reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Właśnie o tym próbuję powiedzieć że robiąc 'wszystko' trzeba zobaczyć plusy i minusy, i przede wszystkim więcej na ten temat poczytać z oficjalnych źródeł.

Jak urodzę mając tylko lewy drożny, to prawy do niczego nie jest mi potrzebny. Nie na daremno w organiźmie wiele funkcji jest dublowanych.
Nie chce mi sie juz dyskutowac bo widze ze nic nie rozumiesz o co mi chodzi...

reklama
Anett ja tez jeszcze nie dostalam @ :) Dzis odstawilam progesteron i czekam na małpiszona. Narazie plamien nie ma. Oby juz przyszla bo chce nowy cykl zaczac. Ale ten miesiac odpuscimy sobie iui i stymulacje zeby dac odpoczac organizmowi.

Bertha super ze tak pieknie sie cykl zapowiada! Teraz tez bede sobie popijac winko na endo [emoji14] Nie ma to jak miec takie racjonalna wymowke na picie alkoholu :D

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

katharina, właśnie myślałam, że skończyłyśmy o tym rozmawiać bo nie ma o czym.
Wszystko rozumiem, nic skomplikowanego nie piszesz, po prostu pozostaję przy swoim zdaniu.

Cassiah, własnie też miałam pić przed iui i jakoś do tego nie doszłam. Wino nawet nie zostało otwarte :-p

Anett ja tez jeszcze nie dostalam @ :) Dzis odstawilam progesteron i czekam na małpiszona. Narazie plamien nie ma. Oby juz przyszla bo chce nowy cykl zaczac. Ale ten miesiac odpuscimy sobie iui i stymulacje zeby dac odpoczac organizmowi.

Bertha super ze tak pieknie sie cykl zapowiada! Teraz tez bede sobie popijac winko na endo [emoji14] Nie ma to jak miec takie racjonalna wymowke na picie alkoholu :D

Ja tez czekam na @ jak tylko dostane to zaczynam od nowa 3 miesiac z rzedu lekarz mowil ze po pol roku organizm musi odpaczac wiec narazie ide za ciosem [emoji4]
Wlasnie dzis kupilam sobie czerwone winko na wieczor i chlodzi sie w tej chwili w lodoweczce [emoji2]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Chyba przeoczyłyście mój post... tak więc się przypomnę i zapytam :)
Czy po HSG z rtg miałyście w TYM SAMYM CYKLU iui lub starałyście się naturalnie. Pytam bo zdania są podzielone... Odp szybciutko za za 2 dni muszę działać :)

Cześć dziewczyny. Chyba przeoczyłyście mój post... tak więc się przypomnę i zapytam :)
Czy po HSG z rtg miałyście w TYM SAMYM CYKLU iui lub starałyście się naturalnie. Pytam bo zdania są podzielone... Odp szybciutko za za 2 dni muszę działać :)
Mi po hsg kazali sie starac bo niby wieksze szanse...no ale u mnie naturalnie to odpada bo jajeczko nie rosnie wiec musiałam byc stymulowana...ale cos nie wyszlo bo nawet do iui nie doszlo...

Aska to chyba Ty przeoczylas nasze odpowiedzi ;) Ja np Ci pisalam ze mi lekarz kazal sie od razu starac, podobno pierwsze 3 cykle sa najwieksze szanse na zajscie.

no dziewczyny dziś rozmawiałam z lekarz musimy zrobić od nowa badania nasienia. ja idę w poniedziałek na posiew z szyjki i później ewentualnie badanie drożności jajowodów...ten cykl dr. powiedziała ze odpuścimy...i tak badania mnie wyjdą tyle co iui......no a pozniej bedziemy dalej ustalać jakie bedą działania............boje sie......od czwartku cały czas rycze ....

reklama
Do góry