reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
no i jestem po wizycie dzis 6 dc i pecherzyk 13,5 mm. Insemiaja pradopodobnie w srodę ale w pon. jeszcze kontrola i zastrzyk w brzuch. Zatem termin iui to 16.11 Ktoraś tez wtedy ma?

reklama
Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną droga i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.

LISTOPAD

10 - kamisia - wizyta u endokrynologa
10 - marzen - wizyta
12 - aska1205 - beta hcg
12 - bertha - test ciążowy "s"
12 - pippi - beta hcg
14 - beti - ciążowa wizyta kontrolna
14 - anett96 - podglądanie pęcherzyków przed IUI
16 - Pyreczka - ciążowa wizyta kontrolna
16 - anett96 - IUI
17 - katharina - wynik testu Pappa
20/22 - Paulka - beta hcg
23 - Cikulinka - beta hcg
23 - cassiah - beta hcg
23 - kamisia - pierwsze badania prenatalne
24 - vadera - ciążowa wizyta kontrolna
28 - M26 - przyjęcie do szpitala
29 - M26 - przywitanie z synkiem

GRUDZIEŃ

01 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
28 - vadera - przywitanie z córeczką

Ostatnia edycja:
Ja robiłam iui w 19 dc przy tej próbie. Akurat tego dnia pękł pęcherzyk.
Przy pierwszym iui robiłam 21 dc. Mam właśnie takie cykle nieregularne. :/
Witaj luczija!
Teoretycznie owulacja występuje w połowie cyklu. Poczekaj jeszcze dzień - dwa. Jak się nie pojawi, to skontaktuj się ze swoim ginem. Zrobi Ci usg i sprawdzi czy nic się tam niepożądanego nie zrobiło :)

Po wizycie. Wszystko ok. Powoli zbieramy się na ostatnią prostą, czyli ostatnie badania, czestsze wizyty (następna 24). Generalnie z doktórkiem uznaliśmy, że za 4 tyg. możemy się dzielić:)

Nie wiem, która pisała o braku szans przy amh poniżej 1... To jakaś wierutna bzdura. Przykład ja: amh 0,6. Oznacza to tylko tyle, że rezerwa jest zmniejszona i powoli zbliża się do końca (tudzież przy 0,3 szybciej). Anett przy 0,9 ma całkiem niezłą. A pytałam bo przy niskim amh jednorazowo przy stymulacji nawet, tych jajców może być mniej. Ja przy pick up miałam pobrane 3 z czego jedno nie dojrzało nawet:/

Madzia no to ja nie wiem. Jeśli nie złe przechowywanie, to albo labo się spsuło (wcześniej nie było żadnych problemów) albo mi te bakterie pojawiają się i znikają w jakiś cudowny sposób:/

Witam wszystkich.
Betę jednak zrobiłam i niestety się nie udało... W sobotę jeszcze zrobię sikańca aby się upewnić...
Pozdrawiam i życzę powodzenia.

reklama
Drugi post już zabrzmiał lepiej bo ten pierwszy jakoś grobowo... Aska dzis doły i załamki, jutro poprawiasz koronę i myślisz nad dalszym planem działania!

Do góry