reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Luczija moje gratulacje! !!!!!

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
:) Jeszcze nie wierzę. Do poniedziałku czekam na 2 betę i potem do ginka trzeba iść. I teraz dopiero będzie zastanawianie się u kogo prowadzić ciążę... Mój od IUI jest super ale nie pracuje w żadnym szpitalu, zastanawiam się nad Kliniką Arciszewskich w Białymstoku ale różne rzeczy można wyczytać na ich temat. A ja mam 100 km do Białego ale nie chę chodzić do ginka u mnie bo jak byłam monitorować cykl to jedna powiedziała, że jestem totalnie rozwalona: że owulacja już była a endo cienkie, a druga też po usg powiedziała (w tym cyklu w którym teraz byłam) że jestem już po... I gdybym jej nie zwróciła uwagi, że ja mam takie cykle a poza tym to testy wykazują, że jeszcze jej nie było to wmówiłaby mi, że owulacja była i nie pojechałabym do Białego na IUI. Mój lekarz jak się o tym dowiedział to się śmiał, że są różne objawy owulacji i nie tylko Usg to pokazuje - a ona mówiła mi to patrząc na pęcherzyk...

reklama
Jolancik rzeczywiście u mnie jest inaczej. Wczoraj zrobiłam test i wyszedł pozytywny i dziś pierwsza beta wyszła: 4235 mIU/ml :) czyli 5 tydzień...
Jestem w szoku bo robiłam test ok 6 dni po IUI i wyszedł negatywny.. Na razie czekam do poniedziałku na drugą betę. Jeszcze nie mogę uwierzyć.
Dziewczyny czy pobolewał Was brzuch na początku ciąży??
Trzymam kciuki za staraczki, i te zafasolkowane!!!

Serdecznie gratuluję!!! Piękny wynik bety :-)

Luczija wow ale wynik :D najserdeczniejsze gratulacje. I odnośnie Twojego pytania - mnie bolał brzuch na początku po stronie po której był pęcherzyk

cześć wszystkim gratulacje dla szcześliwych mamuś i tych przyszłych :), i za staraczki &&&&
musze się pożalić ostatnio jetsem przygnębiona, boje się ze i tym razem .... boje się testowania:( a w zasadzie bieli......a jeszcze tyle czasu do testowania....przepraszam ale nie mam si e teraz komu wyżalić

Kath oby w końcu te wirusy Cię zostawiły,a może faktycznie to jakieś alergiczne?

Cikulinka zazdroszczę,że potrafisz stworzyć coś dla chrześniaczki,ja jakoś nie mam talentu he he,chociaż ostatnio wyszedł mi tort z pampersów :p co do humoru wiadomo, że każda z nas to przechodzi lub przechodziła,strach przed kolejną porażką...ale pamiętaj,że jeżeli jest szansa żeby się udało trzeba walczyć!! Z resztą nic jeszcze nie jest przesądzone,będzie test lub beta i wtedy będzie wiadomo ! Mocno trzymam kciuki za powodzenie !!!!

Berta ja mimo wszystko nadal kciuki trzymam,nadzieja umiera ostatnia !

Luczija o kurka wodna,super!! Gratulować !!! Pobolewanie brzucha to norma na początku bo jednak to nowa sytuacja dla organiznu i musi miejsce być dla malucha :-) wysokich cyferek na jutrzejszej becie !

Dzięki za kciuki. Dzisiaj znowu widze miiiiikro cien, ale juz w mikro cienie nie wierze. Jeszcze nadziei nie tracę. Jutro jak tez sie pojawi to pójdę na betę i bedzie jasność.

Bertha ja wciaz nie puszczam kciukow :) &&& Rzeczywiscie zagadkowe te cienie. Moglas zrobic zdjecie sprzed sikania i po sikaniu dla porownania :)

Cikulinka nie przepraszaj, po to tu jestesmy na forum zeby dzielic troski i radosci :) Wszystkie doskonale wiemy przez co przechodzisz ale glowa do gory, nie ma co sie martwic na zapas. Ja nigdy nie testowalam ale chyba rozumiem waszego strachu przed widokiem jednej kreski, u mnie ten strach za to jest w przypadku plamien, juz tak ze 4 dni przed kazda @ latam ciagle do toalety sprawdzac czy juz nie pojawil sie zabarwiony sluz. Juz czasami mi sie snia po nocach te plamienia :(

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry