reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny moja gin mi powiedziala ze nie mamy jeszcze tylko zbadanej morfologii plemnika wiec robimy 20 go. Wasi M mają? Jak tak to jakie macie wyniki % tego badania?

Joko mam nadzieje ze sie trzymasz jakos?
Ja dokladnie nie pamietam jak to u nas % wygląda bo wszystkie wyniki mamy w teczce w gamecie ale z 0 wynikow ostatnio sie poprawilo do ok 20% prawidłowych ale u nas średnio z iloscia

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
to duzo siepop
Ja dokladnie nie pamietam jak to u nas % wygląda bo wszystkie wyniki mamy w teczce w gamecie ale z 0 wynikow ostatnio sie poprawilo do ok 20% prawidłowych ale u nas średnio z iloscia

rawiło a ilosc to na iui poprawiaja to spoko.morfologia mowi o tym ze jak jest ponizej 4 % to znaczy ze jest malo plemnikow o prawidlowej budowie zdolnych do zaplodnienia.ciekawe jak namto wyjdzie..

to duzo siepop

rawiło a ilosc to na iui poprawiaja to spoko.morfologia mowi o tym ze jak jest ponizej 4 % to znaczy ze jest malo plemnikow o prawidlowej budowie zdolnych do zaplodnienia.ciekawe jak namto wyjdzie..
No bral leki profertil przed operacja bo pierwsze i drugie wyniki to bylo wszedzie 0. I sie okazało ze ma zylaki powrozka nasiennego i mial operacje i po operacji znowu leki i jakos poszly wyniki w gore

Czesc Dziewczyny, zgadza sie nastepna jestem ja :) Obecnie 9 dzien po inseminacji, zatestuje sobie w srode. Niestety na bete isc nie moge, bo tu gdzie mieszkam nie moge isc bez skierowania a skierowanie dostane jak sikaniec wyjdzie pozytywny.
Do mnie sie przyplatalo zapalenie pecherza tak ze od wczoraj az do konca tygodnia pracuje z domu i sie lecze.
Pozdrowienia!!

Czesc Dziewczyny, zgadza sie nastepna jestem ja :) Obecnie 9 dzien po inseminacji, zatestuje sobie w srode. Niestety na bete isc nie moge, bo tu gdzie mieszkam nie moge isc bez skierowania a skierowanie dostane jak sikaniec wyjdzie pozytywny.
Do mnie sie przyplatalo zapalenie pecherza tak ze od wczoraj az do konca tygodnia pracuje z domu i sie lecze.
Pozdrowienia!!
Trzymam kciuki &&&

Pozdrowienia!!
Ja również trzymam kciuki:)

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny moja gin mi powiedziala ze nie mamy jeszcze tylko zbadanej morfologii plemnika wiec robimy 20 go. Wasi M mają? Jak tak to jakie macie wyniki % tego badania?

Joko mam nadzieje ze sie trzymasz jakos?
Dziś lepiej. Rozmawiałam z gin dziś i w następnym cyklu IUI Nr 2. Dziś plamie ale jeszcze nie ma krwi czyli jeszcze nie miesiączka. Mam czekać na miesiączkę i od 3 dnia stymulacja.
Wczoraj miałam załamke na maxa. Nie wiedziałam że aż tak jestem słaba i mnie to aż tak ruszy.

Dziś lepiej. Rozmawiałam z gin dziś i w następnym cyklu IUI Nr 2. Dziś plamie ale jeszcze nie ma krwi czyli jeszcze nie miesiączka. Mam czekać na miesiączkę i od 3 dnia stymulacja.
Wczoraj miałam załamke na maxa. Nie wiedziałam że aż tak jestem słaba i mnie to aż tak ruszy.

To nie chodzi o slabosc. Ja mialam to samo,po prostu przed 1 wsza mialam bardzo duze nadzieje a potem czyli do 2 giej podchodzi sie juz troche luźniej..ciesze sie ze dzis lepiej.

reklama
Joko a wspominalas o laparoskopii, bedziesz chciala sie zdecydowac na taki krok? W ogole to maja lekarze jakies podejrzenia ze mozesz miec endometrioze? Bo mnie bardzo kusi ale nie wiem jak lekarza namowic...

Anett mam dokladnie to samo!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry