reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Średniostara się melduje :)

Beti gdzie Ci będzie lepiej marudzić jak tu???
M-ka siedzisz już na walizce?

Wprawdzie my tu mamy chwilową małą stagnację, ale jak widać co chwilę zaglądamy. Nawet jak nie piszę to czytam o nowych nadziejach i trzymam kciuki.

reklama
Jestem i ja :-) ale też jakoś tak bezwenowo....postaram się poprawić :-)

Maarchewka ja miałam IUI w Gdańsku w invicta

Sarenka przykro mi,ale pamiętaj-trzeba walczyć !

sarenko przytulaski wiem co mozesz czuc ....
kurcze jak @do czwartku nie przyjdzie ide na bete.....
a dzis w nocy dopadła mnie biegunka normalnie tak mnie zarzyna ze szok.........czy w razie gdybym była w tym stanie to czy moze zaszkodzic??

Adunnia okres bede miala 30 go, i wizyte mam 2 go i zaczynamy stymulacje wiec IUI pewnie koło 10 grudnia. już tak sie nie podniecam jak za 1 razem:) za bardzo byłam pewna ze sie uda :) Ja wgl. we wrzesniu dostalam wypowiedzenie po 10 latach pracy i teraz szukam. Zastanawiam sie gdybym dostala jakas prace co z baby? Czy przerywac starania czy jak.. :)
To tak jak ja za pierwszym razem nastawiona za bardzo a teraz chyba zbyt negatywnie... Moja bratowa zaszla w ciaze po miesiacu od zatrudnienia po 3 miesiacach poszla na zwolnienie. Takze ja bym szukala pracy i dzialala jednoczesnie :)

Sarenko przykro mi :( Moze to jakis maly polip?

Cikulinka biegunka Ci nie zaszkodzi ale zalezy co na nia bierzesz. Ja bym odradzala chemie ale naturalne sposoby - dieta (ryz, marchewka, imbir) i coca cole.

U nas tez przysluguje jakis drobny zasilek poporodowy, chyba ok 800zl na polskie przez rok. A jak masz ciag zatrudnienia przez 9 miesiecy to mozesz od razu isc na chorobowe i dostajesz cala ciaze cala pensje i potem po porodzie przez rok cala pensje. To samo przy drugim dziecku a za to przy trzecim dostajesz 3 lata macierzynskiego cala pensje :)

Zuzik dziekuje Ci za te slowa :) Wiem ze wszystko sie mozesz zdarzyc ale ty pewnie tez nie nastawialas sie ze juz za druga iui sie uda nie? :)
Poza tym u mnie nie ma zdiagnozowanych przyczyn niepowodzen takze jest tez taka mozliwosc ze jestem powaznie chora a o tym nie wiem i iui nic mi nigdy nie da...
Jeszcze pare dni poczekam i zrobie sikanca jesli @ nie przyjdzie. Max do soboty, to bedzie 18 dzien po iui.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Trzeba żyć
Bez względu na to
Ile razy runęło niebo...

LISTOPAD

22 - Paulka - beta hcg
22 - luczija - wizyta kontrolna u gina
23 - Cikulinka - beta hcg
23 - cassiah - beta hcg
23 - kamisia - pierwsze badania prenatalne
24 - vadera - ciążowa wizyta kontrolna
24 - adunnia - beta hcg