reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Oby.... Byłby cudowny prezent dla nas na święta. Wiesz ja mam zaproszenie na konsultacje do psychologa od mojej gin więc jak się nie uda w tym cyklu to się zapiszę. A może na to spotkanie też się wybiorę tylko tego dnia mam na 16 umówione spotkanie w pracy więc nie wiem czy się wyrobię.
A ty się wybierasz?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co ja sie wstepnie zapisalam, ale nie wiem tez czy bede bo mam jakies tam seminarium tego dnia i tez roznie moze potrwac.. Ja tez dostalam do psychologa od mojej ginek i tez mysle nad zapisem. ale to jak sie nie uda po nowym roku moze :):)

Ja tym razem tak sobie czas zaplanowałam, że aż nie mam czasu na nic. Sprzątanie, drobna zmiana wystroju mieszkania, zaraz idę na fitness itp. Chociaż raz się cieszę, że czas szybko płynie ;)

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje wrzesniowe postanowienie fitness, angielski i basen. Tylko basen niestety nie wypalił. Polecam raz lub dwa razy w tyg. Można się wyżyć, zrobić coś tylko dla siebie, dla zdrowia i czasu mniej na rozmyślania. A jak wykupisz karnet to i motyeacja jest, bo szkoda żeby przepadło ;)

Moje wrzesniowe postanowienie fitness, angielski i basen. Tylko basen niestety nie wypalił. Polecam raz lub dwa razy w tyg. Można się wyżyć, zrobić coś tylko dla siebie, dla zdrowia i czasu mniej na rozmyślania. A jak wykupisz karnet to i motyeacja jest, bo szkoda żeby przepadło ;)

Super. Ja się wzielam od pazdziernika za angielski. kurs 4 godz. w tygodniu. a jak by sie udalo z baby to mozna np. na zumbe czy na aerobik smigc?

Super. Ja się wzielam od pazdziernika za angielski. kurs 4 godz. w tygodniu. a jak by sie udalo z baby to mozna np. na zumbe czy na aerobik smigc?
Łał to intensywny kurs. Super ;) jak chodzilam na zumbe to były dziewczyny w ciąży prawie do końca tylko nie podskakiwały i wszystko na spokojnie bardziej robiły. Jednak lepiej spytać lekarza albo chodzić na ćwiczenia dla kobiet w ciąży.

reklama
Łał to intensywny kurs. Super ;) jak chodzilam na zumbe to były dziewczyny w ciąży prawie do końca tylko nie podskakiwały i wszystko na spokojnie bardziej robiły. Jednak lepiej spytać lekarza albo chodzić na ćwiczenia dla kobiet w ciąży.

dzięki :) na zumbe chyba sie zapisze od stycznia :) siedzac w doomu przytylam 6 kg. przyda sie zrzucic tu i owdzie :) Ty chodzisz na aerobik czy zumbe?

Do góry