reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zabrać Kath wszelkie środki finansowe żeby nie kupiła detektora bo nam będzie wariować momentami !!!!! :-)

U nas mdłości wróciły plus czasami tulenie kibelka...:-(
Wspolczuje ci odnosnie mdłości...ja jak do tej pory raz mialam kontakt z wc przez papryke ale wyobrazam sobie jak ci ciezko tak stale...ty tulisz kibelek ka tule telepatycznie ciebie...

reklama
Ja miałam pierwszą IUI wykonaną na pękniętych. Ale nie wiem kiedy dokładnie pękły. Na wizycie dzień przed wieczorem były 4 całe. A na drugi dzień rano już 2 pękły. Iui miałam koło południa. 4 dni później były 2 ciałka żółte... Ale co z tego skoro nic nie wyszło. Teraz lekarka powiedziała że następnym razem trzeba zrobić na nie pęknietym...
Więc jak sama widzisz zdania naszych lekarzy są podzielone...
To trzumam kciuki a kiedy nastepna IUI?

Adunnia90 ja tez jestem tydzien po iui i za tydzien mam termin @! :) Tak mniej wiecej bo iui mialam we wtorek i wtedy byla owu a potem kolejna owu z drugiego pecherzyka w czwartek. Wiec nie wiem kiedy liczyc termin @...

Ogolnie to moj pierwszy zabieg, staramy sie 23 miesiace, wyniki badan mamy rewelacyjne.

Bertha no normalnie szok i niedowierzanie! :) A ja zawsze myslalam o tych zajsciach w czasie okresu ze to jakies mity :) Ale super ze laparo przyniosla takie korzysci! :)

Cytry powodzenia :) Co u Was jest przeszkoda?

Cikulinka glowa do gory! Jestesmy z toba :) To pewnie ta szaruga za oknem nie sprzyja staraniom i pozytywnemu mysleniu.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
To równo testujemy. Trzymam kciuki i zycze udanego pierwszego podejscia do IUI:) u mnie wyniki ok tylko problem z nasieniem:(

He he Kath no to oby mąż stał na tej straży Twojej racjonalności he he :-) Już prawie dwa tygodnie miałam spokój z mdłościam,a tu znowu :-( ale mam nadzieję,że chwilka i zażegnam je całkowicie. Właśnie wypiłam glukoze i czekam dwie godziny na dwa kolejne pobrania :-(

Pyreczko czekam na wieści z badań :-) !!

Dziewczyny chcialbym sie dowiedziec czy po IUI do momentu testowania oszczedzacie sie czy prowadzicie w miare normalny tryb?
Witaj adunnnia90!
Po IUI warto prowadzić oszczędny tryb życia, nie dźwigać, nie należy przegrzewać się korzystając np. z solarium. Trzeba wszelkimi możliwymi sposobami pomagać organizmowi przygotować się do nowej roli jaką wkrótce być może będzie pełnił. Życzę Ci pozytywnej bety :)

reklama
Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną droga i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.

LISTOPAD

18 - Pyreczka - I badania prenatalne
20/22 - Paulka - beta hcg
22 - luczija - wizyta kontrolna u gina
23 - Cikulinka - beta hcg
23 - cassiah - beta hcg
23 - kamisia - pierwsze badania prenatalne
24 - vadera - ciążowa wizyta kontrolna
24 - adunnnia - beta hcg
25 - bertha - monitoring cyklu
28 - M26 - przyjęcie do szpitala
28 - Beti - ciążowa wizyta kontrolna