reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
dziewczyny a jak bylyscie stymulwane? ja mam brac 5 dni CLO i 4 dc mialam tylko 1 pecherzyk. kurde myslalam ze wiecej ich bedzie.. a moze jeszcze urosna?

reklama
Anett a miałas kiedyś badane amh?

Marzen to czekamy jutro na wiesci potwierdzające, że to nic poważnego!

Pamiętacie jak się wściekałam na labo i wyniki z bakteriami? Człowiek goopi musi za błędy płacić. Teraz ja dałam czadu. Ponieważ nie jestem w stanie wytrzymać z siusiu do 7 rano (labo u nas od 7:30), więc próbka pobrana o 5. Nawet pomyślałam aby postawić w chłodnym miejscu (do lodówki się goopia bałam). Co z tego jak przeleżała tam ponad 2h a potem jeszcze postala ponad godzinę w kolejce w labo i zaś wynik do bani. Wprawdzie o ponad 1000 tych bakterii mniej, ale nadal za dużo. I zaś będę sie tłumaczyć. Posiewu nie robię uparcie tym razem, już i tak miliony na mnie zarobili. Teraz poczekam na dzień aż wytrzymam do tej chociaż 7 i zaniosę na świeżo. W szpitalu mimo, że próbka z wieczora, to wyniki idealne:/ Także uczcie się na moich głupich błędach i chowajcie do lodówki jak musi poczekać :)

marzen czekam na wiadomości. uściski.

Vadera to dziwne co piszesz, ja też nie jestem w stanie wytrzymać zbieram próbkę ok 6, stoi na umywalce w wc a zawożę koło 10 do labo. i żadnych bakterii:) a ile to stoi jeszcze w koszyczku w punkcie pobrań i o której jest brane do badania to nie wiem;)

udanego dnia dla wszystkich. ktoś dzisiaj coś testuje wizytuje?

Anett a miałas kiedyś badane amh?

Marzen to czekamy jutro na wiesci potwierdzające, że to nic poważnego!

Pamiętacie jak się wściekałam na labo i wyniki z bakteriami? Człowiek goopi musi za błędy płacić. Teraz ja dałam czadu. Ponieważ nie jestem w stanie wytrzymać z siusiu do 7 rano (labo u nas od 7:30), więc próbka pobrana o 5. Nawet pomyślałam aby postawić w chłodnym miejscu (do lodówki się goopia bałam). Co z tego jak przeleżała tam ponad 2h a potem jeszcze postala ponad godzinę w kolejce w labo i zaś wynik do bani. Wprawdzie o ponad 1000 tych bakterii mniej, ale nadal za dużo. I zaś będę sie tłumaczyć. Posiewu nie robię uparcie tym razem, już i tak miliony na mnie zarobili. Teraz poczekam na dzień aż wytrzymam do tej chociaż 7 i zaniosę na świeżo. W szpitalu mimo, że próbka z wieczora, to wyniki idealne:/ Także uczcie się na moich głupich błędach i chowajcie do lodówki jak musi poczekać :)
Vadera tak mialam teraz i wynik 0,93 - wynik powinien miec zwiazek ze stymulowaniem?

udanego dnia dla wszystkich. ktoś dzisiaj coś testuje wizytuje?

Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną droga i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.

LISTOPAD

10 - vadera - ciążowa wizyta kontrolna
10 -
kamisia - wizyta u endokrynologa
10 - marzen - wizyta

12 - aska1205 - beta hcg
12 - bertha - test ciążowy "s"
12 - pippi - beta hcg
14 - beti - ciążowa wizyta kontrolna
16 - Pyreczka - ciążowa wizyta kontrolna
17 - katharina - wynik testu Pappa
20/22 - Paulka - beta hcg
23 - Cikulinka - beta hcg
23 - cassiah - beta hcg
23 - kamisia - pierwsze badania prenatalne
28 - M26 - przyjęcie do szpitala
29 - M26 - przywitanie z synkiem

GRUDZIEŃ

01 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
28 - vadera - przywitanie z córeczką

Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną droga i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.

LISTOPAD

10 - vadera - ciążowa wizyta kontrolna
10 -
kamisia - wizyta u endokrynologa
10 - marzen - wizyta

12 - aska1205 - beta hcg
12 - bertha - test ciążowy "s"
12 - pippi - beta hcg
14 - beti - ciążowa wizyta kontrolna
16 - Pyreczka - ciążowa wizyta kontrolna
17 - katharina - wynik testu Pappa
20/22 - Paulka - beta hcg
23 - Cikulinka - beta hcg
23 - cassiah - beta hcg
23 - kamisia - pierwsze badania prenatalne
28 - M26 - przyjęcie do szpitala
29 - M26 - przywitanie z synkiem

GRUDZIEŃ

01 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
28 - vadera - przywitanie z córeczką

Ja dzis wizytuje o 13. sprawdzic wielkosc pecherzyka i wyznaczy pewnie termin iui :)

reklama
Do góry