reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zgadzam sie z wami - jest mi strasznie przykro ze mi przykro z powodu ciaz znajomych :( Jestem w takim wieku (29 l.) ze wszyscy naokolo akurat albo w ciazy albo rodza albo juz maja dwoje i tak bardzo bym chciala moc sie cieszyc tymi informacjami, swietowac razem z nimi to szczescie, ale nie potrafie... Nie zycze nikomu zle, nie daj Boze, nawet wrogowi nie zycze zeby przechodzil przez to co ja ale cieszyc sie nie potrafie. I te gratulacje i usmiechy a w gardle zaciska. I musisz udawac ze tez sie cieszysz bo nie wypada nie glaslac po brzuszku czy pytac jak sie czuje... To takie bolsne patrzec jak innym spelniaja sie nasze marzenia...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przepraszam że dopiero się odzywam ale musiałam swoje wypłakać. Beta < 0,1 [emoji22]

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba wszystkie znamy to uczucie...Niestety. Przykro mi bardzo ale pamiętaj nie ma co za dużo myśleć tylko zajmij się czyms i nastaw pozytywnie na kolejne cykle.

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo. Wlasnie wrocilam z monitoringu. IUI w piatek o 19 pregnyl jutro o 15[emoji16] mam dwa piekne pecherzyki 17 i 18 mm endometrium tez piekne [emoji16] testowanie wypada mi na 30 czyli dzien przed sylwestrem wiec to bedzie wyrocznia czy bede witala Nowy Rok szampanem czy sokiem ;-)

Joko strasznie mi przykro ale nie zalamuj sie pamietaj, ze zle myslenie nie jest naszym przyjacielem. Upadlas to powstan, popraw korone i zaiwaniaj! ;-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny moj M mial w pierwszym badaniu nasienia tylko 2 % plemnikow o ruchu A I B, przez 3 m-ce brał profertil i po tym czasie parametry znacznie wzrosły ( do tego pilismy koktaile z jarmuzu lub szpinaku). Podczas IUI po preparatyce niby bylo ok ale do normy trochę brakuje. Po ostatniej IUI widzę po wynikach ze parametry spadają więc wydaje mi się ze ten profertil wtedy zadziałał i jak nic się nie zmieni to w styczniu kupuje kuracje na 3 m-ce ( bo tyle trzeba min. To brać). Więc polecam, trochę kosztuje ale myślę że warto.

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie niestety mimo brania Profertilu juz jakies 5 miesięcy a wczesniej jeszcze ze 2-3 miechy FertilMan, to podczas IUI nasienie było bardzo słabe, wiec chyba zbytnio sie nie poprawiło. A w lato tez pisaliśmy smoothie ze szpinaku, bo akurat lubimy. Moze nie jakos regularnie ale bywało.

Dokladnie... Pytania a wy kiedy....u nas tez nikt nie wie. A ja czuje wtedy jak mnie krew zalewa i robie dobra mine do zlej gry...
Moj M tez bral wlasnie profertil 3 miesiace przed operacja i 3 miesiace po operacji. Do tego dieta i wyniki tez z 0 sie podniosły

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
To nie lepiej po prostu odpowiedzieć - owszem, staramy sie juz od 3 lat, ale wciaz czekamy na fasolkę. ? Skończą sie gadki i pytania.

Przepraszam że dopiero się odzywam ale musiałam swoje wypłakać. Beta < 0,1 [emoji22]

Przykro mi :(:( wiem co czujesz...

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek (08.2015 7tc), starania od 2014 roku, MTHFR A i C hetero, plemniki słaboruchliwe
Pregna plus, B6+B9+B12 metylowe, Acard, Colostrum, Inofem; w ciąży dodatkowo Clexane i progesteron

XI.2016 - pierwsze IUI-

reklama

Dobra Jko wiem jak to jest,przy pierwszej iui bylam baaardzo nastawiona ze sie uda. Pamietaj ze to nie porażka tylko kolejny krok do Twojego celu!
Wypłacz się dziś czy nawet jutro ie potrzebjesz i stawaj dalej do walki.Najwzniejsze jest aby miec plan. Dzwonila ginek? Jaki plan zaproponowala?

Ja ustalam plan juz na styczen jezeli sie nie uda. zeby miec zajecie. Zappisuje sie na zumbe - to Wy mnie zmobilizowalyscie swoimi aktywnosciami, intensyfikuję poszukiwania pracy irobię diete wg ewy dąbrowskiej. Nie wiem czy oniej slyszalyscie? moj szef nie mogl zajsc z zona w ciaze ioboje mieli przez lekarza zlecona ta diete.
Joko i jutro też jest dzien...
A za miesiac jest kolejny cykl!

Do góry