycyny nie skonczyly a uwazaja sie za alfy?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba błędnie interpretujesz wykazana tu chęć pomocy. Dziewczyny przeszły dużo więcej niż Wy na swoim etapie, chcą Wam zaoszczędzić miesięcy błędnego prowadzenia przez lekarzy, dla których istotne jest to ile pieniędzy przyniesiesiecie klinice, bo czy w to wierzycie czy nie to znaleźć dobrego specjalistę od leczenia (!) niepłodności jest trudno. To, że lekarz pracuje w klinice nie warunkuje tego, że jest świetnym specjalistą . Sama trafiłam do takiego, który IUI zrobił mi w momencie widocznego ciałka żółtego na 3 godziny przed zabiegiem. W świetnej klinice, za grube pieniądze.
Zamiast się obrażać proponuje mieć uwagi innych "z tyłu głowy" i przestać bezkrytycznie przyjmować wszystko co mówi lekarz. Tym bardziej taki, który przed beta każe odstawić progesteron.

Z innej beczki ;) dzwonili z kliniki, mam przyjsc jutro rano (to przeciez tylko 4 raz od poniedzlku hehe), pytalam o wyniki krwi, ale pielegniarka nie byla w stanie nic powiedziec na ten temat-mam przyjsc jutro i juz. Ale kazala sie dalej stymulowac wiec wnioskuje ze owulacji jeszcze nie bylo a szansa na IUI jeszcze jakas jest. Ciag dalszy jutro.
Też trzymam kciuki....
A ja dzisiaj byłam na monitoringu 14dc i juz owulacja była:D ( lekarz mówił ze wczoraj albo w nocy była ) jedna dobra wiadomość:) a więc zobaczymy... szybko cos w tym cyklu była.. :)....ale niestety nie udało mi sie zrobić testu PC.... noo mam nadzieje ze w przyszłym miesiącu sie uda ..:)a
Jeszcze jedno tez tak uwazam ze trafić na dobrego lekarza to pół sukcesu. Sama Wiem przez rok jeden lekarz teraz zmiana..inna koncepcja inne leki ..zobaczymy ... :)

mika trzymam &&&&&&
zylwia o to ja jakos tydzień po tobie bede miała ja koło 8-10 lutego:)
i przystepuj do iui trzeba najpierw najłatwiejsze opcje wykorzystać

Trzymam kciuki !!! :)

mika trzymam &&&&&&
zylwia o to ja jakos tydzień po tobie bede miała ja koło 8-10 lutego:)
i przystepuj do iui trzeba najpierw najłatwiejsze opcje wykorzystać
O witam kolezanke :) no powiem Ci ze mialam duze watpliwosci ale moj M mowi ze musimy sprobowad bo on uwaza ze przy droznosci jajowodow I tak.sie nameczylam (nie chce tego wspominac ) ze teraz nie mozna sie poddawac...

Ja dojezdzam do Klinki leczenia niepłodności ponad 300 km. Ostatnio w rankingu w Polsce na 2 miejscu. i lekarz tez 2 dni po IUI kaze mi brac dupka przez 10 dni.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi lekarz kazał brać tak długo aż nie przyjdzie @ i gdyby kiedyś mi się udało to będę musiała brać do samego rozwiązania ciąży.

O witam kolezanke :) no powiem Ci ze mialam duze watpliwosci ale moj M mowi ze musimy sprobowad bo on uwaza ze przy droznosci jajowodow I tak.sie nameczylam (nie chce tego wspominac ) ze teraz nie mozna sie poddawac...
I oczywiscie. Powinnas sprobowac zebys w przyszlosci mogla powiedziec ze sprobowalas wszystkiego, choc mam nadzieje ze nie bedziesz miala okazji tak mowic i bedziesz miala malego kropka pod serduchem po 1 razie ;-)
Ja w niedziele lub poniedzialek podchodze do 3 i bede probowac dalej :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi lekarz kazał brać tak długo aż nie przyjdzie @ i gdyby kiedyś mi się udało to będę musiała brać do samego rozwiązania ciąży.
Jesteś pod opieką odpowiedzialnego lekarza.
Życzę Ci, żeby @ nie pojawiła się przez co najmniej 9 miesięcy :) Bardzo Ci kibicuję :)
Ja brałam do ok 4 miesiąca. Potem rolę przejęło łożysko :)

Do góry