Nie zrozumiałaś uslyszeliśmy, że nie ma sensu kolejnych iui skoro te trzy się nie udały a wszystko było super, bo po prostu szkoda kasy na kolejne nie pewne iui... lepiej wg gina odłożyc kase i zrobi ivf... u nas w krk ivf to koszt min. 15 tysięcy jedno podejscie ale gin powiedzial ze lepiej byc przygotowany na kolejna probe wiec 25 to jest okey o ile beda mrozaki. Cassiah moze cos zle napisalam dlategl tak zrozumialas u nas wskazaniem do iui byla obnizona morfologia nasienia.
reklama
Cassiah
Fanka BB :)
Aha ok Strasznie drogie sa te ceny w Polsce. Trzeba liczyc ze za 3 lata zmieni sie rzad i znowu wroca dofinansowanie. Ja chyba musze sie spieszyc poki w moim kraju nie przyjdzie im do glowy uciac refundacje...
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Jezu za 3 lata to u mmnie bedzie za pozno, za stara jestemAha ok Strasznie drogie sa te ceny w Polsce. Trzeba liczyc ze za 3 lata zmieni sie rzad i znowu wroca dofinansowanie. Ja chyba musze sie spieszyc poki w moim kraju nie przyjdzie im do glowy uciac refundacje...
Cassiah a Ty jak nastrój przed jutrzejszym testowaniem??
Addunia o ktorej wyniki? Jak sie czujesz?
adunnnia90
Kolo 12...ale intuicja mi mowi ze bedzie klapa... Czuję sie jakbym zaraz miala dostac okresJezu za 3 lata to u mmnie bedzie za pozno, za stara jestem
Cassiah a Ty jak nastrój przed jutrzejszym testowaniem??
Addunia o ktorej wyniki? Jak sie czujesz?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki za wynik. Daj dobre wieści na świętaKolo 12...ale intuicja mi mowi ze bedzie klapa... Czuję sie jakbym zaraz miala dostac okres
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
No i dziewczyny kciuki nie pomogły...[emoji20] 3 IUI nieudana. Nie wiem co myśleć, przyjęłam to całkiem normalnie tak jakby musiało tak być. Mam teraz wątpliwości czy podchodzic do 4 czy lepiej raz a porządnie przygotować sie i przystapic do in vitro. Mam mętlik...
Cassiah a Ty jak?
Cassiah a Ty jak?
Kochana bardzomiprzykro,myslałam ze ten okres swiateczny bedzie bardziej łaskawy dla nas...No i dziewczyny kciuki nie pomogły...[emoji20] 3 IUI nieudana. Nie wiem co myśleć, przyjęłam to całkiem normalnie tak jakby musiało tak być. Mam teraz wątpliwości czy podchodzic do 4 czy lepiej raz a porządnie przygotować sie i przystapic do in vitro. Mam mętlik...
Cassiah a Ty jak?
Myślę że na spokojnie ochłoń i potem o tym pomyslisz..
Dobrze ze przyjelas to na spokojnie, mnie tez to nie załamało. Nie możemy się dać!
adunnnia90
Dokładnie nie możemy sie dac!Kochana bardzomiprzykro,myslałam ze ten okres swiateczny bedzie bardziej łaskawy dla nas...
Myślę że na spokojnie ochłoń i potem o tym pomyslisz..
Dobrze ze przyjelas to na spokojnie, mnie tez to nie załamało. Nie możemy się dać!
Poczekam na @ niby ma przyjść jutro i tak tez sie czuje i wtedy zadzwonie do kliniki do mojego gin i z nim porozmawiam jak on to dalej widzi czy kontynuować IUI czy przerwa i pomalu zaczac myslec o in vitro bo juz ostatnio przy 3 IUI mówił że zaczyna jemu sie to nie podobać że z moimi wynikami powinnam juz byc w ciazy po tych 2 IUI a tu teraz 3 nieudana...
Przykro mi, że wam się też nie udało. Co do tego co robić dalej to oczywiście jest to wasza decyzja i musi być ona przemyślana. Nam powtarzano, że największe szanse zajścia tą metodą są do trzech iui. Później to już loteria, są oczywiście kobitki, które za 6 i 7 razem zachodzą po iui a gdzieś nawet czytałam o dziewczynie, która za 11 razem zaszła... tylko jakby nie patrzył przynajmniej w naszym przypadku tak było każda iui z lekami i wizytami wyniosła nas 2 tysiące.... więc jak sobie zaczniesz liczyć to rzeczywiście rośnie kwota ivf.... w każdym razie my np. jesteśmy w martwym punkcie, ale nawet jak kiedyś wygram w totka i będę mogła zrobić ivf to chcę być do tego przygotowana najlepiej na świecie dlatego teraz pracuje nad uspokojeniem organizmu hormonalnie i biorę szereg wiatamin, jestem na diecie bezglutenowej i bez laktozy... zobaczymy co będzie a może i mnie przytrafi się cud i zajdę naturalnie w końcu jak to mój gin powtarza do zapłodnienia potrzeba zaledwie jednego plemnika. A może rzeczywiście jest tak jak mi ziołolecznik o. Bonifrata powiedział, że dziecko to jest cud i nie każdy może tego doświadczyć...
reklama
katharina203
Ja za in vitro z mrozeniem zarodkow placilam 7 tys. Do tego leki i bad w labo. Mam mrozaki i podanie takie mrozaka kosztowac mnie bedzie tylko 1.5 tysAha ok Strasznie drogie sa te ceny w Polsce. Trzeba liczyc ze za 3 lata zmieni sie rzad i znowu wroca dofinansowanie. Ja chyba musze sie spieszyc poki w moim kraju nie przyjdzie im do glowy uciac refundacje...
Podziel się: