reklama
kamisia871
Fanka BB :)
Nie zakładaj z góry,że do @
zuzik85
Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną droga i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.
żeby pójść inną droga i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.
LISTOPAD
14 - beti - ciążowa wizyta kontrolna
14 - anett96 - podglądanie pęcherzyków przed IUI
14 - bertha - beta hcg
14 - luczija - powtórka beta hcg
16 - anett96 - IUI
17 - katharina - wynik testu Pappa
18 - Pyreczka - I badania prenatalne
20/22 - Paulka - beta hcg
23 - Cikulinka - beta hcg
23 - cassiah - beta hcg
23 - kamisia - pierwsze badania prenatalne
24 - vadera - ciążowa wizyta kontrolna
28 - M26 - przyjęcie do szpitala
29 - M26 - przywitanie z synkiem
29 - Pyreczka - ciążowa wizyta kontrolna
GRUDZIEŃ
01 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
28 - vadera - przywitanie z córeczką
Ostatnia edycja:
zuzik85
Luczija, bertha &&&& za bhcg
Aska, Pippi, a Wy miałyście testować 12.
Pozdrawiam wszystkie :***
Dokładnie nie było wiadomo, u m słabe wyniki, u mnie nieregularne cykle i różne terminy owulacji. Po nieudanych staraniach naturalnych zdecydowaliśmy się coś z tym robić bo czas leciał.Luczija a jaka u Ciebie byla przyczyna niepowodzen? Ale super w II iui zajsc
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za odpowiedź trochę się martwię bo wizytę u gin mam dopiero 22 listopada a codziennie pobolewa jak na @ mam nadzieję że to normalne tak jak pisalas.n ie boli mnie z jednej strony tylko po prostu dół brzucha :/Luczija wow ale wynik najserdeczniejsze gratulacje. I odnośnie Twojego pytania - mnie bolał brzuch na początku po stronie po której był pęcherzyk
Dziękować będę jak już zobaczę na własne oczy. Wiadomo, że człowiek jakoś tak ostrożnie do tego podchodzi mając nadzieję, że będzie wszystko ok.Luczija gratuluję. Oby więcej takich wieści
Ostatnia edycja:
Nie czuj się źle z tym , że chcesz się komuś wyżalić - to normalne. Każda z nas tak miała więc wiemy co czujesz trzymaj się cieplutko, ja w sumie też cieszę się że jest takie forum gdzie można popisać z dziewczynami , które mają podobne problemy, zawsze jakoś tak lżejcześć wszystkim gratulacje dla szcześliwych mamuś i tych przyszłych , i za staraczki &&&&
musze się pożalić ostatnio jetsem przygnębiona, boje się ze i tym razem .... boje się testowania a w zasadzie bieli......a jeszcze tyle czasu do testowania....przepraszam ale nie mam si e teraz komu wyżalić
reklama
22 listopada mam nadzieję, że zobaczę fasolkę a jutro mam nadzieję, że nie zemdleje przy pobieraniu krwiLuczija, bertha &&&& za bhcg
Podziel się: