reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Porozmawiam o tym z moją gin na wizycie na razie podejdę do drugiej IUI. Ja mam pco a o endo nikt nic nie mówił. Kilka lat temu jeden lekarz chciał mi zrobić laparoskopie ale nie bez wyników męża a wtedy nie mogłam go namówić na badanie i teraz nikt nic o laparo nie mówił.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już po kolendzie.Poprosiłam księdza o modlitwe za dzidzie. Pomodlilismy się w trójkę wspólnie.obiecał nawet ze dnia17 lutego bedzie w kazimierzu tam gdzie bralismy slub i odprawi za nas Msze w tej intencji..

A zaraz cz. 2 Titanica.Polsat :)

Już po kolendzie.Poprosiłam księdza o modlitwe za dzidzie. Pomodlilismy się w trójkę wspólnie.obiecał nawet ze dnia17 lutego bedzie w kazimierzu tam gdzie bralismy slub i odprawi za nas Msze w tej intencji..

A zaraz cz. 2 Titanica.Polsat :)
Braliście ślub w Kazimierzu? Cuuuuuudownie!!! Modlitwa to coś co jest osobom takim jak my bardzo potrzebna aczkolwiek Kościół nie pochwała tego co robimy.

Braliście ślub w Kazimierzu? Cuuuuuudownie!!! Modlitwa to coś co jest osobom takim jak my bardzo potrzebna aczkolwiek Kościół nie pochwała tego co robimy.

Tak w Kazimierzu bo tam tak romantycznie :) no ja się modlę dużo za dzidzię. Kościół nie pochwala in vitro ale do iui chyba nie ma zastrzezen

No niestety ma. Powiem Ci że ja też dużo się modlę o dzieciatko.

Dokładnie, czytałam wywiad z księdzem o podejsciu kościoła do inseminacji i faktycznie nie popierają. Już samo pozyskanie nasienia jest grzechem, ingerowanie w naturę i pozostałe plemniki to potencjalne dzieci.. Dużo było przeciw, teraz sama nie wiem co o tym myśleć. Jednak modlitwa na pewno nie zaszkodzi.

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

i kolejny dzien zleciał.. jutro 7 dzien po iui.
Jutro jade odwiedzic kolezanke i malucha- urodzila 2 tyg temu po 3 latach walki iudalo sie przez invitroa potem moja 4 letnia chrzestnice. Nie wiem jak dam jutro rade emocjonalnie..

reklama
Do góry