reklama
vadera
Fanka BB :)
Cikulinka zupełnie zrozumiałe. Jednak innej rady jak spokój dobrej nie ma. A o to najtrudniej. Jednak musisz sobie powtarzać, że na większość zmian w swoim ciele nie masz wpływu. Jedyne co możesz zrobić to zapewnić mu spokój i komfort. Panika mówi Twojemu ciału i wszystkiemu co chce się z nim połączyć: "NIE!". Spokój i różowe okulary nie zagwarantują sukcesu, za to widzenie wszystkiego w czarnych barwach , stres i wszelke negatywne emocje zaszkodzą na pewno. Także zaciskamy pupcię i czekamy cierpliwie. O nastepnych krokach jeszcze zdąrzysz pomyśleć JEŚLI się nie udało. Teraz sobie wmawiaj, że ból jak na małpę występuje również po implementacji.
Ostatnia edycja:
Cikulinka a kiedy testujesz?dziewczyny chyba schizuję......
mam koszmary przed testowaniem śniło mi się ze znów nie udało się i lekarz kieruje na invitro((((((((((
a jajniory już pobolewaja na małpe coraz bardziej jestem przerażona
trzymam moco kciuki!
adunnnia90
Mam to samo dzisiaj... strasznego dola. Kiedy testujesz? Ja czwartek beta a juz pomalu mam wszystkie zwiastuny @ tez mam sny ze sie nie udalo...wieczorem zasnac nie idzie, nocki tez nie przespane bo ciagle mysledziewczyny chyba schizuję......
mam koszmary przed testowaniem śniło mi się ze znów nie udało się i lekarz kieruje na invitro((((((((((
a jajniory już pobolewaja na małpe coraz bardziej jestem przerażona
adunnia90 ale podobno po IUI i po lekach sa czesto z tego co tu czytam objawy jak na okres a sie okazuje ze to ciaza..Mam to samo dzisiaj... strasznego dola. Kiedy testujesz? Ja czwartek beta a juz pomalu mam wszystkie zwiastuny @ tez mam sny ze sie nie udalo...wieczorem zasnac nie idzie, nocki tez nie przespane bo ciagle mysle
Cassiah
Dziewczyny podobno sny sie tłumaczy na odwrót A co do objawow przed terminem @ to nie wierzcie w nie, to sa takie same objawy jak na okres i odwrotnie. Jest za to winien jeden hormon - progesteron, ktory jest wysoki zarowno w ciazy jak i po prostu w II fazie cyklu
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
zuzik85
Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną droga i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.
żeby pójść inną droga i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.
LISTOPAD
20/22 - Paulka - beta hcg
22 - luczija - wizyta kontrolna u gina
23 - Cikulinka - beta hcg
23 - cassiah - beta hcg
23 - kamisia - pierwsze badania prenatalne
24 - vadera - ciążowa wizyta kontrolna
25 - bertha - monitoring cyklu
28 - M26 - przyjęcie do szpitala
28 - Beti - ciążowa wizyta kontrolna
29 - M26 - przywitanie z synkiem
29 - Pyreczka - ciążowa wizyta kontrolna
29 - anett96 - beta hcg
GRUDZIEŃ
01 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
28 - vadera - przywitanie z córeczką
Ostatnia edycja:
Cassiah
Zuzik wlasciwie to u mnie juz jutro, czyli 22.11 mija 14 dni od iui wiec moze jutro powinnam zatestowac... Ale nie wiem co z ta druga owu ktora byla w okolicach czwartku wiec moze cykl sie przesunal o dwa dni :/
reklama
bertha
Cykl moze sie wydluzy po drugiej owu, ale jesli zaszlas po IUI, to 14dni po juz powinno byc widac na tescie mimo wszystko Testuj!! nie moge sie juz doczekac jakis dwóch kreseczkechZuzik wlasciwie to u mnie juz jutro, czyli 22.11 mija 14 dni od iui wiec moze jutro powinnam zatestowac... Ale nie wiem co z ta druga owu ktora byla w okolicach czwartku wiec moze cykl sie przesunal o dwa dni :/
Podziel się: