reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wrocilam wlasnie z zabiegu. Wszystko przebieglo w jak najlepszym porzadku. 2 pecherzyki ladne 20mm a nasienie Malza bez zarzutow. Pregnyl dostalam wczoraj o 15 i dostalam klucia w jajniku lewym ok 14 [emoji16] moj Gin stwierdzil ze to bardzo dobrze. Stwierdzil ze warunki byly bardzo piekne na iui i nie moze sie nie udac :-) sam zabieg przebiegl bez wiekszych rewelacji ale pierwsza byla calkowicie bezbolesna a ta tak juz powiem srednio i przy zakladaniu wziernika i cewnika i tak jakby czulam jak wstrzykuje armie Malza do srodka. Czy ktoras z was tez tak miala?

Teraz mam sobie odpoczywac i caly weekend sie nie przemeczac :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie mialagin ciezko z dostaniem sie domacicy ale jak jej sie udalo to samego wstrzykniecia nie czulam. a nie kazala poprawic? :)
wypoczywaj :)

reklama
Czesc Adunia :) u mnie 11 dzien po IUI i tak sobie wlasnie liczylam kiedy by tu najlepiej dostac okres zeby zaczynac kolejna IUI- czyli bardzo pozytywnie hehe :)
A ogolnie spokojny weekend, leniuchowanie. A jak tam u reszty?

Czesc Adunia :) u mnie 11 dzien po IUI i tak sobie wlasnie liczylam kiedy by tu najlepiej dostac okres zeby zaczynac kolejna IUI- czyli bardzo pozytywnie hehe :)
A ogolnie spokojny weekend, leniuchowanie. A jak tam u reszty?
Hehe to Ty masz tak jak ja, ja tez juz sobie licze kiedy najlepiej by bylo @ dostać [emoji12] testujesz 21 czy pokusisz sie o testowanie wczesniej?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Chcialam wytrzymac do 21, w sumie moglabym zrobic test 20 we wtorek bo IUI mialam 6 grudnia, zobacze we wtorek rano ;) ja strasznie nie lubie robic testow ciazowych tak ze przynajmniej mnie do tego nie ciagnie :)

hej ja dzis intensywnie, zakupy srzatanie dopiero skonczylismy a jutro ciagdalszy.
mnie dzis juz tez bol brzucha i krzyza jak na okres i jak Wy juzpatrze kiedy powinnam dostac @
to tak chyba jest ze po pierwszej iui juz sie tak nie wierzy w kolejne..

reklama
Addunia, my dzis zakupy - mam juz choinke :) prania, obiad u rodzicow, sprzatanie i dzien zlecial...
Testuj, testuj w grudniu troche nas testujacych jest/bylo. Oby chodz jedna miała pozytyw na tescie!
Tego nam zycze. A tym którym sie nie udalo w grudniu zycze aby były 2 kreski tuż po nwym roku

Do góry