reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Melduje sie i ja :) ja sie przyznam ze dzisiaj juz siknelam na test. I ja widze cienisty cien cienia... ale boje sie ze to jakis wadliwy test... jutro powtórka, a moze jeszcze wieczorem siknę?.. kurde, boje sie bieli bo juz sie zaczęłam cieszyć z tego cienia z cienia....
Bertha!!!!! :):):) Dzisiaj nie sikaj, bo będą rozcieńczone. Po cichutku się cieszę :) &&&&&

reklama
2280e8fed347f4183f90b65323e5208b.jpg

Moze niewiele widać na zdjęciu..
Jesli to sie potwierdzi to gin bedzie miał zdziwko, spisał ta owu po laparoskopii na straty, to endometrium całkowicie mu sie nie podobało. Trzymajcie kciuki zeby był mocniejszy cien jutro!!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja też widzę :)

Kath,a ten atybiotyk w końcu wcinałaś? Oby jak najszybciej wszystko minęło !!

Bertha dziś daj spokój,jutro rano :-D tak jak Zuzik napisała, siuśki będą rozcieńczone :-) Kochana czas cudów więc musi być dobrze :-D mój lekarz cykl w którym się udało też już przekreślił a tu niespodzianka :-)i odliczam czas kiedy detektorem tętna płodu będę mogła w domu słuchać serducha :-)

Kath,a ten atybiotyk w końcu wcinałaś? Oby jak najszybciej wszystko minęło !!

Bertha dziś daj spokój,jutro rano :-D tak jak Zuzik napisała, siuśki będą rozcieńczone :-) Kochana czas cudów więc musi być dobrze :-D mój lekarz cykl w którym się udało też już przekreślił a tu niespodzianka :-)
Kamisiu bo ja jestem wiecznie chora...wtedy po antybiotyku mi przeszlo...teraz lekarz powiedzial ze jak mi nie przejdzie to po weekendzie mam przyjsc po antybiotyk a narazie domowe sposoby...ale nic nie pomaga...najgorzej jest w nocy...boje sie usypiac...

Melduję się również. Jakoś na mecz nie mam weny. Generalnie dzień ze wskazaniem na łóżko. Jakaś niemoc totalna mnie ogarnęła... Jutro się zmobilizuję do jakiegoś działania.

Berta Ty siuśki zostaw na rano jak dziewczyny radzą. W ogóle po tyłku powinnaś dostać za wcześniejsze testowanie! Za karę zdjęcie jutro dwóch kresek.

Kredka to faktycznie odpłynęła, pod koniec października była...

Kath a nie dostałaś jakiej alergii? Sezo grzewczy, kurze i różne takie lepiej sobie radzą.
Ja tam duszę się non stop bo mimo leków teraz mi się alergia pogłębiła a nic mocniejszego brać na razie nie mogę :/

Kamisiu bo ja jestem wiecznie chora...wtedy po antybiotyku mi przeszlo...teraz lekarz powiedzial ze jak mi nie przejdzie to po weekendzie mam przyjsc po antybiotyk a narazie domowe sposoby...ale nic nie pomaga...najgorzej jest w nocy...boje sie usypiac...
Kath, może znalazłabyś w jakimś markecie (a może mieszkasz na wsi) korzeń chrzanu. Trzeba umyć, zetrzeć na tarce i połączyć z dobrym miodem, najlepiej spadziowym (proporcja 1:1). Na suchy kaszel 1 łyżeczkę 3 razy dziennie. Mnie zawsze pomaga. I nawilżanie gardła. Zwłaszcza tymiankiem. Tymianek zwiększa wydzielanie śluzu.
Albo inhaluj się olejkiem eukaliptusowym.
Płucz gardło roztworem miodu z wodą - tylko dość ciepłym, ale nie gorącym.

melduje się i ja
berta super też coś tam widze - jutro też che widzieć zdjecie z dwoma krechami.....a w zasadzie to tez niemogę doczekać się mojego testowania ciekawa jestem czy bedą dwie krechy czy czeka mnie kolejna załamka bo po ostatniej to ciężko mi bardzo było dojć do siebie..,..
no i dzis byłam u mojej 2tygodniowej chrześnicy w zasadzie to przyszłej:)
taka do schrupania mała kruszynka:) oczywiscie juz ją zestroiłm w opaski i spódnice tiulowa którą sama zrobiłam zresztą jkak i opaski....a co pochwale sie kazdemu wolno raz na jakis czas:p

reklama
Bertha u mnie też pierwszy cień cienia był taki. A później każdego dnia ciemnial. Tego Ci życzę. Trzymam kciuki [emoji5]

Do góry