reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Super. Ja się wzielam od pazdziernika za angielski. kurs 4 godz. w tygodniu. a jak by sie udalo z baby to mozna np. na zumbe czy na aerobik smigc?
Wiesz co no mi się wydaje że jeśli trenujesz przed ciążą to w czasie ciąży też to nie przeszkadza. Ja na przykład biegam od wiosny do wczesnej jesieni niemal codziennie od 5 do 10 km a zimą i jesienią jak pogoda pozwala to tak 2 razy w tygodniu po 5 km i mowilam o tym mojej gin i mówiła że mogę biegać a później w czasie ewentualnej ciąży to zastąpić bieganie jakaś inna forma aktywności jeśli będę chciała ćwiczyć.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dzięki :) na zumbe chyba sie zapisze od stycznia :) siedzac w doomu przytylam 6 kg. przyda sie zrzucic tu i owdzie :) Ty chodzisz na aerobik czy zumbe?
Ja do tej pory chodzilam na zumbe a od grudnia zamieniłam na trampolinki jumping fitness. Ja dzieki temu w miarę trzymam wagę bo jak tylko przestaje cwiczyc to kg idą do góry bardzo szybko, niestety w dół zejsc nie mogę :\ a tez macie uczucie po iui takiego "spuchnietego" brzucha na dole?

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co no mi się wydaje że jeśli trenujesz przed ciążą to w czasie ciąży też to nie przeszkadza. Ja na przykład biegam od wiosny do wczesnej jesieni niemal codziennie od 5 do 10 km a zimą i jesienią jak pogoda pozwala to tak 2 razy w tygodniu po 5 km i mowilam o tym mojej gin i mówiła że mogę biegać a później w czasie ewentualnej ciąży to zastąpić bieganie jakaś inna forma aktywności jeśli będę chciała ćwiczyć.

hmm tylko ze ja przed ciaza czyli teraz zero aktywnosci. Kurde ale duzo biegasz! super. no coraz bardziej sie motywuje do aktywnosci tym bardziej ze juz sie zaczynam zle czuc po tym jak przytylam :) a u pozostalych Dziewczyn jak z aktywnscia? dzialacie cos? :)
Joko jak nastawienie przed jutrzejszym testowaniem??

Ja do tej pory chodzilam na zumbe a od grudnia zamieniłam na trampolinki jumping fitness. Ja dzieki temu w miarę trzymam wagę bo jak tylko przestaje cwiczyc to kg idą do góry bardzo szybko, niestety w dół zejsc nie mogę :\ a tez macie uczucie po iui takiego "spuchnietego" brzucha na dole?

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
ja wlasnie nie mam boli ani nic. bolalo mnie chyba 2 dnia wlasnie dol brzucha a tak to zero objawow.

hmm tylko ze ja przed ciaza czyli teraz zero aktywnosci. Kurde ale duzo biegasz! super. no coraz bardziej sie motywuje do aktywnosci tym bardziej ze juz sie zaczynam zle czuc po tym jak przytylam :) a u pozostalych Dziewczyn jak z aktywnscia? dzialacie cos? :)
Słabo bo dziś miałam taki różowy śluz więc gdyby nie duphaston pewnie dostałabym @ (taka moja teoria choć nie mam pewności). Ale dla spokoju sumienia pojadę jutro zrobić bete rano (mam nadzieję że nie będzie korków) i odstawię dupka. Nadzieja na udaną pierwszą IUI powoli odchodzi....

Mnie bieganie bardzo wciągnęło. Bardzo mi pomaga na "głowę". To taki czy tylko dla mnie. Poza tym buduje formę i dzięki temu w miarę trzymam wagę.

Słabo bo dziś miałam taki różowy śluz więc gdyby nie duphaston pewnie dostałabym @ (taka moja teoria choć nie mam pewności). Ale dla spokoju sumienia pojadę jutro zrobić bete rano (mam nadzieję że nie będzie korków) i odstawię dupka. Nadzieja na udaną pierwszą IUI powoli odchodzi....

oby nie okazala sie nieudana. dawaj znaka jutro

reklama
Do góry