adunnnia90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie, bo w grudniu owu wypada w swieta, lub zaraz po, i bede poza Wrocławiem, takze naturals, bez mierzenia temperatury teraz.. ze zmian - M bedzie pił Mucosolvan i inne tabletki na plemniki wdrażamy. Teraz niestety mial 2 tyg przerwy w tabletkach, bo sie skonczyly i tak jakos nam zeszlo z kupowaniem nowych.. Takze grudzien bedzie raczej stracony.. jutro ide do gina, to zobaczymy czy gin ma jakis pomysl, czy moze powie ze przy takich parametrach spermy to nie ma co dalej bawic sie w IUI.. zobaczymy....Bertha tak mi przykro [emoji20] to teraz przygotowania do drugiej IUI? [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A jakie tabletki bral Twoj M? Mojemu lekarz przypisal profertil. Nam lekarz powiedzial ze do 4 IUI mamy spróbować potem in vitro. Mam nadzieje ze ani in vitro ani 4 IUI nie beda potrzebne. U nas kiepska ilosc, malo ruchliwych, i malo prawidłowych plemników. To daj znac co tam Ci gin powie jutro i życzę powodzenia [emoji4]Niestety nie, bo w grudniu owu wypada w swieta, lub zaraz po, i bede poza Wrocławiem, takze naturals, bez mierzenia temperatury teraz.. ze zmian - M bedzie pił Mucosolvan i inne tabletki na plemniki wdrażamy. Teraz niestety mial 2 tyg przerwy w tabletkach, bo sie skonczyly i tak jakos nam zeszlo z kupowaniem nowych.. Takze grudzien bedzie raczej stracony.. jutro ide do gina, to zobaczymy czy gin ma jakis pomysl, czy moze powie ze przy takich parametrach spermy to nie ma co dalej bawic sie w IUI.. zobaczymy....
Joko a może to plamienie implantacyjne[emoji2] tego Ci właśnie życzę!!! [emoji4]Krew oddana ale dziś w nocy nitki krwi na papierze. Teraz całkiem czysto czyli to chyba jeszcze nie okres. Duphaston cały czas łykam do wyniku bety. Bertha strasznie przykro. To przegrana dopiero jedna bitwa ale nie wojna. Walczymy dalej!
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
A jakie tabletki bral Twoj M? Mojemu lekarz przypisal profertil. Nam lekarz powiedzial ze do 4 IUI mamy spróbować potem in vitro. Mam nadzieje ze ani in vitro ani 4 IUI nie beda potrzebne. U nas kiepska ilosc, malo ruchliwych, i malo prawidłowych plemników. To daj znac co tam Ci gin powie jutro i życzę powodzenia [emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie u nas tak samo [emoji20] jak poleca nowe to też bym spróbowała. Zobaczę jak teraz bedzie po 3 IUI jak sie nie uda to też może wykupie dla MBrał Profertil wlasnie. Teraz jakies nowe poleca moj gin Parenton.. kupie te, co mi zależy. Po Profertil i tak dalej słabo było przy IUI z jakością i ruchliwością..
--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.