reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Bertha boje sie widoku bialego pola w miejscu drugiej kreski... Nigdy jeszcze nie testowalam ale wydaje mi sie ze to niezbyt przyjemny widok :( Przez te 2 lata nauczylam sie cierpliwosci :) Co ma byc to i tak bedzie... Zrobie test jutro albo w czwartek, zobacze jeszcze :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To byla dopiero moja pierwsza iui takze male szanse, poza tym ja juz 23 cykle sie staram wiec nie ma co sie nastawiac na jakis nagły sukces... Nie ma co sie kłóć na darmo (bardzo tego nie lubie :( ) Jesli nie pojawia sie przynajmniej plamienia do czwartku to ja juz bede wiedziec na 100 proc ze to to i bez sikanca i bez bety bo ja mam cykle b regularne a zawsze przed @ na kilka dni mam brazowe plamienia :)

Cassiah ale jezeli bylas stymulowana lekami to @ moze sie przesunac o 2,3 dni.
Ps. Ile macie teraz stopni w Chorwacji? MAsz słonko? :)

No bylam, dlatego chyba nie ma sensu testowac. Chociaz lekarz kazal zrobic test 14 dni po iui bez wzgledu na wszystko. Ale ja czuje ze nie ma potrzeby, to by bylo za piekne zeby moglo byc prawdziwe...
A u nas ladnie akurat dzis sloneczko i z 18 stopni :) Ale bylo bardzo zimno jeszcze tydzien temu :)

18 stopni :) ah cudownie. u nas bez slonca zupenie ta jesien co nie nastraja pozytywnie no moze dzis zaswiecilo :)
Informuj koniecznie bo ciekawa jestem - mam cicha nadzieje ze Ci sie udalo :):)

Ja tez mam cicha nadzieje poki nie ma plamien. Bo co miesiac na kilka dni (conajmniej 2) przed @ zwiastuja ją... Ale co ma byc to bedzie i tak nie mam na to wplywu :) Ale dziekuje ci za kciuki :)

Adunnia okres bede miala 30 go, i wizyte mam 2 go i zaczynamy stymulacje wiec IUI pewnie koło 10 grudnia. już tak sie nie podniecam jak za 1 razem:) za bardzo byłam pewna ze sie uda :) Ja wgl. we wrzesniu dostalam wypowiedzenie po 10 latach pracy i teraz szukam. Zastanawiam sie gdybym dostala jakas prace co z baby? Czy przerywac starania czy jak.. :)

reklama
Do góry