reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
GRUDZIEŃ

14 - joko86 - beta hcg
14 -
evelevel - monitoring cyklu
21 - mikaaaa - beta hcg
22 - adunnia90 - beta hcg
22 - Cassiah - beta hcg
23 - anett96 - beta hcg
23 - azjak - beta hcg
23 - luczija - ciążowa wizyta kontrolna
28 - vadera - przywitanie z córeczką

STYCZEŃ

02 - cikulinka - drożność jajowodów (hsg)

to prawda Bertha wiele jest jakich patologi gdzie bija dzieci i takie zachodza w ciaze bez problemu,piją, cpaja i to nie stoi na przeszkodzie a potem dzieci cierpia itd. a jak się chce czlowiek by dbal i kochal najmocniej na swiecie, czlowiek stara latami i nic z tego :( ja dzis wstalam taka jakas bez nadziei. plakac mi sie chce. mozeczłowiek placi zajakies grzechy przeszlosci.. ja mam do tego presje czasowa wiem ze moj czas juz sie konczy - skonczylam 37 lat, niebawem 38, rezerwa jajeczkowa obnizona..ehh ok spadam i nie truję bo Wam się udzieli..

Hej a ja siedzę w pracy i płakać mi się chce... brat niedługo ojcem zostanie po raz trzeci (może dziś może jutro)... zadzwonił czy po pracy nie przyszłabym do dzieci (bliźnięta 3-letnie) bo jego partnerka trafiła dziś do szpitala i już tam zostanie. Na samą myśl chce mi się płakać z zazdrości - dlaczego znowu on a nie ja??? Dlaczego tacy nie chcą, nie planują a mają ??? To takie niesprawiedliwe...

39f8egz2yx0jwf3r.png

Ostatnia edycja:
Jolancik znam ten ból...ja za każdym razem jak dowiaduje sie o kolejnej ciąży w rodzinie to zamykam sie w domu i płacze...a z drugiej strony sie cieszę że im sie udaje. Serce pęka od takich wiadomości... Ja mam 2 siostry i jednego brata. Obydwie siostry sa teraz w ciazy z drugim dzieckiem. Brat tez juz ma a my ciągle czekamy...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Jolancik znam ten ból...ja za każdym razem jak dowiaduje sie o kolejnej ciąży w rodzinie to zamykam sie w domu i płacze...a z drugiej strony sie cieszę że im sie udaje. Serce pęka od takich wiadomości... Ja mam 2 siostry i jednego brata. Obydwie siostry sa teraz w ciazy z drugim dzieckiem. Brat tez juz ma a my ciągle czekamy...

Dokładnie serce pęka od takich wiadomości, bo rodzeństwu się udaje a nam nie, z drugiej strony cieszysz się że nie przeżywają tego samego co Ty. Moja siostra wyszła za mąż 3 mce temu i też już się starają o dziecko. Wiem że gdyby mi powiedziała że im się idało to z jednej strony ulga że nię będzie musiała cierpieć jak ja a z drugiej strony będę zazdrościć ale tak to ju jest... Mam nadzieje że w końcu wszystkie tu się doczekamy wymarzonej dzidzi tylko musimy czekać...

Dziewczyny moj M mial w pierwszym badaniu nasienia tylko 2 % plemnikow o ruchu A I B, przez 3 m-ce brał profertil i po tym czasie parametry znacznie wzrosły ( do tego pilismy koktaile z jarmuzu lub szpinaku). Podczas IUI po preparatyce niby bylo ok ale do normy trochę brakuje. Po ostatniej IUI widzę po wynikach ze parametry spadają więc wydaje mi się ze ten profertil wtedy zadziałał i jak nic się nie zmieni to w styczniu kupuje kuracje na 3 m-ce ( bo tyle trzeba min. To brać). Więc polecam, trochę kosztuje ale myślę że warto.

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

A najgorsze są teksty byście też się postarali albo czas najwyzszy nad czyms popracować, też już powinnaś mieć takie... ( u nas za bardzo nikt nie wie o problemie).

To tak samo moja gin mi powiedziała że parametry przy IUI u nas były genialne. Mąż badania poprawione a ja piękna owulacja. Ja już się zastanawiam czy nie mam endometriozy bo tylko jeszcze laparoskopie nie miałam przez tyle lat. A z parametrami mojego M w stymulowanych cyklach powinniśmy w którymś momencie zajść w ciążę a jednak nigdy to się nie udało

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas dokladnie to samo. Moj ma 500mln plemnikow, ich morfologia tez swietna, ja owu w kazdym cyklu, progesteron b wysoki i w ogole reszta badan i tez jedyne co to ta endometrioza jeszcze niezbadana... Ale mialam juz hsg(rtg zdjecie) oraz histeroskopie i zadnych podejrzen nie bylo dlatego nikt mi nie chce dac skierowania :( Ale jesli sie zdecydujemy na invitro to przed chyba nawet trzeba miec wykonana laparo...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A najgorsze są teksty byście też się postarali albo czas najwyzszy nad czyms popracować, też już powinnaś mieć takie... ( u nas za bardzo nikt nie wie o problemie).

Dokladnie... Pytania a wy kiedy....u nas tez nikt nie wie. A ja czuje wtedy jak mnie krew zalewa i robie dobra mine do zlej gry...
Moj M tez bral wlasnie profertil 3 miesiace przed operacja i 3 miesiace po operacji. Do tego dieta i wyniki tez z 0 sie podniosły

Do góry