reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jak ty tak dlugo wytrzymalas :)
Gratuluje...
Robiłam tc 6 dni po IUI i wynik był negatywny więc czekałam na @. Akurat 6 dni po tc mąż poczęstował mnie to winem, to miodem pitnym a na koniec Bailey'sem i nic mi nie smakowało, następnego dnia przekonana, że nie jestem w ciąży poszliśmy do znajomych i tam winko piłam.
Dopiero jak spóźniał się okres - a u mnie było to normalne - zrobiłam drugi test i zdziwiłam się dwiema kreskami. Przed testem pobolewał mnie brzuch jak przed @ i piersi były nabrzmiałe i tkliwe jak przed @ ale trochę długo czekałam na @ więc postanowiłam zrobić test. Wczoraj mąż wrócił z delegacji o dostał prezent. Oczywiście powiedziałam żeby jeszcze nie szalał bo trzeba potwierdzić ;)

Wow, tyle do testowania czekałaś??? Wcześniej zareagowałeś 6 dni po iui, a potem dopiero 20dni po iui???? Czy jeszcze jakiś test w międzyczasie?
Nie robiłam w międzyczasie bo uznałam, że się nie udało - znowu. Bo trochę testów już się narobiłam w życiu i przyzwyczajona do wyniku negatywnego po prostu to zostawiłam i planowałam kolejne IUI tak żeby mąż nie był w delegacji ;)

Z tymi sikanymi testami to przeważnie tak bywa. Ja się ich narobiłam multum a jak w końcu się udało to tylko beta. Śmiejscie się, ale pasożyt prawie po drugiej stronie a ja nawet na pamiątkę (tak sobie wcześniej myślałam) tego testu nie zrobię bo mam schizo "jednej kreski".
Gratuluję Luczija i pozytywnego betowania dalej:)

M26 bywasz?
Kolejne wywołanie Kredki,ktoś coś wie?

reklama
Luczija moje gratulacje!!!! Kciuki za bete!!! :) :) :) A ktora to byla Twoja iui? Przepraszam jesli juz mowilas a ja zapomnialam...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
:) spoko ja jeszcze nie ogarniam kto gdzie kiedy ;) po 2 inseminacji jestem na cyklu naturalnym, tylko otrivelle w brzuch dzień przed IUI i 5 dni podczas okresu brałam letrozol, a potem acard w 2 fazie cyklu, który oczywiście odstawiłam jak pierwszy test wyszedł negatywny ;) no i zagłosowałam w ankiecie powyżej ;)

Do góry