reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
kamisiu miałam koczować przy kompie, ale zasnęłam:oops:
kochana cieszę się, że przynosisz takie dobre wiadomości:biggrin2: glukozę mogłaś mieć podwyższoną nie tylko po słodkim, ale po innym pokarmie, który ma wysoki indeks glikemiczny. faktem jest że test obciążenia glukozą do przyjemnych nie należy ale &&& żeby wyszedł dobrze, żeby wyszedł dobrze:)
prenatalne za 2 tygodnie, jak ten czas szybko płynie

marzen ogarniaj ten kocioł i chodź do nas. mam nadzieję, że nic niedobrego?

Magda i dobrze,że zasnęłaś :-) widocznie potrzebowaliście tego :-) już dwa badania obciążeniem glukozom za mną więc jakoś dam radę :-)

Marzen oby wszystko się wyprostowało !!!!

Kath jest to nieprzyjemne,ale jak dla mnie do przeżycia więc nie będę kombinować :-)

Kamisiu pewnie, że dasz radę. a w twoim labo można cytryny wcisnąć?

minęły nam się posty.

mi w labo jak pytałam o to badanie to od razu powiedziały żebym sobie wzięła pół cytryny

reklama
Magda no właśnie dwa razy tam robiłam i ani razu nic mi nie mówiły panie,ale jak zapytam to w pysk nie dostane hehe :-) kto pyta,nie błądzi :-)

Do góry