reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
dziewczyny chyba schizuję......
mam koszmary przed testowaniem śniło mi się ze znów nie udało się :( i lekarz kieruje na invitro:(((((((((((
a jajniory już pobolewaja na małpe:( coraz bardziej jestem przerażona

reklama
Cikulinka zupełnie zrozumiałe. Jednak innej rady jak spokój dobrej nie ma. A o to najtrudniej. Jednak musisz sobie powtarzać, że na większość zmian w swoim ciele nie masz wpływu. Jedyne co możesz zrobić to zapewnić mu spokój i komfort. Panika mówi Twojemu ciału i wszystkiemu co chce się z nim połączyć: "NIE!". Spokój i różowe okulary nie zagwarantują sukcesu, za to widzenie wszystkiego w czarnych barwach , stres i wszelke negatywne emocje zaszkodzą na pewno. Także zaciskamy pupcię i czekamy cierpliwie. O nastepnych krokach jeszcze zdąrzysz pomyśleć JEŚLI się nie udało. Teraz sobie wmawiaj, że ból jak na małpę występuje również po implementacji.

Ostatnia edycja:
dziewczyny chyba schizuję......
mam koszmary przed testowaniem śniło mi się ze znów nie udało się :( i lekarz kieruje na invitro:(((((((((((
a jajniory już pobolewaja na małpe:( coraz bardziej jestem przerażona
Mam to samo dzisiaj... strasznego dola. :( Kiedy testujesz? Ja czwartek beta a juz pomalu mam wszystkie zwiastuny @:( tez mam sny ze sie nie udalo...wieczorem zasnac nie idzie, nocki tez nie przespane bo ciagle mysle:(

Mam to samo dzisiaj... strasznego dola. :( Kiedy testujesz? Ja czwartek beta a juz pomalu mam wszystkie zwiastuny @:( tez mam sny ze sie nie udalo...wieczorem zasnac nie idzie, nocki tez nie przespane bo ciagle mysle:(
adunnia90 ale podobno po IUI i po lekach sa czesto z tego co tu czytam objawy jak na okres a sie okazuje ze to ciaza..

Dziewczyny podobno sny sie tłumaczy na odwrót :) A co do objawow przed terminem @ to nie wierzcie w nie, to sa takie same objawy jak na okres i odwrotnie. Jest za to winien jeden hormon - progesteron, ktory jest wysoki zarowno w ciazy jak i po prostu w II fazie cyklu :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną droga i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.

LISTOPAD

20/22 - Paulka - beta hcg
22 - luczija - wizyta kontrolna u gina
23 - Cikulinka - beta hcg
23 - cassiah - beta hcg
23 - kamisia - pierwsze badania prenatalne
24 - vadera - ciążowa wizyta kontrolna
25 - bertha - monitoring cyklu
28 - M26 - przyjęcie do szpitala
28 - Beti - ciążowa wizyta kontrolna
29 - M26 - przywitanie z synkiem
29 - Pyreczka - ciążowa wizyta kontrolna
29 - anett96 - beta hcg

GRUDZIEŃ

01 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
28 - vadera - przywitanie z córeczką

Ostatnia edycja:
Zuzik wlasciwie to u mnie juz jutro, czyli 22.11 mija 14 dni od iui wiec moze jutro powinnam zatestowac... Ale nie wiem co z ta druga owu ktora byla w okolicach czwartku wiec moze cykl sie przesunal o dwa dni :/

reklama
Zuzik wlasciwie to u mnie juz jutro, czyli 22.11 mija 14 dni od iui wiec moze jutro powinnam zatestowac... Ale nie wiem co z ta druga owu ktora byla w okolicach czwartku wiec moze cykl sie przesunal o dwa dni :/

Cykl moze sie wydluzy po drugiej owu, ale jesli zaszlas po IUI, to 14dni po juz powinno byc widac na tescie mimo wszystko :) Testuj!! nie moge sie juz doczekac jakis dwóch kreseczkech :)

Do góry