reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jak ty tak dlugo wytrzymalas :)
Gratuluje...
Robiłam tc 6 dni po IUI i wynik był negatywny więc czekałam na @. Akurat 6 dni po tc mąż poczęstował mnie to winem, to miodem pitnym a na koniec Bailey'sem i nic mi nie smakowało, następnego dnia przekonana, że nie jestem w ciąży poszliśmy do znajomych i tam winko piłam.
Dopiero jak spóźniał się okres - a u mnie było to normalne - zrobiłam drugi test i zdziwiłam się dwiema kreskami. Przed testem pobolewał mnie brzuch jak przed @ i piersi były nabrzmiałe i tkliwe jak przed @ ale trochę długo czekałam na @ więc postanowiłam zrobić test. Wczoraj mąż wrócił z delegacji o dostał prezent. Oczywiście powiedziałam żeby jeszcze nie szalał bo trzeba potwierdzić ;)

Wow, tyle do testowania czekałaś??? Wcześniej zareagowałeś 6 dni po iui, a potem dopiero 20dni po iui???? Czy jeszcze jakiś test w międzyczasie?
Nie robiłam w międzyczasie bo uznałam, że się nie udało - znowu. Bo trochę testów już się narobiłam w życiu i przyzwyczajona do wyniku negatywnego po prostu to zostawiłam i planowałam kolejne IUI tak żeby mąż nie był w delegacji ;)

Z tymi sikanymi testami to przeważnie tak bywa. Ja się ich narobiłam multum a jak w końcu się udało to tylko beta. Śmiejscie się, ale pasożyt prawie po drugiej stronie a ja nawet na pamiątkę (tak sobie wcześniej myślałam) tego testu nie zrobię bo mam schizo "jednej kreski".
Gratuluję Luczija i pozytywnego betowania dalej:)

M26 bywasz?
Kolejne wywołanie Kredki,ktoś coś wie?

reklama
Luczija moje gratulacje!!!! Kciuki za bete!!! :) :) :) A ktora to byla Twoja iui? Przepraszam jesli juz mowilas a ja zapomnialam...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
:) spoko ja jeszcze nie ogarniam kto gdzie kiedy ;) po 2 inseminacji jestem na cyklu naturalnym, tylko otrivelle w brzuch dzień przed IUI i 5 dni podczas okresu brałam letrozol, a potem acard w 2 fazie cyklu, który oczywiście odstawiłam jak pierwszy test wyszedł negatywny ;) no i zagłosowałam w ankiecie powyżej ;)

Do góry