reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Wrocilam wlasnie z zabiegu. Wszystko przebieglo w jak najlepszym porzadku. 2 pecherzyki ladne 20mm a nasienie Malza bez zarzutow. Pregnyl dostalam wczoraj o 15 i dostalam klucia w jajniku lewym ok 14 [emoji16] moj Gin stwierdzil ze to bardzo dobrze. Stwierdzil ze warunki byly bardzo piekne na iui i nie moze sie nie udac :-) sam zabieg przebiegl bez wiekszych rewelacji ale pierwsza byla calkowicie bezbolesna a ta tak juz powiem srednio i przy zakladaniu wziernika i cewnika i tak jakby czulam jak wstrzykuje armie Malza do srodka. Czy ktoras z was tez tak miala?

Teraz mam sobie odpoczywac i caly weekend sie nie przemeczac :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie mialagin ciezko z dostaniem sie domacicy ale jak jej sie udalo to samego wstrzykniecia nie czulam. a nie kazala poprawic? :)
wypoczywaj :)

reklama
Czesc Adunia :) u mnie 11 dzien po IUI i tak sobie wlasnie liczylam kiedy by tu najlepiej dostac okres zeby zaczynac kolejna IUI- czyli bardzo pozytywnie hehe :)
A ogolnie spokojny weekend, leniuchowanie. A jak tam u reszty?

Czesc Adunia :) u mnie 11 dzien po IUI i tak sobie wlasnie liczylam kiedy by tu najlepiej dostac okres zeby zaczynac kolejna IUI- czyli bardzo pozytywnie hehe :)
A ogolnie spokojny weekend, leniuchowanie. A jak tam u reszty?
Hehe to Ty masz tak jak ja, ja tez juz sobie licze kiedy najlepiej by bylo @ dostać [emoji12] testujesz 21 czy pokusisz sie o testowanie wczesniej?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Chcialam wytrzymac do 21, w sumie moglabym zrobic test 20 we wtorek bo IUI mialam 6 grudnia, zobacze we wtorek rano ;) ja strasznie nie lubie robic testow ciazowych tak ze przynajmniej mnie do tego nie ciagnie :)

hej ja dzis intensywnie, zakupy srzatanie dopiero skonczylismy a jutro ciagdalszy.
mnie dzis juz tez bol brzucha i krzyza jak na okres i jak Wy juzpatrze kiedy powinnam dostac @
to tak chyba jest ze po pierwszej iui juz sie tak nie wierzy w kolejne..

reklama
Addunia, my dzis zakupy - mam juz choinke :) prania, obiad u rodzicow, sprzatanie i dzien zlecial...
Testuj, testuj w grudniu troche nas testujacych jest/bylo. Oby chodz jedna miała pozytyw na tescie!
Tego nam zycze. A tym którym sie nie udalo w grudniu zycze aby były 2 kreski tuż po nwym roku

Do góry