reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Zuzik ale ja bralam konska dawke progesteronu - 3×2 tabsy dziennie po 100mg kazda [emoji14] Takze najprawdopodobniej one mi zahamowaly @. Podobno @ teraz moze nie przychodzic nawet z 10 dni... Zrobie jeszcze sikanca w razie czego pojutrze. I dziekuje ze tak we mnie wierzysz :) :*

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

wlasnie nie wiem co im dala :) zapytam, ale ide tez do innej zeby powiedzial czy warto robic na peknetym jajeczku bo tez dla mnie to ryzyko ze sie nie uda. moze nowa gin w innej klinice cos madrego wymysli :) a kiedy masz miec okres dokladnie :) ja sroda :)
Wlasnie dzis dostalam. Wiec od jutra przez 5 dni clostibegt. Dzis juz dzwonilam do kliniki sie umowic na monitoring i mam 3.12 i 5.12 wiec mysle ze 3 IUI bedzie 7.12 bo ja mam krótkie cykle i te dwie poprzednie mialam w 13 dniu. Ja biore Ovitrelle na pekniecie. To trzymam kciuki za Ciebie [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Wlasnie dzis dostalam. Wiec od jutra przez 5 dni clostibegt. Dzis juz dzwonilam do kliniki sie umowic na monitoring i mam 3.12 i 5.12 wiec mysle ze 3 IUI bedzie 7.12 bo ja mam krótkie cykle i te dwie poprzednie mialam w 13 dniu. Ja biore Ovitrelle na pekniecie. To trzymam kciuki za Ciebie [emoji4]

to ja tek pewnie z tydzien po Tobie - tez mam krotkie cykle i wczesniej ovu. To pisz koniecznie na bieżąco wszystko i ja bede :) wiec ja teraz 1 go mam wizyte pierwsza konsultacje u nowej gin i 2 go u starej. jak nowa mnie zaskoczy i cechce zrobic na niepeknietym i zna sposob na to zeby pekl to robie u niej w tym cyklu a jak nie to u starej gin na peknietym jak proponowala chociaz nie wierze w efekt na peknietym..

to ja tek pewnie z tydzien po Tobie - tez mam krotkie cykle i wczesniej ovu. To pisz koniecznie na bieżąco wszystko i ja bede :) wiec ja teraz 1 go mam wizyte pierwsza konsultacje u nowej gin i 2 go u starej. jak nowa mnie zaskoczy i cechce zrobic na niepeknietym i zna sposob na to zeby pekl to robie u niej w tym cyklu a jak nie to u starej gin na peknietym jak proponowala chociaz nie wierze w efekt na peknietym..
Bede pisac[emoji3] i bede czekala koniecznie na kazda wiadomość od Ciebie! [emoji4] Moze bedziemy mialy prezent na święta co? Wlasnie pije czerwone winko [emoji12] a o migdalach to nie wiadzialam na endometrium. No koniecznie zobacz co Ci powie nowa gin moze akurat okaze sie lepsza. Ja mam dwoch gin swojego w swojej miejscowosci i tego z kliniki. I obydwoje maja takie same zdanie wiec nie narzekam jestem z obydwoch zadowolona.

reklama
Mieszkam tu juz 6 lat, pracuje w agencji turystycznej a takze jesten tłumaczem :) Zakochalam sie w tym kraju, w widokach, pogodzie, kuchni i chorwatach ;) Do Medjugorje tez sie wybieram pomodlic sie o dzidziusia. Choc przez ostatnie 2 lata moja wiara w Boga coraz bardziej słabnie...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Cassiah o nie nie nie przestawiaj wierzyc. Ja sie codziennie modle. musimy wierzyc nieustajaco.tgo slonka zazdroszcze :) ja w chorwacji jeszcze nie bylam, ja zakochana w grecji :)

Do góry