reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewcyzny, za karę dostałam jedna kreskę dzisiaj.. chyba fałszywy alarm. Choc nadzieja jest póki @ nie ma. Ale jak był cien to powinien ciemniec a nie znikać. Jutro zobaczymy czy cos sie pojawi..
Pewnie gin miał racje ze endo słabe na zagnieżdżanie..

reklama
Dziewcyzny, za karę dostałam jedna kreskę dzisiaj.. chyba fałszywy alarm. Choc nadzieja jest póki @ nie ma. Ale jak był cien to powinien ciemniec a nie znikać. Jutro zobaczymy czy cos sie pojawi..
Pewnie gin miał racje ze endo słabe na zagnieżdżanie..
A moze idz na bete...nie bedziesz sie zadreczac...

bertha &&& niech się dobrze dzieje

Kredka naprawdę do żadnej się nie odzywa? kurcze nie podoba mi się to. Kredeczko wczoraj wieczorem myślałam o Tobie:)

ja wczoraj meczyk oglądałam. nareszcie jest co. wprawdzie w przerwie zasnęłam, ale wynik znam;)

dziś sprzątanie chatynki i leżymy i czekamy. w sumie nie wiem co z sobą zrobić o_O

udanego dnia dla wszystkich:biggrin2:

Bertha o jezu trzymam mocno kciuki! Ja na tym zdjeciu tez widze cien cienia :) Ale ja nie wiem jak wyglada ten test "w oryginale" bo nigdy jeszcze nie testowalam... A Ty juz dostalas wynik badania histopatologicznego?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

bertha &&& niech się dobrze dzieje

Kredka naprawdę do żadnej się nie odzywa? kurcze nie podoba mi się to. Kredeczko wczoraj wieczorem myślałam o Tobie:)

ja wczoraj meczyk oglądałam. nareszcie jest co. wprawdzie w przerwie zasnęłam, ale wynik znam;)

dziś sprzątanie chatynki i leżymy i czekamy. w sumie nie wiem co z sobą zrobić o_O

udanego dnia dla wszystkich:biggrin2:

Doskonale Cie rozumiem. Ja po trochu się pakuje dorzucając po jednej rzeczy. Pokoju nadal nie skończyłam szykować bo powtarzam sobie, że za wcześnie i nie ma co zapeszać. I tak jak nie leżę lub ie biegam za ogonami to nie bardzo wiem za co się zabrać . Za to co wiem mi się nie chce:p

Bertha o jezu trzymam mocno kciuki! Ja na tym zdjeciu tez widze cien cienia :) Ale ja nie wiem jak wyglada ten test "w oryginale" bo nigdy jeszcze nie testowalam... A Ty juz dostalas wynik badania histopatologicznego?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Tak. Było napisane tylko ze torbiel pęcherzykowa. Wiec chyba super, bo ani słowa o endometriozie.

Vadera ja dla Synka mam wszystko przygotowane o dawna. wczoraj z tego wszystkiego nawet rozpakowałam torbę i spakowałam ponownie żeby sprawdzić czy wszystko mam. stwierdziłam że mam a czego nie mam to się dokupi na miejscu:)

Cześć, jeśli bierzesz np. progesteron to @ może się przesunąć, tak było u mnie jak brałam po iui Duphaston 2x1. Już kilka dni przed bolał mnie brzuch jakby miała przyjść a tu nic... (a moje cykle zazwyczaj były 27-32max) niestety w 34 d.c. późnym wieczorem zaczęłam plamić i następnego dnia pojawiła się @.
Ale u Ciebie moze być zupełnie inaczej wiec trzymam kciuki :) To była Twoja pierwsza IUI?
Jolancik rzeczywiście u mnie jest inaczej. Wczoraj zrobiłam test i wyszedł pozytywny i dziś pierwsza beta wyszła: 4235 mIU/ml :) czyli 5 tydzień...
Jestem w szoku bo robiłam test ok 6 dni po IUI i wyszedł negatywny.. Na razie czekam do poniedziałku na drugą betę. Jeszcze nie mogę uwierzyć.
Dziewczyny czy pobolewał Was brzuch na początku ciąży??
Trzymam kciuki za staraczki, i te zafasolkowane!!!

reklama
Jolancik rzeczywiście u mnie jest inaczej. Wczoraj zrobiłam test i wyszedł pozytywny i dziś pierwsza beta wyszła: 4235 mIU/ml :) czyli 5 tydzień...
Jestem w szoku bo robiłam test ok 6 dni po IUI i wyszedł negatywny.. Na razie czekam do poniedziałku na drugą betę. Jeszcze nie mogę uwierzyć.
Dziewczyny czy pobolewał Was brzuch na początku ciąży??
Trzymam kciuki za staraczki, i te zafasolkowane!!!

Gratulacje!! A ten pozytyw wyszedł w którym dpo ? A wynik bety w którym dniu taki wysoki? :)

Do góry