reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
no wiem kochana łatwo mi pisac ale sama tez bym pewnie juz byla zla...ale staraj sie byc dobrej mysli.
a ja sobie wmawiam chyba objawy,ja glupia. bo jest mi niedobrze, wieczorem mnie kloje na dole. spac mi sie chce ,ale wiem ze za wczesnie na objawy jak cos. wiec moj mozg szaleje. no wlasnie ja cos kojarze ze 12 go chyba juz nie wyjdzie w wyniku hormon z zastrzyku czy stymulacji?..
moze pozostale Dziewczyny cos wiedza na temat tych wynikow?
I z innej beczki. Dziewczyny mialyscie robiona droznosc?
jezeli tak to w znieczuleniu?
jak sie nie uda teraz to ja bede miala chyba jeszcze w tym roku i chcialam w znieczuleniu bo ja panikara ale koszt znieczulenia to 600 zl i troche mi szkoda :( ale nie wiem czy to bol do przezycia..
Ja tez mialam robiona droznosc bez znieczulenia. Bolało jak okres ale dosłownie przez parę sekund. Do przeżycia. A gdzie będziesz tą droznosc robić jakby co?
Nie wkręcaj się z objawami bardzo cię proszę!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mialam robiona droznosc bez znieczulenia. Bolało jak okres ale dosłownie przez parę sekund. Do przeżycia. A gdzie będziesz tą droznosc robić jakby co?
Nie wkręcaj się z objawami bardzo cię proszę!

Jok tak wiem objawy sobie na siłe wywalam z głowy. bede wlasnie w ferti u goncikowskiej. Tobie Szymanska robila?
wybierasz sie do psychologa tego od Szymanskiej?

Jok tak wiem objawy sobie na siłe wywalam z głowy. bede wlasnie w ferti u goncikowskiej. Tobie Szymanska robila?
wybierasz sie do psychologa tego od Szymanskiej?
Ja miałam hsg w szpitalu robione bielanskim jeszcze u poprzedniego lekarza a z tego co się orientuje to w klinice robią metoda hycosy to to nie boli

reklama
Jolancik wlasnie Ciebie to wgl nie ma w kalendarzu! :)

No tak wyszło, bo u mnie się nic nie dzieje, ost. 2 mies. miałam postój. Będę planować w zależności kiedy teraz @ przyjdzie a dziś mi wypada 25dc więc myśle że jeszcze przed świętami i wtedy będę dzwonić do lekarki czy po świętach będzie dostępna i może zaraz po Nowym Roku bym podeszła do iui.
Chyba że nie będzie mogła mnie przyjąć to znowu wszystko mi się przesunie na kolejny miesiąc :(

Do góry