reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Cikulinka no to jeszcze chwilka i będziesz testować, trzymam kciuki &&

Kath fajnie, że wyniki w porządku i masz pewnie lżejszą głowę.

Adunnnia90 witaj i oby jak najszybciej udało się powiększyć rodzinkę !!

Anett szkoda,że tak wyszło z tym pęcherzykiem...różni lekarze,różne teorie z tymi pęcherzykami. Dużo siły do dalszej walki !!

Bertha !! Niezłe zawirowanie, normalnie organizm oszalał !

Cytry witaj i mocne kciuki !!

reklama
Kath jak dla mnie to był strzał w 10,wspaniałe przeżycie,miałam jakiś niepokój to sprawdzałam czy serduszko biło (jednak trzeba też mieć dystans żeby nie oszaleć). Chociaż wiadomo,że nie zawsze można złapać bo dzidzia obróci się nie tak i zawał u mamy(ja z Sebkiem słyszałam zawsze,ale co się okazało w tym nieszczęsnym 19tygodniu On po prostu był w jednej pozycji więc łatwo mi było). Chociaż jak słuchałam ostatnio to wydaje mi się,że słychać tę granice gdzie jest Dzidzia w "basenie" i gdzie jest koniec "basenu " :-) więc można obszar zawęzić, z resztą zawsze na usg można podpatrzeć gdzie lekarz przykłada. Jak pokazała moja historia serduszko to nie wszystko, może walić jak dzwon,a inne organy mogą nie dzisłać tak jak powinny...

Zakupiliśmy używany,zwykły ale jestem zadowolona i czekam,aż Dzidzis podrośnie co łatwiej będzie można wyłapać. Aaaa i jak co to napewno odróżnisz swoje tętno od malucha :-)

Kath jak dla mnie to był strzał w 10,wspaniałe przeżycie,miałam jakiś niepokój to sprawdzałam czy serduszko biło (jednak trzeba też mieć dystans żeby nie oszaleć). Chociaż wiadomo,że nie zawsze można złapać bo dzidzia obróci się nie tak i zawał u mamy(ja z Sebkiem słyszałam zawsze,ale co się okazało w tym nieszczęsnym 19tygodniu On po prostu był w jednej pozycji więc łatwo mi było). Chociaż jak słuchałam ostatnio to wydaje mi się,że słychać tę granice gdzie jest Dzidzia w "basenie" i gdzie jest koniec "basenu " :-) więc można obszar zawęzić, z resztą zawsze na usg można podpatrzeć gdzie lekarz przykłada. Jak pokazała moja historia serduszko to nie wszystko, może walić jak dzwon,a inne organy mogą nie dzisłać tak jak powinny...

Zakupiliśmy używany,zwykły ale jestem zadowolona i czekam,aż Dzidzis podrośnie co łatwiej będzie można wyłapać. Aaaa i jak co to napewno odróżnisz swoje tętno od malucha :-)
Wiesz kamisiu nie spodziewalam sie ze go mialas...bo duzo kobiet nie pisze a jednak go ma. Jestes kolejna osoba ktora kupila detektor. I powiem ci ze bylas ta kropla wody ktora przelala szale i przekonala mnie ze to dobry zakup. Wiem ze Sebus byl chory ale tez wiem ze sluchanie jego serca zostanie ci w pamieci...dziekuje ci za porade :)

IMAG0424.jpg

Mamy taki,kupowałam używany bo nie wiedziałam czy mi się uda złapać malucha czy nie,a że działa sprawnie to nie widzę potrzeby kupować innego. W komplecie kabelek do kompa i mamy nagrania serduszkowe :-) jak jutro do kompa dotrę to mogę wrzucić :-) Kath tylko pamiętaj - z dystansem lekkim :-)

Załączniki

• IMAG0424.jpg
    IMAG0424.jpg
    83,5 KB · Wyświetleń: 340
Zobacz załącznik 783582

Mamy taki,kupowałam używany bo nie wiedziałam czy mi się uda złapać malucha czy nie,a że działa sprawnie to nie widzę potrzeby kupować innego. W komplecie kabelek do kompa i mamy nagrania serduszkowe :-) jak jutro do kompa dotrę to mogę wrzucić :-) Kath tylko pamiętaj - z dystansem lekkim :-)
Postaram się...hehe...

Zabrać Kath wszelkie środki finansowe żeby nie kupiła detektora bo nam będzie wariować momentami !!!!! :-)

U nas mdłości wróciły plus czasami tulenie kibelka...:-(

reklama
Zabrać Kath wszelkie środki finansowe żeby nie kupiła detektora bo nam będzie wariować momentami !!!!! :-)

U nas mdłości wróciły plus czasami tulenie kibelka...:-(
Dobre...:)...najpierw maz stwierdzil ze nie nadazy z kupnem baterii bo bede tak uzywac a potem powiedzial ze bedzie stal na strazy mojej racjonalnosci...nie bedzie tak zle...

Do góry