Tak Kochana wtedy dostalam zastrzyk ale nie wiem co teraz wlasnie da podwojna dawke i co innego o i poczeka az peknie kurde musi sie udac za 2 razemanett, dobrze, że lekarz wyciąga wnioski i zmienia podejście. A co dostałaś na pęknięcie?
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Uda sie trzeba w to wierzyc! [emoji4]Tak Kochana wtedy dostalam zastrzyk ale nie wiem co teraz wlasnie da podwojna dawke i co innego o i poczeka az peknie kurde musi sie udac za 2 razem
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Cassiah
Zuzik ale ja bralam konska dawke progesteronu - 3×2 tabsy dziennie po 100mg kazda [emoji14] Takze najprawdopodobniej one mi zahamowaly @. Podobno @ teraz moze nie przychodzic nawet z 10 dni... Zrobie jeszcze sikanca w razie czego pojutrze. I dziekuje ze tak we mnie wierzysz :*
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
wlasnie nie wiem co im dala zapytam, ale ide tez do innej zeby powiedzial czy warto robic na peknetym jajeczku bo tez dla mnie to ryzyko ze sie nie uda. moze nowa gin w innej klinice cos madrego wymysli a kiedy masz miec okres dokladnie ja sroda
adunnnia90
Wlasnie dzis dostalam. Wiec od jutra przez 5 dni clostibegt. Dzis juz dzwonilam do kliniki sie umowic na monitoring i mam 3.12 i 5.12 wiec mysle ze 3 IUI bedzie 7.12 bo ja mam krótkie cykle i te dwie poprzednie mialam w 13 dniu. Ja biore Ovitrelle na pekniecie. To trzymam kciuki za Ciebie [emoji4]wlasnie nie wiem co im dala zapytam, ale ide tez do innej zeby powiedzial czy warto robic na peknetym jajeczku bo tez dla mnie to ryzyko ze sie nie uda. moze nowa gin w innej klinice cos madrego wymysli a kiedy masz miec okres dokladnie ja sroda
Ostatnia edycja:
i migdałyNa endo czerwone winko...lampka dziennie...
G
gość_forum
Gość
I orzechy brazylijskie i olej lniany i świeży ananas [emoji38]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
to ja tek pewnie z tydzien po Tobie - tez mam krotkie cykle i wczesniej ovu. To pisz koniecznie na bieżąco wszystko i ja bede wiec ja teraz 1 go mam wizyte pierwsza konsultacje u nowej gin i 2 go u starej. jak nowa mnie zaskoczy i cechce zrobic na niepeknietym i zna sposob na to zeby pekl to robie u niej w tym cyklu a jak nie to u starej gin na peknietym jak proponowala chociaz nie wierze w efekt na peknietym..Wlasnie dzis dostalam. Wiec od jutra przez 5 dni clostibegt. Dzis juz dzwonilam do kliniki sie umowic na monitoring i mam 3.12 i 5.12 wiec mysle ze 3 IUI bedzie 7.12 bo ja mam krótkie cykle i te dwie poprzednie mialam w 13 dniu. Ja biore Ovitrelle na pekniecie. To trzymam kciuki za Ciebie [emoji4]
adunnnia90
Bede pisac[emoji3] i bede czekala koniecznie na kazda wiadomość od Ciebie! [emoji4] Moze bedziemy mialy prezent na święta co? Wlasnie pije czerwone winko [emoji12] a o migdalach to nie wiadzialam na endometrium. No koniecznie zobacz co Ci powie nowa gin moze akurat okaze sie lepsza. Ja mam dwoch gin swojego w swojej miejscowosci i tego z kliniki. I obydwoje maja takie same zdanie wiec nie narzekam jestem z obydwoch zadowolona.to ja tek pewnie z tydzien po Tobie - tez mam krotkie cykle i wczesniej ovu. To pisz koniecznie na bieżąco wszystko i ja bede wiec ja teraz 1 go mam wizyte pierwsza konsultacje u nowej gin i 2 go u starej. jak nowa mnie zaskoczy i cechce zrobic na niepeknietym i zna sposob na to zeby pekl to robie u niej w tym cyklu a jak nie to u starej gin na peknietym jak proponowala chociaz nie wierze w efekt na peknietym..
reklama
Cassiah o nie nie nie przestawiaj wierzyc. Ja sie codziennie modle. musimy wierzyc nieustajaco.tgo slonka zazdroszcze ja w chorwacji jeszcze nie bylam, ja zakochana w grecjiMieszkam tu juz 6 lat, pracuje w agencji turystycznej a takze jesten tłumaczem Zakochalam sie w tym kraju, w widokach, pogodzie, kuchni i chorwatach Do Medjugorje tez sie wybieram pomodlic sie o dzidziusia. Choc przez ostatnie 2 lata moja wiara w Boga coraz bardziej słabnie...
Podziel się: