reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Teraz nie pamiętam jak to tam procentowo dokładnie wygląda z naszymi wynikami bo wszystkie wyniki nasze mają w teczce w gamecie ale to tak zalezy od badania to wychodzi ok 70%-80% raz nawet 90% nieruchomych. Ogolnie u nas bardzo malo plemnikow i mało ruchliwych i prawidłowych.Bertha przykro mi,ale to dopiero 1wsza iui. Daj znak czy gin miał jakis pomysłna grudzien. a jakie wyniki maja Wasi M? u mnie tez problem meski.
Joko o kotrej bedziesz miała wynik?
Elevel kciuki za usg.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
ale to dobrze ze sie łapiecie na iui. unas tezproblem z tym z iloscia glownie ale po preparatyce były wg.ginek b.dobre aszkalowałam meza non stop o zdrowe jedzenieTeraz nie pamiętam jak to tam procentowo dokładnie wygląda z naszymi wynikami bo wszystkie wyniki nasze mają w teczce w gamecie ale to tak zalezy od badania to wychodzi ok 70%-80% raz nawet 90% nieruchomych. Ogolnie u nas bardzo malo plemnikow i mało ruchliwych i prawidłowych.
bertha
U nas jest ruchliwych tylko 6%. Zywych 25%. Prawidłowa budowa 8% (tu sie niby zalapuje na normę). ilosc niby ok, bo ok. 80mln w ejakulacie. Do tego zwiekszona lepkosc i agregacja ilestam %, chyba 8.Bertha przykro mi,ale to dopiero 1wsza iui. Daj znak czy gin miał jakis pomysłna grudzien. a jakie wyniki maja Wasi M? u mnie tez problem meski.
Elevel kciuki za usg.
Badanie robione gdzies w kwietniu.
Teraz podczas IUI laborantka mowila, ze jest średnio, że duza lepkosc, i ze malo udalo sie wyfiltrowac prawidlowych, ruszajacych sie - wiec zakladam, ze niewiele sie zmienilo od kwietnia.
Ciekawa jestem co moj gin powie, bo on raczej szuka problemu w kobiecych sprawach (w koncu jest ginem) i stara się mnie motywowac do dobrego jedzenia, ruchu itd.. ale troche mam juz w doopie te jedzenie i ruch, skoro kuzwa odzywiam sie dobrze, rzadko kiedy grzeszę w tym względzie, ruchu owszem za malo, ale bez przesady - tysiace nieruszajacych sie i beznadziejnie jedzących dziewczyn zachodzi w ciażę.
A cykl z IUI mialam piekny - super owulacja, sluz, endometrium, pecherzyk, wszystko piekne... wiec moze w koncu moj gin zrozumie, ze to niekoniecznie u mnie lezy problem, albo u mnie, ale trzeba go głębiej poszukać.
Koło 14 .Bertha przykro mi,ale to dopiero 1wsza iui. Daj znak czy gin miał jakis pomysłna grudzien. a jakie wyniki maja Wasi M? u mnie tez problem meski.
Elevel kciuki za usg.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
A U nas z iloscia to tak sredio. A byl Twoj M u jakiegoś specjalisty? Bo pierwszy i drugi wynik mojego meza wynosil 0. 0 prawidlowych, 0 ruchliwych i moj gin wysłał meza do urologa i na wizycie wyszło ze ma żylaki powrozka nasiennego i mial w marcu usuwane operacyjnie. I potem stopniowo po operacji przy diecie i lekach sie wynik poprawiałU nas jest ruchliwych tylko 6%. Zywych 25%. Prawidłowa budowa 8% (tu sie niby zalapuje na normę). ilosc niby ok, bo ok. 80mln w ejakulacie. Do tego zwiekszona lepkosc i agregacja ilestam %, chyba 8.
Teraz podczas IUI laborantka mowila, ze jest średnio, że duza lepkosc, i ze malo udalo sie wyfiltrowac prawidlowych, ruszajacych sie - wiec zakladam, ze niewiele sie zmienilo od kwietnia.
Ciekawa jestem co moj gin powie, bo on raczej szuka problemu w kobiecych sprawach (w koncu jest ginem) i stara się mnie motywowac do dobrego jedzenia, ruchu itd.. ale troche mam juz w doopie te jedzenie i ruch, skoro kuzwa odzywiam sie dobrze, rzadko kiedy grzeszę w tym względzie, ruchu owszem za malo, ale bez przesady - tysiace nieruszajacych sie i beznadziejnie jedzących dziewczyn zachodzi w ciażę.
A cykl z IUI mialam piekny - super owulacja, sluz, endometrium, pecherzyk, wszystko piekne... wiec moze w koncu moj gin zrozumie, ze to niekoniecznie u mnie lezy problem, albo u mnie, ale trzeba go głębiej poszukać.
Ostatnia edycja:
to prawda Bertha wiele jest jakich patologi gdzie bija dzieci i takie zachodza w ciaze bez problemu,piją, cpaja i to nie stoi na przeszkodzie a potem dzieci cierpia itd. a jak się chce czlowiek by dbal i kochal najmocniej na swiecie, czlowiek stara latami i nic z tego ja dzis wstalam taka jakas bez nadziei. plakac mi sie chce. mozeczłowiek placi zajakies grzechy przeszlosci.. ja mam do tego presje czasowa wiem ze moj czas juz sie konczy - skonczylam 37 lat, niebawem 38, rezerwa jajeczkowa obnizona..ehh ok spadam i nie truję bo Wam się udzieli..
To tak samo moja gin mi powiedziała że parametry przy IUI u nas były genialne. Mąż badania poprawione a ja piękna owulacja. Ja już się zastanawiam czy nie mam endometriozy bo tylko jeszcze laparoskopie nie miałam przez tyle lat. A z parametrami mojego M w stymulowanych cyklach powinniśmy w którymś momencie zajść w ciążę a jednak nigdy to się nie udałoU nas jest ruchliwych tylko 6%. Zywych 25%. Prawidłowa budowa 8% (tu sie niby zalapuje na normę). ilosc niby ok, bo ok. 80mln w ejakulacie. Do tego zwiekszona lepkosc i agregacja ilestam %, chyba 8.
adunnnia90
Dokładnie też nie mogę tego pojąć jak to jest ze pijacy, cpusi hop siup i po 6, 7 dzieci maja wogole nie dbając o siebie. A o patologi gdzie bija i znecaja sie nad dziećmi nie wspomnę[emoji20] jakie to życie jest niesprawiedliwe...to prawda Bertha wiele jest jakich patologi gdzie bija dzieci i takie zachodza w ciaze bez problemu,piją, cpaja i to nie stoi na przeszkodzie a potem dzieci cierpia itd. a jak się chce czlowiek by dbal i kochal najmocniej na swiecie, czlowiek stara latami i nic z tego ja dzis wstalam taka jakas bez nadziei. plakac mi sie chce. mozeczłowiek placi zajakies grzechy przeszlosci.. ja mam do tego presje czasowa wiem ze moj czas juz sie konczy - skonczylam 37 lat, niebawem 38, rezerwa jajeczkowa obnizona..ehh ok spadam i nie truję bo Wam się udzieli..
reklama
Sprawiedliwości się nie doszukujmy w tym temacie bo to idzie zwariowac. My musimy po prostu dłużej czekać na szczęście tak na to trzeba patrzeć.Dokładnie też nie mogę tego pojąć jak to jest ze pijacy, cpusi hop siup i po 6, 7 dzieci maja wogole nie dbając o siebie. A o patologi gdzie bija i znecaja sie nad dziećmi nie wspomnę[emoji20] jakie to życie jest niesprawiedliwe...
Podziel się: