reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hejo. Wlasnie wrocilam z monitoringu. IUI w piatek o 19 pregnyl jutro o 15[emoji16] mam dwa piekne pecherzyki 17 i 18 mm endometrium tez piekne [emoji16] testowanie wypada mi na 30 czyli dzien przed sylwestrem wiec to bedzie wyrocznia czy bede witala Nowy Rok szampanem czy sokiem ;-)

Joko strasznie mi przykro ale nie zalamuj sie pamietaj, ze zle myslenie nie jest naszym przyjacielem. Upadlas to powstan, popraw korone i zaiwaniaj! ;-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Elevel czyli juz niedlugo iui. trzymam kciuki!

reklama
Jakiś kiepski dziś dzień mam...nie wiem czemu normalnie humor taki ze tylko usiąść się i płakać. Siedzę w pracy przymulona chyba ta pogoda...
Dzis tydzien po IUI [emoji4]
Plany na dzis...hmmm powrót z pracy do domu, spacer z pieskiem, uszykowac obiadek i kolejny dzień do przodu. A u Ciebie anett jak tam?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Jakiś kiepski dziś dzień mam...nie wiem czemu normalnie humor taki ze tylko usiąść się i płakać. Siedzę w pracy przymulona chyba ta pogoda...
Dzis tydzien po IUI [emoji4]
Plany na dzis...hmmm powrót z pracy do domu, spacer z pieskiem, uszykowac obiadek i kolejny dzień do przodu. A u Ciebie anett jak tam?

No to ja wczoraj taki miałam dzien,a dziś już lepiej :)
Ja dziś przyjmuje księdza po kolendzie, wczesniej wiec posprzatam, spacerek tez, wpadne do mamy obiadek i tez kolejny dzien odchaczony :)

No to ja wczoraj taki miałam dzien,a dziś już lepiej :)
Ja dziś przyjmuje księdza po kolendzie, wczesniej wiec posprzatam, spacerek tez, wpadne do mamy obiadek i tez kolejny dzien odchaczony :)
Już kolenda, szybko ;) u mnie wyjątkowo dobry tydzień, jestem tak pozytywnie nastawiona, codziennie coś sprzątam, ze aż jestem w szoku. W pracy dużo zajęć, nie mam czasu nawet myśleć... Może prześle Wam trochę mojej emergii ;)

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Już kolenda, szybko ;) u mnie wyjątkowo dobry tydzień, jestem tak pozytywnie nastawiona, codziennie coś sprzątam, ze aż jestem w szoku. W pracy dużo zajęć, nie mam czasu nawet myśleć... Może prześle Wam trochę mojej emergii ;)

Azjak przesyłaj! ja dodatkowo duzo czytam ksiazek teraz wesołych raz zebynie myslec dwa zeby humor troche podkrecic :)

Dziewczyny moja gin mi powiedziala ze nie mamy jeszcze tylko zbadanej morfologii plemnika wiec robimy 20 go. Wasi M mają? Jak tak to jakie macie wyniki % tego badania?

Joko mam nadzieje ze sie trzymasz jakos?

reklama

Ja tez poproszę troche pozytywnej energii :-)

Do góry