reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną droga i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.

LISTOPAD

14 - beti - ciążowa wizyta kontrolna
14 - anett96 - podglądanie pęcherzyków przed IUI
14 - bertha - beta hcg
14 - luczija - powtórka beta hcg
16 - anett96 - IUI
17 - katharina - wynik testu Pappa
18 - Pyreczka - I badania prenatalne
20/22 - Paulka - beta hcg
23 - Cikulinka - beta hcg
23 - cassiah - beta hcg
23 - kamisia - pierwsze badania prenatalne
24 - vadera - ciążowa wizyta kontrolna
28 - M26 - przyjęcie do szpitala
29 - M26 - przywitanie z synkiem
29 - Pyreczka - ciążowa wizyta kontrolna

GRUDZIEŃ

01 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
28 - vadera - przywitanie z córeczką

Ostatnia edycja:
Zuzik zamień mi wizytę 16.11 na prenatalne w dniu 18.11 ;) A wizytę kontrolną wpisz mi proszę na 29.11 :)

Ostatnia edycja:
Luczija wow ale wynik :D najserdeczniejsze gratulacje. I odnośnie Twojego pytania - mnie bolał brzuch na początku po stronie po której był pęcherzyk
Dzięki za odpowiedź:) trochę się martwię bo wizytę u gin mam dopiero 22 listopada a codziennie pobolewa jak na @ mam nadzieję że to normalne tak jak pisalas.n ie boli mnie z jednej strony tylko po prostu dół brzucha :/
Luczija gratuluję. Oby więcej takich wieści :)
Dziękować będę jak już zobaczę na własne oczy. Wiadomo, że człowiek jakoś tak ostrożnie do tego podchodzi mając nadzieję, że będzie wszystko ok.

Ostatnia edycja:
cześć wszystkim gratulacje dla szcześliwych mamuś i tych przyszłych :), i za staraczki &&&&
musze się pożalić ostatnio jetsem przygnębiona, boje się ze i tym razem .... boje się testowania:( a w zasadzie bieli......a jeszcze tyle czasu do testowania....przepraszam ale nie mam si e teraz komu wyżalić
Nie czuj się źle z tym , że chcesz się komuś wyżalić - to normalne. Każda z nas tak miała więc wiemy co czujesz trzymaj się cieplutko, ja w sumie też cieszę się że jest takie forum gdzie można popisać z dziewczynami , które mają podobne problemy, zawsze jakoś tak lżej

reklama
Do góry