tak migdałki przegryzaj do winka ja mam obie z kliniki. kuźwa te starania moga wykonczyc finansowo! ale coz... wypij za swoje endo i za nas wszystkie oby sie nam udalo A skad jestes? ja wawaBede pisac[emoji3] i bede czekala koniecznie na kazda wiadomość od Ciebie! [emoji4] Moze bedziemy mialy prezent na święta co? Wlasnie pije czerwone winko [emoji12] a o migdalach to nie wiadzialam na endometrium. No koniecznie zobacz co Ci powie nowa gin moze akurat okaze sie lepsza. Ja mam dwoch gin swojego w swojej miejscowosci i tego z kliniki. I obydwoje maja takie same zdanie wiec nie narzekam jestem z obydwoch zadowolona.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Ani mi nie mow wszedzie kasa kasa...! Wypije za nas wszystkie bo musi sie wkoncu udac[emoji4] ja kolo poznania a na IUI dojeżdżamy do lodzi do gamety bo moj gin nam ja polecil.tak migdałki przegryzaj do winka ja mam obie z kliniki. kuźwa te starania moga wykonczyc finansowo! ale coz... wypij za swoje endo i za nas wszystkie oby sie nam udalo A skad jestes? ja wawa
adunnnia90
I 3.12 mam wizyte u swojego gina a 5.12 wizyte w lodzi u tego w klinice. A ile pecherzykow mialas po stymulacji? Przyjmujesz tez clostibegt?tak migdałki przegryzaj do winka ja mam obie z kliniki. kuźwa te starania moga wykonczyc finansowo! ale coz... wypij za swoje endo i za nas wszystkie oby sie nam udalo A skad jestes? ja wawa
adunnnia90
Moj bral profertil pol roku plus dieta i zero alkoholu.Słuchajcie Dziochy a Wasi mezowie biora tez CLO na poprawe wynikow? jezeli tak to ile przed IUI w jakich dawkach i przez ile dni?
adunnnia90
Ja mialam droznosc sprawdzana przed IUI. A to juz w ciazy bylas [emoji20] to jaka u was przyzczyna problemow? [emoji20]ciekawa jestem co mi powie ta ginek nowa czy nie warto droznosci sprawdzic. coprawda bylam juz w ciazy tylko ze poronilam no ale jajowod jeden drozny skoro zaszlam. zobaczymy
reklama
u nas słabe nasienie i u mnie amh troche juz bnizone. a u Ciebie? Tak byłam i udało sie zajsc naturalnie ale w kwietniu poronilam. alkohol pewne mocno zabija plemniki..moj pije wgl bardzo sporadycznieJa mialam droznosc sprawdzana przed IUI. A to juz w ciazy bylas [emoji20] to jaka u was przyzczyna problemow? [emoji20]
Podziel się: