reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
no dziewczyny dziś rozmawiałam z lekarz musimy zrobić od nowa badania nasienia. ja idę w poniedziałek na posiew z szyjki i później ewentualnie badanie drożności jajowodów...ten cykl dr. powiedziała ze odpuścimy...i tak badania mnie wyjdą tyle co iui......no a pozniej bedziemy dalej ustalać jakie bedą działania............boje sie......od czwartku cały czas rycze ....
Cikulinka przykro mi [emoji20] ale walczcie dalej wkoncu sie uda!!!

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aska ja tez z rtg, takie daja najlepszy obraz sytuacji.

Cikulinka glowa do gory! Najwazniejsze ze macie juz jakis plan dzialania a nie stoicie w miejscu.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

hmm no to chyba będę działała od razu :) bo nie chce czekać aż miesiąc... tylko troszkę boje się o moje "jajka" że są napromieniowane it itd... Chyba osiwiejemy dziewczyny....

Cassiah bardzo mi przykro..
Ładuj akumulatory na dalsza droge!

Opowiedz swoja historie - ak dlugo mieszkasz w chorwacji co tam porabiasz? Mi sie marzy wyjaz do medugorje - kiedys go zrealizuje :)
Mieszkam tu juz 6 lat, pracuje w agencji turystycznej a takze jesten tłumaczem :) Zakochalam sie w tym kraju, w widokach, pogodzie, kuchni i chorwatach ;) Do Medjugorje tez sie wybieram pomodlic sie o dzidziusia. Choc przez ostatnie 2 lata moja wiara w Boga coraz bardziej słabnie...

Cześć dziewczyny, witam wszystkie nowe staraczki.
Kath, Vadera, Beti, Kamisiu pozdrawiam i trzymam kciukasy za dalszy rozwój sytuacji. Często was podczytuję ale jakoś nie mam weny żeby pisac bo w sumie nie mam o czym niestety... U nas constans :(
Magda gratulacje!!!! Niech Twój mały mężczyzna rośnie zdrowo!!
M26 odliczasz już dni??

Czytałam ze ktoś pytal o to czy starać się po hsg, mój gin twierdził że tak bo często w pierwszych 3 miesiącach udaje się zajść. Czasem samo hsg wystarczy żeby udrożnić jajowody z jakichś malych zrostów.

Cześć dziewczyny, witam wszystkie nowe staraczki.
Kath, Vadera, Beti, Kamisiu pozdrawiam i trzymam kciukasy za dalszy rozwój sytuacji. Często was podczytuję ale jakoś nie mam weny żeby pisac bo w sumie nie mam o czym niestety... U nas constans :(
Magda gratulacje!!!! Niech Twój mały mężczyzna rośnie zdrowo!!
M26 odliczasz już dni??

Czytałam ze ktoś pytal o to czy starać się po hsg, mój gin twierdził że tak bo często w pierwszych 3 miesiącach udaje się zajść. Czasem samo hsg wystarczy żeby udrożnić jajowody z jakichś malych zrostów.
Nou jak milo ze wpadlas...jakies decyzje podjete? Ziolka polepszyly cos?

Anett ja tez jeszcze nie dostalam @ :) Dzis odstawilam progesteron i czekam na małpiszona. Narazie plamien nie ma. Oby juz przyszla bo chce nowy cykl zaczac. Ale ten miesiac odpuscimy sobie iui i stymulacje zeby dac odpoczac organizmowi.

Bertha super ze tak pieknie sie cykl zapowiada! Teraz tez bede sobie popijac winko na endo [emoji14] Nie ma to jak miec takie racjonalna wymowke na picie alkoholu :D

Hej...
Tak z ciekawości zapytam, konsultowałaś odstawienie progesteronu z ginem? I test o jakiej czułości robiłaś?

Zuzik, tak, dzis juz jest 17 dpo tej pierwszej i 15 dpo tej drugiej wiec lekarz powiedzial ze smialo moge odstawic jesli test znowu wyjdzie negatywny. Robilam test 25 cośtam cośtam ;)

reklama
Zuzik, tak, dzis juz jest 17 dpo tej pierwszej i 15 dpo tej drugiej wiec lekarz powiedzial ze smialo moge odstawic jesli test znowu wyjdzie negatywny. Robilam test 25 cośtam cośtam ;)

Widzisz, jak tak bardzo wierzę, że mogło u Ciebie się udać... Skoro @ tyle nie ma...
Znam Twoją opinię na ten temat, ale ja mimo wszystko zrobiłabym betę. Dla świętego spokoju i czystego sumienia, żeby nie zastanawiać się do końca życia, czy jednak nie było Tam Kropka i nagły spadek progesteronu go nie zabił... Ale to ja...

Do góry