Elevel czyli juz niedlugo iui. trzymam kciuki!Hejo. Wlasnie wrocilam z monitoringu. IUI w piatek o 19 pregnyl jutro o 15[emoji16] mam dwa piekne pecherzyki 17 i 18 mm endometrium tez piekne [emoji16] testowanie wypada mi na 30 czyli dzien przed sylwestrem wiec to bedzie wyrocznia czy bede witala Nowy Rok szampanem czy sokiem ;-)
Joko strasznie mi przykro ale nie zalamuj sie pamietaj, ze zle myslenie nie jest naszym przyjacielem. Upadlas to powstan, popraw korone i zaiwaniaj! ;-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
jolancik
Fanka BB :)
Przepraszam że dopiero się odzywam ale musiałam swoje wypłakać. Beta < 0,1 [emoji22]
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
Przykro mi. Ale musisz wierzyć że w końcu się uda...
adunnnia90
Jakiś kiepski dziś dzień mam...nie wiem czemu normalnie humor taki ze tylko usiąść się i płakać. Siedzę w pracy przymulona chyba ta pogoda...
Dzis tydzien po IUI [emoji4]
Plany na dzis...hmmm powrót z pracy do domu, spacer z pieskiem, uszykowac obiadek i kolejny dzień do przodu. A u Ciebie anett jak tam?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Plany na dzis...hmmm powrót z pracy do domu, spacer z pieskiem, uszykowac obiadek i kolejny dzień do przodu. A u Ciebie anett jak tam?
No to ja wczoraj taki miałam dzien,a dziś już lepiejJakiś kiepski dziś dzień mam...nie wiem czemu normalnie humor taki ze tylko usiąść się i płakać. Siedzę w pracy przymulona chyba ta pogoda...
Ja dziś przyjmuje księdza po kolendzie, wczesniej wiec posprzatam, spacerek tez, wpadne do mamy obiadek i tez kolejny dzien odchaczony
adunnnia90
Dobrze ze te święta sie zbliżają bo czas szybko mija, dni uciekaja i człowiek zajęty przygotowaniami nie myśli tyle [emoji2]
Już kolenda, szybko u mnie wyjątkowo dobry tydzień, jestem tak pozytywnie nastawiona, codziennie coś sprzątam, ze aż jestem w szoku. W pracy dużo zajęć, nie mam czasu nawet myśleć... Może prześle Wam trochę mojej emergiiNo to ja wczoraj taki miałam dzien,a dziś już lepiej
Ja dziś przyjmuje księdza po kolendzie, wczesniej wiec posprzatam, spacerek tez, wpadne do mamy obiadek i tez kolejny dzien odchaczony
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Azjak przesyłaj! ja dodatkowo duzo czytam ksiazek teraz wesołych raz zebynie myslec dwa zeby humor troche podkrecicJuż kolenda, szybko u mnie wyjątkowo dobry tydzień, jestem tak pozytywnie nastawiona, codziennie coś sprzątam, ze aż jestem w szoku. W pracy dużo zajęć, nie mam czasu nawet myśleć... Może prześle Wam trochę mojej emergii
reklama
adunnnia90
Ja tez poproszę troche pozytywnej energii :-)Już kolenda, szybko u mnie wyjątkowo dobry tydzień, jestem tak pozytywnie nastawiona, codziennie coś sprzątam, ze aż jestem w szoku. W pracy dużo zajęć, nie mam czasu nawet myśleć... Może prześle Wam trochę mojej emergii
Podziel się: