reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
no dziewczyny dziś rozmawiałam z lekarz musimy zrobić od nowa badania nasienia. ja idę w poniedziałek na posiew z szyjki i później ewentualnie badanie drożności jajowodów...ten cykl dr. powiedziała ze odpuścimy...i tak badania mnie wyjdą tyle co iui......no a pozniej bedziemy dalej ustalać jakie bedą działania............boje sie......od czwartku cały czas rycze ....
Cikulinka przykro mi [emoji20] ale walczcie dalej wkoncu sie uda!!!

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aska ja tez z rtg, takie daja najlepszy obraz sytuacji.

Cikulinka glowa do gory! Najwazniejsze ze macie juz jakis plan dzialania a nie stoicie w miejscu.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

hmm no to chyba będę działała od razu :) bo nie chce czekać aż miesiąc... tylko troszkę boje się o moje "jajka" że są napromieniowane it itd... Chyba osiwiejemy dziewczyny....

Cassiah bardzo mi przykro..
Ładuj akumulatory na dalsza droge!

Opowiedz swoja historie - ak dlugo mieszkasz w chorwacji co tam porabiasz? Mi sie marzy wyjaz do medugorje - kiedys go zrealizuje :)
Mieszkam tu juz 6 lat, pracuje w agencji turystycznej a takze jesten tłumaczem :) Zakochalam sie w tym kraju, w widokach, pogodzie, kuchni i chorwatach ;) Do Medjugorje tez sie wybieram pomodlic sie o dzidziusia. Choc przez ostatnie 2 lata moja wiara w Boga coraz bardziej słabnie...

Cześć dziewczyny, witam wszystkie nowe staraczki.
Kath, Vadera, Beti, Kamisiu pozdrawiam i trzymam kciukasy za dalszy rozwój sytuacji. Często was podczytuję ale jakoś nie mam weny żeby pisac bo w sumie nie mam o czym niestety... U nas constans :(
Magda gratulacje!!!! Niech Twój mały mężczyzna rośnie zdrowo!!
M26 odliczasz już dni??

Czytałam ze ktoś pytal o to czy starać się po hsg, mój gin twierdził że tak bo często w pierwszych 3 miesiącach udaje się zajść. Czasem samo hsg wystarczy żeby udrożnić jajowody z jakichś malych zrostów.

Cześć dziewczyny, witam wszystkie nowe staraczki.
Kath, Vadera, Beti, Kamisiu pozdrawiam i trzymam kciukasy za dalszy rozwój sytuacji. Często was podczytuję ale jakoś nie mam weny żeby pisac bo w sumie nie mam o czym niestety... U nas constans :(
Magda gratulacje!!!! Niech Twój mały mężczyzna rośnie zdrowo!!
M26 odliczasz już dni??

Czytałam ze ktoś pytal o to czy starać się po hsg, mój gin twierdził że tak bo często w pierwszych 3 miesiącach udaje się zajść. Czasem samo hsg wystarczy żeby udrożnić jajowody z jakichś malych zrostów.
Nou jak milo ze wpadlas...jakies decyzje podjete? Ziolka polepszyly cos?

Anett ja tez jeszcze nie dostalam @ :) Dzis odstawilam progesteron i czekam na małpiszona. Narazie plamien nie ma. Oby juz przyszla bo chce nowy cykl zaczac. Ale ten miesiac odpuscimy sobie iui i stymulacje zeby dac odpoczac organizmowi.

Bertha super ze tak pieknie sie cykl zapowiada! Teraz tez bede sobie popijac winko na endo [emoji14] Nie ma to jak miec takie racjonalna wymowke na picie alkoholu :D

Hej...
Tak z ciekawości zapytam, konsultowałaś odstawienie progesteronu z ginem? I test o jakiej czułości robiłaś?

Zuzik, tak, dzis juz jest 17 dpo tej pierwszej i 15 dpo tej drugiej wiec lekarz powiedzial ze smialo moge odstawic jesli test znowu wyjdzie negatywny. Robilam test 25 cośtam cośtam ;)

reklama
Zuzik, tak, dzis juz jest 17 dpo tej pierwszej i 15 dpo tej drugiej wiec lekarz powiedzial ze smialo moge odstawic jesli test znowu wyjdzie negatywny. Robilam test 25 cośtam cośtam ;)

Widzisz, jak tak bardzo wierzę, że mogło u Ciebie się udać... Skoro @ tyle nie ma...
Znam Twoją opinię na ten temat, ale ja mimo wszystko zrobiłabym betę. Dla świętego spokoju i czystego sumienia, żeby nie zastanawiać się do końca życia, czy jednak nie było Tam Kropka i nagły spadek progesteronu go nie zabił... Ale to ja...

Do góry