reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hejo. Wlasnie wrocilam z monitoringu. IUI w piatek o 19 pregnyl jutro o 15[emoji16] mam dwa piekne pecherzyki 17 i 18 mm endometrium tez piekne [emoji16] testowanie wypada mi na 30 czyli dzien przed sylwestrem wiec to bedzie wyrocznia czy bede witala Nowy Rok szampanem czy sokiem ;-)

Joko strasznie mi przykro ale nie zalamuj sie pamietaj, ze zle myslenie nie jest naszym przyjacielem. Upadlas to powstan, popraw korone i zaiwaniaj! ;-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Elevel czyli juz niedlugo iui. trzymam kciuki!

reklama
Jakiś kiepski dziś dzień mam...nie wiem czemu normalnie humor taki ze tylko usiąść się i płakać. Siedzę w pracy przymulona chyba ta pogoda...
Dzis tydzien po IUI [emoji4]
Plany na dzis...hmmm powrót z pracy do domu, spacer z pieskiem, uszykowac obiadek i kolejny dzień do przodu. A u Ciebie anett jak tam?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Jakiś kiepski dziś dzień mam...nie wiem czemu normalnie humor taki ze tylko usiąść się i płakać. Siedzę w pracy przymulona chyba ta pogoda...
Dzis tydzien po IUI [emoji4]
Plany na dzis...hmmm powrót z pracy do domu, spacer z pieskiem, uszykowac obiadek i kolejny dzień do przodu. A u Ciebie anett jak tam?

No to ja wczoraj taki miałam dzien,a dziś już lepiej :)
Ja dziś przyjmuje księdza po kolendzie, wczesniej wiec posprzatam, spacerek tez, wpadne do mamy obiadek i tez kolejny dzien odchaczony :)

No to ja wczoraj taki miałam dzien,a dziś już lepiej :)
Ja dziś przyjmuje księdza po kolendzie, wczesniej wiec posprzatam, spacerek tez, wpadne do mamy obiadek i tez kolejny dzien odchaczony :)
Już kolenda, szybko ;) u mnie wyjątkowo dobry tydzień, jestem tak pozytywnie nastawiona, codziennie coś sprzątam, ze aż jestem w szoku. W pracy dużo zajęć, nie mam czasu nawet myśleć... Może prześle Wam trochę mojej emergii ;)

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Już kolenda, szybko ;) u mnie wyjątkowo dobry tydzień, jestem tak pozytywnie nastawiona, codziennie coś sprzątam, ze aż jestem w szoku. W pracy dużo zajęć, nie mam czasu nawet myśleć... Może prześle Wam trochę mojej emergii ;)

Azjak przesyłaj! ja dodatkowo duzo czytam ksiazek teraz wesołych raz zebynie myslec dwa zeby humor troche podkrecic :)

Dziewczyny moja gin mi powiedziala ze nie mamy jeszcze tylko zbadanej morfologii plemnika wiec robimy 20 go. Wasi M mają? Jak tak to jakie macie wyniki % tego badania?

Joko mam nadzieje ze sie trzymasz jakos?

reklama

Ja tez poproszę troche pozytywnej energii :-)

Do góry