reklama
jolancik
Fanka BB :)
Cześć, jeśli bierzesz np. progesteron to @ może się przesunąć, tak było u mnie jak brałam po iui Duphaston 2x1. Już kilka dni przed bolał mnie brzuch jakby miała przyjść a tu nic... (a moje cykle zazwyczaj były 27-32max) niestety w 34 d.c. późnym wieczorem zaczęłam plamić i następnego dnia pojawiła się @.Cześć, czytanie o Waszych udanych IUI podnosi na duchuTrzymam za wszystkie kciuki!
Mam pytanie czy którejś z Was spóźniał się @ po nieudanej IUI? Ja czekam już od niedzieli ..
Ale u Ciebie moze być zupełnie inaczej wiec trzymam kciuki
jolancik
Witaj! Twój wynik raczej nie ma wpływu ze stymulacją.Vadera tak mialam teraz i wynik 0,93 - wynik powinien miec zwiazek ze stymulowaniem?
Jeśli chodzi o mnie to moje AMH wynosiło w maju 1,34 i lekarz mi powiedział że rezerwa jest obniżona ale "gdyby było poniżej 1 to nawet do in vitro się nie kwalifikuje", no ale jest powyżej 1
jolancik
To ja tak samo robiłam test w 30 d.c. i był negatywnyTo moja druga próba, ale robiłam test i wynik był negatywny. Teraz to 37 dzień cyklu.. Mam takie nieregularne. Nic nie biorę.
jolancik
Również miałam iui na pękniętych pęcherzykach... W takim razie pozostaje Ci cierpliwie czekaćJa robiłam iui w 19 dc przy tej próbie. Akurat tego dnia pękł pęcherzyk.
Przy pierwszym iui robiłam 21 dc. Mam właśnie takie cykle nieregularne. :/
jolancik
Miałam jedną iui w czerwcu. 4.11. miałam podchodzić do drugiej jednak w szpitalu na NFZ wszystko wstrzymali...i pozostaje mi czekać moze wkrótce coś się wyjaśni i pod koniec listopada lub początek grudnia będzie można działać. Ale w tym cyklu byłam stymulowana clo i urosły 2 ładne pęcherzyki więc tak czy siak próbowaliśmy "własnymi siłami"Jolancik a jak u Ciebie teraz? Jesteś po czy przed iui?
reklama
jezeli wynik AMH jest ponizej 0,3 to wtedy nie ma juz szans na ciążę. Ja mając 0,9 tez uslyszalam ze nie ma tragedii. Wazny jest chyba tez wiek jolancik. Dziwi mnie interpretacja Twojego lekarza, ze poniżej 1 nie ma szans na in vitro..
Podziel się: