reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
I ja na prawdę uważam że rady doświadczonych dziewczyn są potrzebne ale wyrażane w bardziej cywilizowany sposób a nie tak że człowieka sprowadzać mają do pozycji parteru i obrażać... Czy to o to chodzi na tym forum? Myślę że takie słowa są na prawdę niepotrzebne.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale wiekszosc z was nie chce zrozumiec w cywilizowany sposob...

reklama
I ja na prawdę uważam że rady doświadczonych dziewczyn są potrzebne ale wyrażane w bardziej cywilizowany sposób a nie tak że człowieka sprowadzać mają do pozycji parteru i obrażać... Czy to o to chodzi na tym forum? Myślę że takie słowa są na prawdę niepotrzebne.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Joko zgadzam się z Tobą, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie a inne Panie mają prawo się nie zgadzać ale można to napisać w kulturalny sposób bez obrażania. Każdy niech troszczy się o siebie i szanuje wybór innych. Nikt nie jest tutaj alfą i omegą ;)

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale wiekszosc z was nie chce zrozumiec w cywilizowany sposob...
Co masz namysli cywilizowany sposob? Nie bazuje na opini 1 lekarza. Tylko 3!!! I kazdy powiedzial mi to samo przez 10 dni dupek 2x1 i kazal zaczac brac 2 dni po IUI. W tym jeden lekarz SPECJALISTA Z KLINKI LECZENIA NIEPŁODNOŚCI!!! A Wy niektore zachowujecie sie jakbyscie po niewiadomo jakich studiach medycznych byly. I tak jakby opinie waszych lekarzy byly najlepsze, najmadrzejsze...ehhh....
I do tego SPECJALISTY dojeżdżamy z M 300 km. Nie poszlam do pierwszej lepszej byle jakiej kliniki...!!!

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Co masz namysli cywilizowany sposob? Nie bazuje na opini 1 lekarza. Tylko 3!!! I kazdy powiedzial mi to samo przez 10 dni dupek 2x1 i kazal zaczac brac 2 dni po IUI. W tym jeden lekarz SPECJALISTA Z KLINKI LECZENIA NIEPŁODNOŚCI!!! A Wy niektore zachowujecie sie jakbyscie po niewiadomo jakich studiach medycznych byly. I tak jakby opinie waszych lekarzy byly najlepsze, najmadrzejsze...ehhh....

Czytaj wszystkie posty to zrozumiesz a nie tylko wybiorczo...zreszta rob co chcesz tylko potem miej tretensje do siebie a nie do losu
...

Czytaj wszystkie posty to zrozumiesz a nie tylko wybiorczo...zreszta rob co chcesz tylko potem miej tretensje do siebie a nie do losu
...
Brawo!!![emoji122] [emoji122] [emoji122] czyli sugerujesz mi ze sluchajac lekarzy w tym SPECJALISTY nigdy w ciazy nie bede bo nie slucham takich osob wszechwiedzacych jak wy..........

Brawo!!![emoji122] [emoji122] [emoji122] czyli sugerujesz mi ze sluchajac lekarzy w tym SPECJALISTY nigdy w ciazy nie bede bo nie slucham takich osob wszechwiedzacych jak wy..........

Naprawde brawo...nie kontynuuje tej zenujacej rozmowy z toba...tylko pomysl ze podpowiadaja ci dziewczyny ktorym sie udalo...

reklama
Naprawde brawo...nie kontynuuje tej zenujacej rozmowy z toba...tylko pomysl ze podpowiadaja ci dziewczyny ktorym sie udalo...
I gratulacje dla tych co się udało ale niezapominajmy, że każdy przypadek jest inny, każda ma inne problemy i nie ma złotej recepty równej dla wszystkich. Nasi lekarze na swoich kontach też mają leczenia zakonczone sukcesami...

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry